vallahi kızlar eş var iş var bir de yolda bebiş var, bebişi kime baktıracağım bilmiyorum. şöyle güvenilir dadıyı nereden bulurum acaba bilen var mı? öyle evde kayınvalideydi anneydi istemiyorumda üstünüze afiyet :)))
muka geçerken mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi kızlar eş var iş var bir de yolda bebiş var, bebişi kime baktıracağım bilmiyorum. şöyle güvenilir dadıyı nereden bulurum acaba bilen var mı? öyle evde kayınvalideydi anneydi istemiyorumda üstünüze afiyet :)))
bende aynen öyle seviyorum..tavada pek yapmıyoruz zaten..aynen esşini yaptığı gibi yapuıyorum bende..şimdi ızgara da aldık..hoşbulduk brck..
patik ben ağzıma sürmezdim balık
eşim çok kötü alıştırdı
en hafiffi levrek bence rahat yersin
kızartma zaten faydadan çok zarar o sebeple ya ızgara ya fırın
bence ufak ufak başla bu şekilde sende seversin
saol cnm nezle olmuşum..geldim kızz okuyom sağoll bu ara hayrola geçmiş olsun neyin var
kelebkkkk sanada geçmiş olsun cnm
:)) duygucum folyo zararlıdır..içerisinde alüminyum madde olduğundan die düşünüyorum ..sıcakla birleşince zararlı maddeler ortaya çıkartıyormuş alüminyum..Folyomu zararlı yoksa folyoyu balığa sarıncamı ben var anlamamak![]()
bende aynen öyle seviyorum..tavada pek yapmıyoruz zaten..aynen esşini yaptığı gibi yapuıyorum bende..şimdi ızgara da aldık..
saol cnm nezle olmuşum..
:)) duygucum folyo zararlıdır..içerisinde alüminyum madde olduğundan die düşünüyorum ..sıcakla birleşince zararlı maddeler ortaya çıkartıyormuş alüminyum..
Bu sallama poşetlerde de zımba olayı yasaklandı oradan biliyorum..
kızçeler o silikon kalıplarla da kek pişirmeyin pleaseeee...
Herşey plastik ona bakarsan diyonuz ama sıcakla birleşince çok daha fazla ortaya çıkıyor zararları...
silikonlara yararlı diyolardı offffffffff![]()
bu sallama poşet çaylarda zımba görürseniniz firmaya dava açılıp kazanılıyormuş :)
bana denk gelmedi beee tühhhazıcık biz kazanırdık hep onlar mı kazanıcık :)
muka geçerken miUğradın
[/QUOTE
Evet tabi ki![]()
hemmen yanımda ki sallama bitki çayına baktımm,
zımba varr![]()
patik haklı silikonlarda çok zararlı duyhas ben hiç sağlıklı diyeni duymadım sana yanlışmı bilgi verdiler acaba canım