• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ilginç geldi..........

KARNIBAHAR KÖFTESİ

1 karnıbahar
2 sap taze soğan
100 gr.kaşar
1 su bardağı un
2 yumurta
tuz,karabiber
dereotu

Karnıbaharı haşlayıp soğuk suya alın. İyice suyunu süzdükten sonra çatalla ezin içine yumurtaları kırın. İnce doğranmış taze soğanı, rende kaşarı, tuz ve karabiberi ilave edin. Alabildiği kadar un ile mücver kıvamına getirin. Kaşık kaşık kızgın yağa dökerek alt üst iyice kızartın. Sıcak servis yapın

kızlar iyi akşamlar ben gidiyorum

hepinizi öpüorum pazartesi görüşürüz

bol bol bol çene yapın tamammııı:16:

bal bana da mısır köftesi çok ilginç gelmişti...

:1::1::1:
Görev yaptığım okulda matematik dersine giren yapı bilgisi öğretmeni ve iktisatçı, beden eğitimi dersine giren felsefeci, trafik dersine giren edebiyatçı, elektrik dersine giren bilgisayarcı ve bir de ben varım harita mezunu memur. Kısacası; ne iş olsa yaparız abi.

gülsün ama böle olmuyooo
sabah günaydın akşam ii akşamlar deyip didiyon :((

PORSİYONLUK KUMPİR

8 haşlanmış patates
2 çorba k.tereyağı
1 su b.kaşar peynir rendesi
3 sosis
siyah zeytin
yeşil zeytin
tane mısır
bezelye
ketçap
mayonez
tuz, karabiber

Haşlanmış patatesleri püre haline getirin. Üzerine tereyağı, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Daha sonra bu karışıma kaşar peyniri rendesini de ekleyin. Hazırladığınız patates pürelerini sufle kaplarının içinde bir havuz oluşturacak şekilde kaplayın.
Diğer tarafta iç harcı için karıştırma kabına doğranmış sosis, siyah zeytin, yeşil zeytin, tane mısır ve bezelyeyi alarak sufle kaplarına paylaştırın. Üzerine kaşar peyniri rendesi serperek 180 derecelik fırına verin. Kaşarlar eriyene kadar pişirin. Üzerinde turşu, ketçap ve mayonez ile servis yapın

kocişle aynı işyerinde çalışmak çok zor bu zamana kadar bekledim yaaa
10 dakika kadar beklicekmişim offfffffffff:47::47::47:

slm kızlar.....
geçmişe bakındım şimdi patikkkkkk aldın mı inciden o çizmeyi çok güzelmiş pek beğendim,aldıysan güle güle giy emi...
bir yandan geçmişe bakayım ben yine....
bu arada babamın o ayağı ile ilgili duruma kalp damar cerrahi bölümünden dr. görür görmez bunun bizimle ilgili bir durumu yok mantar demiş....pek içim rahatlamadı...neden şişip kızarıyor o ayak o derece anlayamadım açıkcası...

Back
X