• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

organiğin dediği kampanyalı finish tabletten aldım 54x2 25 tl..şoktan

bimden de panduf aldım 7 tl ye :)

çerezliklerden yoktu :(

bızım ordakı şokta yoktu:26:

bende yeğenlerıme alcektım panduf ama nolarını bılmım bıde azdı bırıne al öburune almazsan kavga ederler aman dedım
5 yeğen varda:27:

Ben her iş görüşmesine ya annemle giderdim ya da babamla :53::53::53: Bikere annemi taktım koluma gittik iş görüşmesine sigortacılıktı bi gittik bir bayan mini etek falan giymiş patronlar yolda gelecek dedi bizi bıraktı bekleme odasına başladı fön çekmeye anne dedim gidelim annemde çaktı bişiler kalktık.kalktığımızı görünce başvuru formu verdi bende aldım orada ücret ne kadar isityorsunuz diyodu yazım 3.000 sonra vın kaçtık iyiki annemle gittim yoksa altıma ıçardım :18::18::18::18: Sonra bu olaydan sonra babamla gitmiştim :31::31::31::31:

Ne blim len dedik gidelim baklaım neresi burası, zaten villayı bindikten sonra öğrendik.
Bide 10 kişiydik ondan herhalde

kötü yola düşün cok bu yolla aman dıkkat et ve eşinle gt yada gtcen yerı ı seç
korktumda öğüt verım dınle haa

Eklentiler

• $2319.gif
    $2319.gif
    2 KB · Görüntüleme: 25
çok heycanlıyım yaa:52::52:geçen yıl bugun kuafördeydm

akşam olsun artık süprıslerımı yapemm
acep eşim ne yapcekk

böcük 5 yeğen mi..maşallah..

bizde 1 tane ama ben karar veremedim..annesi beğenmez felan..oyuncak alıyorum kıyafet almıyorum pek..

kendime aldım o yüzden sadici :)) 38 numara kalmış ama oda oldu..36 giyiyorum normalde..

patiğim senin tarzın değil sanırım ondan beğenmedin
ben klasik giyinmeyide seviyorum
niye beğenmedin yaaaa

böcük nan sır gibi saklıyon hem hediyeni hem süprisini
bozmayız de hele

patiğim senin tarzın değil sanırım ondan beğenmedin
ben klasik giyinmeyide seviyorum
niye beğenmedin yaaaa

böcük nan sır gibi saklıyon hem hediyeni hem süprisini
bozmayız de hele
yok cnm klasikte var bnm çok..
polaristen aldım bayaa da topuklu :) buraya ekledim hatırlarsan..

böle yandan geliyorya ..verev diyoruz biz ,öle desenli şeleri pek sevmiyorum..birde topuk şeklini sevmedim cnm ne bilem eğenmedim işte :(

Ben her iş görüşmesine ya annemle giderdim ya da babamla :53::53::53: Bikere annemi taktım koluma gittik iş görüşmesine sigortacılıktı bi gittik bir bayan mini etek falan giymiş patronlar yolda gelecek dedi bizi bıraktı bekleme odasına başladı fön çekmeye anne dedim gidelim annemde çaktı bişiler kalktık.kalktığımızı görünce başvuru formu verdi bende aldım orada ücret ne kadar isityorsunuz diyodu yazım 3.000 sonra vın kaçtık iyiki annemle gittim yoksa altıma ıçardım :18::18::18::18: Sonra bu olaydan sonra babamla gitmiştim :31::31::31::31:
Canım bende hep eşimle giderdim şimdiye kadar bu sefer yanımda arkadşa olunca dedik eşime sen git bekleme durakta yanımızda.
Çok bekledik çünkü1 saatten sonra eşim gitti sonra biz tek bekledik.
Ne bilim böle olcaanı.
kötü yola düşün cok bu yolla aman dıkkat et ve eşinle gt yada gtcen yerı ı seç
korktumda öğüt verım dınle haa
Haklsıın böcük bu akşamkine eşimle gidicem zaten.
Buda sigortacı bakalım ne çıkcak.
Evime çok yakın o çekiyo beni bunda

böcük 5 yeğen mi..maşallah..

bizde 1 tane ama ben karar veremedim..annesi beğenmez felan..oyuncak alıyorum kıyafet almıyorum pek..

kendime aldım o yüzden sadici :)) 38 numara kalmış ama oda oldu..36 giyiyorum normalde..

bız 5 kardeşiz:78: hrkesın 2 bebesı olsa 10 torun eder banada 8 yeğen:52:
2 tane abım vefat ettı onları sayarsak 7 kardeşik

yanı şuan evlı olan 4 kardeşimın 3 taneısnın birer bebesı bı tek abımın ıkı bebesı var
sence cok mu:31:

bende beğenmedim pek bal
ay böcük kızmada aklıma bişi geldi
eşinin süprizi kuru sıkıyı çıkarım havaya ateş etcek bence:1:

Canım bende hep eşimle giderdim şimdiye kadar bu sefer yanımda arkadşa olunca dedik eşime sen git bekleme durakta yanımızda.
Çok bekledik çünkü1 saatten sonra eşim gitti sonra biz tek bekledik.
Ne bilim böle olcaanı.

Haklsıın böcük bu akşamkine eşimle gidicem zaten.
Buda sigortacı bakalım ne çıkcak.
Evime çok yakın o çekiyo beni bunda

hayrlı olsun cnm bak benımkı cok uzak ama ı işim senınde ıyı olsunda ısterse uzak olsun
dıyelım:31:
bende beğenmedim pek bal
ay böcük kızmada aklıma bişi geldi
eşinin süprizi kuru sıkıyı çıkarım havaya ateş etcek bence:1:

:60::60::60:
yok len nıe kızımm
valla alcam pastayı suratına yer
ömrumce donumla yatar:1::1:
ayy aklıma getrme sende gıı:59:

hayrlı olsun cnm bak benımkı cok uzak ama ı işim senınde ıyı olsunda ısterse uzak olsun
dıyelım:31:

:60::60::60:
yok len nıe kızımm
valla alcam pastayı suratına yer
ömrumce donumla yatar:1::1:
ayy aklıma getrme sende gıı:59:

Haklısın canım 20 dak sürüyo iş yeriyle evimin arası.
Ama buranında sigortası yok.
Diyorum orası burdan az versin ama sigortası olsun hiç olmazsa yol parası vermem

Back
X