Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnım çok teşekkür ederimyanlız gitmeyip arkadaşını çağırmakla çok akıllıca davranmışsın inşallah gönlüne göre iş bulursun tez zamanda canım ama insanlar güvenilmez yinede dikkat et
Hoşgeldin canım, oda olur inşallah :)mrb kıslar nasılsınızz ben buraya gelip gidiyom hep
ya eşim yoktu işim vardı yada eşim oldu işim yok şimdidee
Hoşgeldin nasılsınselam kızlar, ne var ne yok? ne kadar iç karartıcı bir hava allahım sadece hava böyle olsun inşallah![]()
mrb kıslar nasılsınızz ben buraya gelip gidiyom hep
ya eşim yoktu işim vardı yada eşim oldu işim yok şimdidee
selam kızlar, ne var ne yok? ne kadar iç karartıcı bir hava allahım sadece hava böyle olsun inşallah![]()
güle güle gıy cnmBenimde var evde öle duruyorlar ama demir kordonlu hiç hoşlaşmam ben.
Bi tane deri kordonlu var onuda takmıyorum.
ama şöle kalite spor bişi olsun istiyorum.
Geçen aşkım sefkilim bana eşifman takımı spor ayakkabısı aldı bide![]()
inş. kıslar kısmet diyelim napalımmm
eşime yeni yıl hediyesi alsammı
30 tl çekle:90:
Olum senin patronda ne iyi adam yaaa, bana bak böcük senn iş yerinde araba kiralamada mı var benim bu akşam gideceğimde rent a car ve sigortada ondan soruyorumgüle güle gıy cnm
hoşlanıyorsan al tabısı ama yakından gör beğen tak öle al
bana patron alam sana dedı beğenemedımkı takmadığımdan sanırım
h geldın hacı:82:
Aynen, nerden yolsak insanları diye bakıyorlar.hoşbulduk sel, ne bilim duygusal günler geçiri...
tel.
tam sabahtan beri iç sıkıntılı bir gün geçerken gelen bir telefonla![]()
moduna geldimmm
seviyom uleennnnn
sell, o yazdıkların son sayfada alıntıydı hani, bir yerden alıntı sandım sen yaşamışsın :18: iyi ki yanına bir arkadaşını almışsın. hiç böyle iş görüşmesine gitme duymamıştım neler neler göreceğiz daha, artık insanları nasıl dolandıracaklarını edeceklerini bilemiyorlar sanırım :18:
kangaaaaaaaaaaanbr
Aynen, nerden yolsak insanları diye bakıyorlar.
dolmuşla gelin deseyde 1.5 lira onla gittik 5 lira mallar.
Aman başımın gözümün sadakası olsun yaa ya bişi yapsalardı bize
o ne demek kız anamadım ben :)elçin sen g.tan sınsanırım dimi?
elçin sen g.tan sınsanırım dimi?