• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Canlar bugün çok yoğundum okumakla yetindim kelebek takma kafana erkenmiş tecrübelilerin dediğine göre sıkma canını allah gönlünüze göre versin :34::34::34:

Böcük iyi eğlenceler sana allah mutluluğunuzu hiç bozmasın :34::34::34:
Iyi akşamlar :10::10::10::10:

Canlar bugün çok yoğundum okumakla yetindim kelebek takma kafana erkenmiş tecrübelilerin dediğine göre sıkma canını allah gönlünüze göre versin :34::34::34:

Böcük iyi eğlenceler sana allah mutluluğunuzu hiç bozmasın :34::34::34:
Iyi akşamlar :10::10::10::10:

tşkler cnmcım

saatçi geldı böle sarı kordonlu saat ıstıyomm bazen göruyomcok guzel duruyo bayanlarda
bakltım ama beğenemedım haftaya getrcek yenılerınden bakem
patronda benım arkadaşıma aldı bana bu işi ayarlayan bayana yılbaşı hedıyesı
:31:banada haftaya alcek:82:

süprıslerımı dıyem sızlere

ıkı tane bjk forması aldımm q7 lı(yazı yazdrcaktım ama yazı bulamadım hem cok var yazılı dedım)
pasta yaptrdım ıkımızın ılk tanışma resmı olan
masa hazrlıycam
gece 12 de gelcek ama olsun dün lahana yaprak neyım sarmıştım bugunde bişiler alcem hazr
ekler kucuk pstalar süsler üzerınde gelın damat olan cıkolatalardan alcem
başka ne etcektım unuttum kafam dağınık iş cokk:37:

kangaa bugün müydüüüü, :64: oldu olacak 31 inde edeymişiniz düğünü herkese "kaynana dili" dağıtırdınız huni şapkalarla:9:

kelebenk uzulme lenn
bol dizi cekersınız olur elbet

bak kelebek bilirkişi konuştu :1:
bugun kırmıcı geceliğimi gycem hanı eklemıştım sıze
geçen yılbugun ılk dızı günümzdü:69::23:

nea ilk mi, he ondan günü var sizin dizilerin :9: kediyi merak öldürürmüş :27:

süprıslerımı dıyem sızlere

ıkı tane bjk forması aldımm q7 lı(yazı yazdrcaktım ama yazı bulamadım hem cok var yazılı dedım)
pasta yaptrdım ıkımızın ılk tanışma resmı olan
masa hazrlıycam
gece 12 de gelcek ama olsun dün lahana yaprak neyım sarmıştım bugunde bişiler alcem hazr
ekler kucuk pstalar süsler üzerınde gelın damat olan cıkolatalardan alcem
başka ne etcektım unuttum kafam dağınık iş cokk:37:

daha ne edicen yav:65: formayı geçir sırtına ya da geçirme çıkarıcanız nası olsa, buldum buldum altına gecelik üstüne formaaa:65:

selam kızlar. işteyim ve evde yemeğim yok. dolabımda ise patlıcanım biberim var. kırmızı lahanam var. patates soğan. işte pirinç mercimek tarhana. çeşit yapmasınıda beceremiyorum. bu saydıklarımla ne yapabilirim yarım saatte bi fikriniz varmı?

selam kızlar. Işteyim ve evde yemeğim yok. Dolabımda ise patlıcanım biberim var. Kırmızı lahanam var. Patates soğan. Işte pirinç mercimek tarhana. çeşit yapmasınıda beceremiyorum. Bu saydıklarımla ne yapabilirim yarım saatte bi fikriniz varmı?
tarhana çorbası
türlü
pirinç pilavı

Back
X