• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Sel inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.Sigorta olmadanda zor ya..Geçmiş olsun
Tanem saolasın canım
Mandalinacım biliyorum stresten dolayı bu başağrısı.Ama düşünmemek elde değilki

haklısın ama senin sağlığın o düşündüklerinden daha değerli biliyorsun dimi

balım biyerlerde takılmıom kıs =) valla nete bile girmeıom işler çok yoğun şantiye sayımda birdne artınca işlere gömuldum hep yoğunum püff seevkiatlr bitmedende bana gun yuzu yok

böcüğüm çok sevındımm nasıl geçti neler aldını zbakem hedayeler falan gecenız nasıldı ?=)=)

özleidm sizi beee herkes iyidir inş.. prıjuvaya soruom arada sizi faceye kırk yılda bir açarsam karşılaşınca bnpıo herke siyimi idiom selmalar söluom sizee

hee bende sandım sende kendine topic açtın
varmı bebeiş filan ??

Mblue naber ?
Arı sütü mis miss hediyelerin . Güle güle kullan :82:

oo bezelye tanem erkenden geliyon sonra kaçıyon
sağol cnm işllh öle olur

aynen öle ne kar yaptım bi bilsennn

eşim diyo maaş gününe getreyim de parasını hemen alalım diyoooooo

:62::62::62::62:

nan sen kaçtane aldın bukdr kar yaptın
gerçi pahalı satıyon sen
kazıklama nan milleti
piyasanı mahfederim :)

günaydın kızlar anca gelebildim benim kız sabah uyanıyo 5de bıcır bıcır konuşuyo hadi kızım uyu uyu diyene kadar saat 8 geliyodu sonra uyuyakalmış dokuzbuçuğa kadar uyanmasını beklerdim ben uyandırdım işe geldiğimde saat 10du patrona bi öpücük verdim :)) bişey diyemedi bana :))

az önce bi yazı kopyaladım kimse gülmedi :57:

komik gelmedi nan bana gülemk zorundamıyızz alla alla :57::57:

hee bende sandım sende kendine topic açtın
varmı bebeiş filan ??

oo bezelye tanem erkenden geliyon sonra kaçıyon
sağol cnm işllh öle olur

nan sen kaçtane aldın bukdr kar yaptın
gerçi pahalı satıyon sen
kazıklama nan milleti
piyasanı mahfederim :)

toplam 7 tane geldi 5 tanede oto parfümü
6 tane satıldı işte 1 taneside evde

oto parfümlerinide aralara karıştırdım
bi tanede kocişime hediye ettimmmm

hacıı para dosdan kazanılırrr:27::27:

günaydın kızlar anca gelebildim benim kız sabah uyanıyo 5de bıcır bıcır konuşuyo hadi kızım uyu uyu diyene kadar saat 8 geliyodu sonra uyuyakalmış dokuzbuçuğa kadar uyanmasını beklerdim ben uyandırdım işe geldiğimde saat 10du patrona bi öpücük verdim :)) bişey diyemedi bana :))

patronunun cinsiyet,i nedir cnmm

bide sen ne iş yapıyosunnn:27::27::27:

Balım çat kapı gelen giden oluyor öğleden sonra . Hiç de sevmem çat kapı misaifiri kaç kere söylüyorum bir türlü anlamıyorlar yaw . Evdeyimya tüm gün sanki işim gücüm yok . Bak gene sinir oldum:47: .

Back
X