• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sel, üşütme gaz sancısı ediyo dediğin gibi, sıcak su torbası ayaklarına ya da karnına, bir numaralı ilacımdır!

böcüşşş,
nan pankart heee, tam teşekkülü sevgili seninki eferimm, ben de senin gibi odunumdur ama karşımdakinden gelince beklerim, çok potlarım oldu zamanında romantizm konusunda:78: adama bi şey diyemiyorum bana baka baka durgunlaştı o da :1:

senin kredi kartı borçları bitmez, allah patronuna güç, kuvvet iyi kazanç versin senin avanslar kesilmez :9:

sel, üşütme gaz sancısı ediyo dediğin gibi, sıcak su torbası ayaklarına ya da karnına, bir numaralı ilacımdır!

böcüşşş,
nan pankart heee, tam teşekkülü sevgili seninki eferimm, ben de senin gibi odunumdur ama karşımdakinden gelince beklerim, çok potlarım oldu zamanında romantizm konusunda:78: adama bi şey diyemiyorum bana baka baka durgunlaştı o da :1:

senin kredi kartı borçları bitmez, allah patronuna güç, kuvvet iyi kazanç versin senin avanslar kesilmez :9:
len kıza pırlanta sevinci yaşatmadınız bi bee
Hemen ödemesinden bahsediyosunuz.bugün bu konuyu açmıyaydınız bari
:4:

Sağol yorguncum tavsiyelerin için, eve bi atsam kendmi yapıcam o dediklerini.

kızlar aslında pırlanta taşlar okadar pahalı değil kapalı çarşıdan tek taş alsanız kuyumcu bi yakınınızda varsa oda taksa yarıyarıya ucuz olur eşim kuyumcu olduğunda benim bütün yüzüklerim kolyelerim hepsi pırlanta ama oyle faiş rakamlara almadık eşim uygun alıp kendi taktı hepsini

bizim patronunda var bi tane taşçısı zümrüt yakut pırlanta daha uyguna alıyor ama tabi bana göre yinede çok pahalı
az öncede sippariş verdi siyah pırlantala beyaz.biri eşine yaptırıcakta ondan yardım aldı

yani böcük sabhtan beri yazmaya vakit bulamadığın şey bumuydu.....
güle güle kullan bari...

bu arada evt pırlantalarda sertifika oluyor...
benimde tektaşım pırlanta değil..... pekte büyük değil zaten...

amma düğünümde doktorcum bir yüzük taktı.... ortası safir, etrafı pırlantalarla çevrili.... tabi ben pırlanta olduğunu tahmin etmedim o sırada.. meğerse eşimin cebine sertifkasını tıkıştırmış.. eve gelince öğrendik:)))

laaaa böcük nette resmi vardır....bul da eklesene hediyelerini..... evden çekmen şart değil....
yarında biricik için sertifikasını ekelde görsün garibbbb:))

yok cnm benim gibi fakire ne soracak bal :90::90:
bizede yılbaşı hediyesi almış taşlı kolye bide nazar boncuğu var :69:

böcüş güle güle kullan
amma heyecan yaptın dünden beri
adam pırlanta almış sen saklıyon
ekonominiz delinmesin nan o delik kocamandır :)

avukat insan değilmisiniz dmişti ne öle bişi yaa
off kim hatırlar acep??
saol cnm
delık zaten kocaman amannn öle böle odencek
böcük la borçların zati çoktu bide pırlanta girdi araya ne edecenis :90:
ne edek sımdık süprısın ıcıne etmeyımm dedım
haa anasına bısı alsaydı ozmn yolardım adamı
2010 a böcüş senin eşinde damga vurdu nan
pırlanta set almak her kişinin harcı değildir...

2010 un gizli zenginleri vardı bide
efsun,kelebenk,
en gizlisi gülsün :)

2010 da gene kelebenk pırlanta taşlı gelinliği ve 3,5 tl lik yandan çakma eteğiyle
gündemi baya oyaladı :))
:60::60:
Yok canım yanımda değil. takmıyorum zaten.
Ama takarsam çeker eklerim
tmm cnm
la böcük belki pırlanta diil la eşin hediyeyi verirken al bu pırlantamı dedi sarrafmısın la :90:
adamı batırdın
sendende garu olmas

garantı kağıdı ve seftıfıkası vardı hacı ayy

Back
X