Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum boşuna alınganlık yapma burda hiç kimsenin kimseyi istememe gibi bi lüksü yok
zaten dediğin insanlar öyle insanlar değiller çok iyi insanlar burda herşey şaka gırgır muhabbetin içine etmeyin beeee
öpüşün barışın bakalım
Kim istemiyo kuzum delimisin sen...Seni kim istemez..![]()
bal senle uzun bi aradan sonra aynı fikirdeyim :13:, brck önce topladı sonra yiyin birbiriniz didi
duyhas, smile ler donmuş son mesajında gözünde yaşlarla donuk duruyo tüm suratlar benim ekrandaağlama kız, ciddi sanılıyor sonra
kızlar ben çıkıyorum, herkese iyi mesailer, iyi akşamlar...![]()
bal bebişim iyi teyzesi şükürler olsun hopluyo zıplıyo hem o mercimek değil docaman oldu orta parmak büyüklüğünde artıkın![]()
seninle aynı grupta olacağımımı sanıyordun![]()
baaal
bende öle düşünüyodum öğrnmeyim diyodum ama yok gülüm isim konusunda her kafadan bi ses çıkıyo biz eşimle karar verdik efe koyacağız erkek olursaaa kız ismini düşünüyoruz hala zaten 6 ay bitene kadar hiçbişey almıcam bebişimee ondan sonra alışverişe başlarım muhtemelen erkek ama doktorum öle demişti ama netlik kazanacak bakalım![]()
hiiiiiiiiiiiş noluyo naaaaaaaaan döğüşmeyin songül abla yokmu yolsun bi saçlarınızı büyüğümüz olarak
bi gün gelmedim cık cık cık
organikim yerleşme lekelenmesidir benimde geçen cuma kanamam oldu doktor iğne yaptı allahımıza emanet miniklerimiz
bende şaşırdım benle bi alakası yokken güvensiz biri olup çıkıverdim
birlik oldunuzda
neyse güvensizim konu kapansın
benle alakası yok bişeyin
duyhas sende git kime sarılıosan sarıl