• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar merhaba:79: Sizin muhabbetini seviyorumöyle girip bakıyorum arada, siz yılların arkadaşı gibisiniz belki beni almazsınız diye hiç yazmadım ama leydibird diye yazınca yazıyımartık yani yeter dedim:52: Bu arada nickim ladybird dolu olduğundan leydi sanki bana hep yanlış yazmışım gibi geliyoda ondan yazim dedim. 25 yaşıdayım aslan burcuyum :37:

hoşgeldinnnn
işte böle aferim kız yaşcağın iki satırr

bizde ilk öle geldik yazdık kimse bişey demedi

ben pembekelebek akrep bursuyum 24 yaşındayımmm :52::52::52:

Evet evliyim hayırrrr bebişim yok aman aman istemiyorum olmasın zati:51: Bal haklısın öyle tipler değilsiniz valla artık zıbanan ahşamaca yazarım siz istediniz :27: Hadi bismillah başlıyorum yazmaaaa

soğan halkası benimde bayadır canım çekiyor patik ama bizim oralarda bulamadım büyük markette baya aşağıda:43:

Istanbuldan katılım yapmış bulunmaktayım. Avrupa yakası .bebiş sorumluluğu alabilecek kapasitede deelim malesef . Ama allah bilir o verirse bişey diyemeyik. Hoşgeldin diyen herkese teşekkürler.:71:

Bu arada bal ikizler burcuyum yazmışsın eşimde ikizler niyeyse sana hemen kanım kaynadı. Ama biraz ömür törpüsüdür kendisi. Seni bilemicem tabi:78:

Back
X