• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adamı dimedim zati senin canın istemiy mi diyom kızzzzz

aaa niye 1 yıl
harbi
ilk gece misali olmuştur :1::1::1:

benim eladan öncee kanamam olduu yımırtlama kanaması yasaktı sonraki ayda hamiştiim sonra kanamam oldu dr yasak dedi paris maris olmasın ii dedikk her gittiğimizde parise gitmek yok dedii sonra doğurduum lokusalığım 65 gün sürdüü parisin yolları çamurluydu :9: sonra tam bitti kırklandık regl oldum anaa dediimm çamur bitmek bilmedi eee hesap edelim biraz havuz problemi gibi oldu ama şimdii
efsun bir ay gebelik öncesi parise gidemez gebelik sonrasıda 3 ay 5 gün gidemezse toplamda kaç ay parise gidememiş olur ?:44:

yemek yedik geldiikk..
anamm herkes paris yolcusu demek :1:
kaç gündr gribim die kocemi öpemiom bile :1:
ama bugün iyiyim sankim :1::1:
bizim yasak yok nasılda :1: göbüş iyice büyümeden parise gitmek lazmm

benim eladan öncee kanamam olduu yımırtlama kanaması yasaktı sonraki ayda hamiştiim sonra kanamam oldu dr yasak dedi paris maris olmasın ii dedikk her gittiğimizde parise gitmek yok dedii sonra doğurduum lokusalığım 65 gün sürdüü parisin yolları çamurluydu :9: Sonra tam bitti kırklandık regl oldum anaa dediimm çamur bitmek bilmedi eee hesap edelim biraz havuz problemi gibi oldu ama şimdii
efsun bir ay gebelik öncesi parise gidemez gebelik sonrasıda 3 ay 5 gün gidemezse toplamda kaç ay parise gidememiş olur ?:44:

havuz problemlerini çok severim efsunum
ama ayın kaç çektiği ilazım bana 1 gün bile büyük kayıp paris için:52::52::52: Hahahyyyyyyyyy delüü koptum valla

yemek yedik geldiikk..
Anamm herkes paris yolcusu demek :1:
Kaç gündr gribim die kocemi öpemiom bile :1:
Ama bugün iyiyim sankim :1::1:
Bizim yasak yok nasılda :1: Göbüş iyice büyümeden parise gitmek lazmm

senin paşanda eksik kalsın amann nolcek öpemiyomuşş:1::1::1:

Olsun kızzz koca göbüşle uçması zevkli olarrr merak etmeeee sorun yoksa no problemmmm:52::52::52:

caspers göbüş büyümeden git parise bebek olunca paris yollarında rezil oluyosun :1:
:1::1: yakalandınız sanırsam :1:
senin paşanda eksik kalsın amann nolcek öpemiyomuşş:1::1::1:

Olsun kızzz koca göbüşle uçması zevkli olarrr merak etmeeee sorun yoksa no problemmmm:52::52::52:

:1: problem yok şekerimde komikime gidio :D
gülesim gelio :1: göbüşü görünce :1::1:
geçen koceme diom dizi film çekmek lazım die :1:
birazdan uykun gelir reklamlar dersin dio :1::1::1:

alyaa
azra gece kalkıp yanınıza gelio mu :)
ona yakalanmayında :1: Küçükde deil napıonuz siiz die gelir yanınıza:1::1:

yok annem hala park beşikte yatırdığım için karyolasında yatmıyo
ondan çıkıp gelemiyor:1::1::1::1: Sadcece bağırıyorr fermuarla oynuyor açmaya çalışıyo

Back
X