Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin balcımmm
senin hediyen en güzeliymiş:)
sevgililer gününüz kutlu olsun
seninde kutlu olsun kuzum olsun pipiyse bile sanada hediye cnm öle düşünme![]()
hoşbulduk cnmmm...sağolun sizindeee...nasıl yawru kuşun bakem??
bakıcı sormuştum sana okudunmu bilmiyom geriye bakamadım..aklında olsun cnmm
BalımmmmEla 1 aylık oldu bile
![]()
ooo ne güzel, herşey karşılıklı desene.. eşinde çok güzel sprizler yapıyor canım..teşekkür ederizz lameciimm :)
evtt aşk kadını ben oldum![]()
hiç bişicik yapmasada aşkımm benmm aşkıımm..
ilk sevgililer günümüzde minik bi sandık içinde gül yaprakları kristal gül bi sürü çikolata üzerinde not yazılı olan kadehle güzel bi süpriz yapmıştı paşam![]()
hıhh okadar akşama hazırlanam bana bişiy yok demi![]()
yavrukuşum iyidir inşallah teyzesii kalp atışını bekliyoruz heyecanla:)
Bakıcı için yazdım cnm aklımda bulunsun yinede ama çok zor teyzekızı almış benimde memnun kalmadı hiç anlaşamamış evin içinde olmuyor dio.Şimdi teyzeme verdi o bakıyo dün işe başladı..3-4 ay idare edicek teyzemde.
selam kızlarrrrrrrrr
darlingler gününüz kutlu ve mutlu olsun...
benim enbüyük darlingim kızım artık..hediyesini az önce taktim etti...bele kadar poh etmiş..bende emzirip hediyesini verdim :)))
alya hayırlı işler kayak yapcakmışsın![]()
amin cnm teşekkür ederim..Rabbim duymak nasip etsin cnm...
bakıcı işi zor ama işllh helal süt emmiş biri çıkar karşıma..başka çaremde yok be cnmmm
takılıym tatlım sanaooo ne güzel, herşey karşılıklı desene.. Eşinde çok güzel sprizler yapıyor canım..
Canım sende tabiki güzel planlar yapmışsın ama casper üşenmemiş sabah kalkmış neler neler hazırlamış.. Hangimiz sıcacık yataktan kalktıkda yaptık bunları???
balımmmm. hoşgeldin...
kelebekçim, bence menü yetetli.. çikolata topları var zaten.. Kurabiyeye gerek yok.. Ama illa yapmak istiyorsan alyama ve casperıma katlıyorum..
spedyy.. hoşgeldin canım...
saol kuzum napalımılk hedıye alan sensın yanı şanslısıni
Poklu kızını yesıner 1 aylıka olmuş hemencıkmevlut okutcan mı cnm
40 ınde ne etcennn
alya hayırlı işler kayak yapcakmışsın![]()
elime ya poposu ya kafası gelio resmen canm top gibi midemin orda diom oğlum ağzımdan çıkmıcan kinormal tabi casperimm
dur daha neler etcek sana
benimki resmen kafasını mideye basıyordu sanki
şükür canm herşey yolundaahoşbulduk yawrularrrrrrrrr
evt sıcak bi hediye oldu ama değer herşeye :))
keyifler yerinde sanırım çok iyiiii
becerüksüzzpaşam o bnm paşammmm annesinin yakışıklısı
ben onu beceremedim cıvık cıvık oldu![]()
tabikide karşılıklı kuzum :)ooo ne güzel, herşey karşılıklı desene.. eşinde çok güzel sprizler yapıyor canım..
canım sende tabiki güzel planlar yapmışsın ama casper üşenmemiş sabah kalkmış neler neler hazırlamış.. hangimiz sıcacık yataktan kalktıkda yaptık bunları???
balımmmm. hoşgeldin...
kelebekçim, bence menü yetetli.. çikolata topları var zaten.. kurabiyeye gerek yok.. ama illa yapmak istiyorsan alyama ve casperıma katlıyorum..
takılıym tatlım sana
bencede casperim hamiş hamiş neler düşünmüşşş
saol kuzum napalım
herkeş karda kayar bizde evde![]()
selam kızlarrrrrrrrr
darlingler gününüz kutlu ve mutlu olsun...
benim enbüyük darlingim kızım artık..hediyesini az önce taktim etti...bele kadar poh etmiş..bende emzirip hediyesini verdim :)))
oo bal hanım gelmş hoşgelmıss kızçesined eaferın ii etmiş anasınaa sömursun onuuuj:):)
kızlar ömurun pasta gunydu ne yapsam ne yapsam dun elmalı tart yapmaya karar verdım buarada pasta borek yapmasını sevmem hıc yemek yapmasını severım ama:):)
neyse netten bır tarfı buldum elmalı tartı hazrladım baktım hamuru bırz kuru kaldı azda kendımden bısıler ekleıdmcakma elmalı tart oldu.neyse tadına bakmadan yolladım hani şekıl bozulmasın dıye:):)
kresten aradılar :):)
sey bız sımdı cocuklarlaa pastanızı yedık ee deıdm ama aklımdanda acaba ıcnden tuzmu cıktı tadımı acıydı dıye dusnceler gectı:):)herlde sorun var deıdm..
neysee cok begendık arkadaslar tarıfını ıstıyor yazıp gonderırmısınz demezmııı...
ide nasıl yazayım tarıfı kafama gore salladım o gozume ne denk geldıyseee :):)![]()
salladıklarından yazolmaz derlerse sız becerıksızsınız dersın
oo bal hanım gelmş hoşgelmıss kızçesined eaferın ii etmiş anasınaa sömursun onuuuj:):)
kızlar ömurun pasta gunydu ne yapsam ne yapsam dun elmalı tart yapmaya karar verdım buarada pasta borek yapmasını sevmem hıc yemek yapmasını severım ama:):)
neyse netten bır tarfı buldum elmalı tartı hazrladım baktım hamuru bırz kuru kaldı azda kendımden bısıler ekleıdmcakma elmalı tart oldu.neyse tadına bakmadan yolladım hani şekıl bozulmasın dıye:):)
kresten aradılar :):)
sey bız sımdı cocuklarlaa pastanızı yedık ee deıdm ama aklımdanda acaba ıcnden tuzmu cıktı tadımı acıydı dıye dusnceler gectı:):)herlde sorun var deıdm..
neysee cok begendık arkadaslar tarıfını ıstıyor yazıp gonderırmısınz demezmııı...
ide nasıl yazayım tarıfı kafama gore salladım o gozume ne denk geldıyseee :):)![]()
ooo ne güzel, herşey karşılıklı desene.. eşinde çok güzel sprizler yapıyor canım..
canım sende tabiki güzel planlar yapmışsın ama casper üşenmemiş sabah kalkmış neler neler hazırlamış.. hangimiz sıcacık yataktan kalktıkda yaptık bunları???
balımmmm. hoşgeldin...
kelebekçim, bence menü yetetli.. çikolata topları var zaten.. kurabiyeye gerek yok.. ama illa yapmak istiyorsan alyama ve casperıma katlıyorum..
rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum ama daha doğum izninin bitmesine 3 ay varRabbim duymak nasip etsin cnm...
bakıcı işi zor ama işllh helal süt emmiş biri çıkar karşıma..başka çaremde yok be cnmmm
elime ya poposu ya kafası gelio resmen canm top gibi midemin orda diom oğlum ağzımdan çıkmıcan ki
şükür canm herşey yolundaa
becerüksüzz
tabikide karşılıklı kuzum :)
ayy saolun güzellerr..
hahayy evde kayak daha eğlenceli olur şekerim
woowww![]()
güneşim ellerine sağlık canım
aklına gelirse buraya da yaz tarifi![]()
hahhayyyyyyyyy film gibisin kızzzzzzzzz![]()
mutlucumm hoşgeldiinn
güneşim süpersin kız![]()