• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bizimde mucibe tayyibe diye sevdiklerimizin ismi fln var, dalga geçmek için demiyorum ama kızcağızla eşi söylemiş daha önceden, kaynanada olur demiş hatta, şimdi pişmiş aşa su katmak gibi...

o gün bana diyoki halise-yada hadise nasıl diyo
bunlarda güzel diyo
sonra ümmügül-gül beyaz sabire
yok yok daha var kadının arşivde isimler
aklıma geldikçe yazarım yaaaa

ben bir gün kısmet olur kızım olursa adını UMAY koyucam. Orta asya kültüründe bebekleri koruyan periymiş. eşimde şaka yollu Çakıl koyalım diyo :)

kızlar hepinize iyi akşamlar, ben çıkıyorum.
bu gece yanlızım, benim herif gece 2 de yolcu, bu gece kaynanacımlardayım :37:

maşallah canım nasıl durdun o topukların üzerinde
birde kaç numara giyiyorsun merak ettim canım
ama güzelmiş modeli ve deseni çok beğendim

[/I][/B]

vallahi hiç ağrı hissetmedim aynısını babetini de yapmştı sağolsun..
giyme ihtiyacı hissetmedim bile..
37 canım ama ayakkabı kocaman çıkmş :1: bazende 37,5 değişiyor

kızlar hepinize iyi akşamlar, ben çıkıyorum.
bu gece yanlızım, benim herif gece 2 de yolcu, bu gece kaynanacımlardayım :37:

iyi akşamlar canım

vallahi hiç ağrı hissetmedim aynısını babetini de yapmştı sağolsun..
giyme ihtiyacı hissetmedim bile..
37 canım ama ayakkabı kocaman çıkmş :1: bazende 37,5 değişiyor

bende ondan sordum canım biraz büyük çıkmış ta

anne Karnındaki Bebek Konuşmaları :]
*Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...

*Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...

*Ulean 5 aydır tekmeliyom tepki yok!!! Du ben bunu bi ısırayımm...

*Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

*Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

*Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

*Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, sahi elektrik süpürgesi ne acaba?

*Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

*Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!

*Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım

(İkizler konuşmaktadır...)

- Allah kurtarsın kardeş...
- Eyvallah...

- Abi benim canım acaip şekilde mango turşusu çekti nerden söylüyoruz?
- Merak etme aşertiriz gelir şimdi...
- Süpersin baba yaaaa

- Çıkarın beni buradan. Kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum...
- Yürümene 1 sene var daha, ne koşması ne sevgilisi...
- Yapma yaa... Daha çıkmadan depresyona giricem be kardeşim,hayat mı bu..Kır istiyom,sevgili istiyommmmmm...
sevgili gunluk..ne suc i$ledigimi bilmiorum ama,beni 9 aydir bu kapali kutuda tutuyolar! vucuduma bagli olan $u kordonu sokup kurutuyorum kac gundur sopa niyetine,aha $uraya yaziorum 9 bilemedin 10 gun sonra on bolgeyi sopayla delip cikacam..
bu kordonu modifiye ettiricem ulan ben ne bu boyle ip gibi , şöyle afilli bisi taktiricam ,, daraldim zaten burada

-Ya kenara çekilsene
- Kes, Allah'ın cenini seni

-Bak hareket yapma kordonunu ısırırım
-Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle

-Önce ben çıkıcam
-Hayır ben
-Sen çıkamazsın
-Nedenmiş
-Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü

-Şşt baksana
-Ne var
-Bu ne
-Ya ne bela şeysin, ne bileyim. Koy aldığın yere

-Biz şimdi ikizmi oluyoz abi
-Yok üçüz
-Aa üçüncü nerede
-Galiba önümdeki şey

-Burnumu ısırma bak tekme atarım
-Atamazki atamazki
-All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı
-Erkek sen dışarı gelsene
-Erkek mi o ne?
-Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı
-Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun
-Bilmem

-Ya bi dursana
-Ya sıkıldım bea
-İki dakka rahat durda yüzüme bakayım

-Şşt kardeş bak bi
-Ne var
-Bak ne buldum
-Ne o
-Bilmem . Dur bi parmağımı sokiim bakalım ne olcak

melis bak on tarafimda bisey cikti yeni..gecen gun yoktu.. aaa? sende yok?
-malsin kursat.. mal geliyosun dunyaya mal gidiceksin.
-şafak kaç hoca
- sen sayıyorsun ya °°°°°, aynı işte..

sampiyonlar ligi maci var iceride sen burda ütü yapiyosun anne yaa.. babamızın hayrına mi tekmeliyoruz..

-Kardesim .. sayiyom sayiyom 10 cikio ..
- Ne ?
-Parmak diyorum .. Bende 10 tane .. sende neden 11 tane ?!
- Bilmem

- ben çıkıyorum melis,10 dakkaya kadar dönmezsem polis çağır!

- bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum selin!
- eşşek zeki..ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan..

- Şimdi 9 ay 10 gün sonra çıkacağıma göre..bi hesap yapsak..9*30+10..hmm 280 gün..yaa nasıl dayanıcam ben burda o kadar..eğlendircek de bişi yok ki ortamda..ne bilgisayar almış annem ne televizyon..neyse yaa. ya bir fil olarak doğsaydım onların hamileliği çok daha uzun sürüyor..yaşasın sadece 9 ay 10 gün sonra çıkcam burdan..heyyo liii laa lii
- pollyanna bi susar mısın uyumaya çalışıyorum

bal kız...
buradasın ne güzel denk geldim sana...
inşallah görürsün çıkmadan yazdığımı,ela kuzun fırsat verir umarım buna :)))

anneler topiğinde neler neler alıyorlar...bense daha bir zıbın bile almadım niyeyse :1: çok rahatım sanırım...nasılsa alırız diyorum,eşim de aceleci değil bu konuda...
neyse topikte bir liste yayınladılar amannnnnn bir uzun bir uzun sorma gitsin...
bana hele bir deyiver canım,bebek doğduğunda en aciliyetinden neler gereklidir,hani olmazsa olmazları soruyorum...daha sonra alınabilir olanlar var mıdır???

bu arada ela kuzunu,kokla kokla...çek misssss kokusunu,yerim onun totosunu bile... :nazar: maşallah güzel kızçeme büyümüştür iyice :nazar:

sabah gelecek kızlar...deneyimli garular sizde cevap verin...nelere öncelik vereceğim bilemiyorum...

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzu uyurken bi bakam dedim ama gözlerimden uyku akıyo yatsam şimdi kalkar boşa yatmış olurumm...

Günaydınlar kızlar nasılsınızzz biz pek bi mutluyuzzz:49::49:
Akşam doktora gittim ve kalp atışlarını duyamasakta gördük pıt pıt atıyodu yavrumun kalbi:16::16:
İnşallah hep atar sonuna kadar...
Yavrum...Ne garipsedim şimdi ilk kez kullandım:17:
Vay be bizde evlenip çoluk çocuğa bile karışacak yaşlara gelmişiz zaman ne çabuk geçiyor..

brck çok sevindim yaa..Rabbim kucağına almayıda nasip etçek işllhhh...

Günaydınnn herkese

akşam saat 19:45 sularında doktorumuzdaydık
kilomuzu ölçdü geçen giitiğimizde 56 kilo olan ben 59 kiloya çıkmışım
sonra ultrasona aldı tek tek heryerini inceledi ayakları ayak parmakları kafatası kalbi hepsini tek tek gösterdi doktor amcamız sıra geldi apış arasına o kadar hareketli bi bebek ki o kadar olur yani

dedi bebeğimiz KIZ ... eşimde ben göz kırptım şaka yapıyo sanmış doktor dedi bakın apış aramızda herhangi bi hendek yok bebeğimiz kız dedi eşim şoklarda ama siz geçen ay %90 erkek dediniz doktor dedi %10 açık kapı bırakmışım kız diyo eşim durmadan soruyo ciddimisiniz...

sonra ben lavaboya gittim dedim allah şimdi dalacak bizimki doktora..
13 cm 152 gr gayet sağlıklı bi bebeğimiz var dedi
her gün bi kase yoğurt 2 dilim peynir geceleride kesinlikle süt dedi
3. lü tarama için bugün laboratuara kan vermeye gidicez
18-19 martta renkli ultrasonumuz var randevumuz 20 martta ....

eşim sabah bile diyo tıp yanılabilir tıp yanılabilir :)

keleboşum ben başta tahmin ederken kız demiştim bak tuttu :))
kızlar bi başka valla iyiki kız :)) kocene deki tıp 1 defa yanılır hep yanılcak hali yok :)

herkese günaydınlar
hepinize teşekkür ederim benim için üzülmüşsünüz
merak etmişsiniz allah razı olsun hepinizden

dün eve gittim yatak odası berbat durumda eşim
dükkana gitmişti sabah öğlen gelmiş bakmış nerdeyse
akan su yatağı delecek duruma gelmiş
yatak odasının her yeri havuz halinde yani her yeri akmış çatının
halada akıyo dün gece misafir odası da başladı akmaya
her yere naylon serdik kova leğen koyduk sanki evde yağmur yağıyo
eşim sağolsun beni pek bulaştırmadı ama bende az da olsa yardım ettim
yatak odam mahfolmuş durumda şuan yatak baza yorgan herşey ıslak
halıları yeni almıştık pazar günü sermiştim daha onlarda berbat durumda
herşey sararmış kurudukça sararıyo :43::43:

akşam yönetici geldi baktı eşim tartıştı adamla siz yazın kiremit kontrolü
yaptırmıyormusunuz diye adam dediği laf yapacak bişey yok hallederiz oldu
nasıl sinirlerim bozuldu orda daha yeni boyattık evi doğum için hazırladık yani
bugün usta gelecek bakacak çatıya bizim eve oda yetmiyormuş gibi yakıt 200 tl oldu
ağlaya ağlaya akşam mahfoldum yaaa insanın sinirleri bozuluyo öyle görünce

annem de akşam geldi yazık onların evi de su bastığı için gelemedi kadın
eşimle ikisi naylonları serdiler kovaları koydular her yere
bana diyo ağlama ne olur ben yaparım temizliği diye ama elde değil işte ağlamamak:43::43:

mutlukız herşeyden önce sabır versin Allah ağlamak ne kelime yırtardım ağlarken ortalığı..yöneticiyi ama önce bi güzel ünükler o akan yerlere tıkardım :))

kot kanvas giyiyoz :1: eşim kırkta yıllda bi kumaş giyer yıkanmadan geri asılır zaten :1:
mesela evleneli 3 sene bitcek bi arkadaşmn nikahına giderken giydi kumaş :1:

kokar nan geri asılırmı pasaklu garuuu

bu saatte kimsecikler kalmamış :(((
tabi koce evde ya pek giremiyorum :17:

dün çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik adamımla...
cumartesi günkü 4 boyutlu randevumuzu 14 şubat'a aldırmıştık....eşimde pazartesi ve salı günü için rapor almıştı evdeydi yani...
okul çıkışı eşimle buluşup bakırköy radyomar'a gittik...
randevu saatimiz geldi,paşacanımı gösterdi herbir şeysiyle dr. amcamız bize...yalnız öyle sakin bir bebek ki :nazar: hareketlerini hissetmemem pek normalmiş anladım...her şeyi bitti,kalbini kontrol edecek dr. dönmüyor sıpa kalk bir meyve suyu iç,yürü falan 10 dk. sonra gel dedi...neyse dediklerini yaptık girdik tekrar,hiç keyfini bozmamış bizimki...neyseki biraz yön değiştirdi de kontrolümüz tamamlandı...
13:45 te ki randevumuz 15:30 da bitti :1:
oradan çıktık,sevgilimle bir eminönü yapalım dedik...
meğer benim adam ayarlamış herbir şeyi...gebe kadına balık yaraşır diye düşünmüş olacak ki zaar balık restoranın da yer ayırtmış...
balığımızı yedik,mis gibi deniz kokusunu içimize çeke çeke...sonra yürüyerek kapalı çarşıya geçtik...en büyük zevkimdir zati oranın havasını solumak,o büyülü atmosfer,o baharat kokuları,o halılar,değişik hediyelikler.....özlemişim epeydir iyi oldu...
yukarılara doğru çıkalım dedik...toptan hediyelikçilerin olduğu Şark han var oraya gittik...
kocem bana çok beğendiğim bir çantayı ben de ona traş makinesi takımı aldım...ne yapalım tüm hafta beraberdik ayrı ayrı hediye alma fırsatımız olmamıştı :1:
aynı yerden anneme ( 14 şubat doğum günü olur da ) çok şık taşlı,kokosh bir duvar saati aldık...
aradık annemleri geliyoz diye...akşam da orada oturduk,yemek,pasta faslı derken kalkttık evimize geldik...
o yorgunlukla parise mi gidilir demeyin gittik vallahi :9: olmazsa olmazdı ayol :9:
sonra....sonra...sabah zor uyandım işte :1:

adaaa Allah aşk muhabbetiniz arttırsın çok güzel geçmiş benimde gidesim geldi...bu arada favori erkek ismim çağan....oğlum olsa ömer çağan olcaktı...

adacım teşekkür ederim canım sağol
üzülmemeye çalışıyorum yavaş yavaş
toparlanıyoruz işte

bu arada dün kayınvalide eşimi aramış
oğlum takvimden hoşuma giden isimler oldu sana da
söyliyeyim bakalım beğenecekmisin demiş

mucibe-tayyibe-isminur

şimdiki favori isimler bunlar iyimi kızlar

eşimde demiş ki anne mucibe de ne öyle
sen beğendinmi yani demiş
emin ol çok beğendim oğlum demiş

ya ben akan kokan yerle uğraşıyorum
kadının ilgilendiği şeylere bakın allah aşkına yaaa

kayınvalidene teşhis koyuyorum tozutmuş :)

mutlucum bence en iyisi
kayınpederinin adını koyun kızına sonunada nur ekleyin:1::1:

brck gene bomba espri senden gelmiş bende oğlum olursa ibraamnur koycem :))

bugün işe gittim bu arada çok özlemişim çalışmayı...içim rahat değildi tabisi kuzum evde aklım onda 3 te hemen kaçtım kuzuma geldim doya doya kokladım...yarın aşı ve kalça çıkığı testimiz var işllh yolunda çıkar...

bu arada 14 şubatta eşim bana beyaz bi mont almış asıl süpriz ama ne biliymisiniz kuzumada beyaz mont almış oda artık benim sevgilim dedi ve verdi hediyesini..çok duygulandım ana kız giyeriz takım gibi artık :))

hepinizi çok öptüm biraz kestircem..sizi seviyorummmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hee bu arada artık foto koymıcam saçlarım sarıya boyattım mesela ama foto yok..size kızdım..hamişken göbüşümü kaçkere koydum ve kızımıda koydum siz okdr hamiş 1 foto yok ortalıkta..tembel pasaklu garular...beceriksizlerrr...hııhhhhhhh:19:

Back
X