• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyi akşamlar kızlar...
bugün ne kaaaa az konuşulmuş böyle sitede bir sorun mu vardı acaba :44:
okul çıkışı annem ve karşı komşusu ablayla buluştuk...bir sürü bebek yünü aldılar,kapüşonlu hırka,yelek ve battaniye öreceklermiş...bana da renklerini seçtirdiler...
ben bebeklere en yakıştırdığım rengi seçtim tabiki...
cam göbeği yeşili...
diğer renkler de su yeşili ve kırçıllı gibi mavi...
oradan pazara geçtik...hamsi aldık 2 kg :))) eve geldik temizle temizle canımız çıktı...bir de küçükmüş amannn büyük balık iyi oluyor be bunlar resmen eziyet...

bu arada bombamıza bakın...
kayınpederin yarın nikahı vardı az evvel eşim aradı...nikah iptal olmuş diye niye dedim...
notere gideceklerdi nikahtan önce hani bizim ev bile babasının üzerine ya krediye sebep...bir sıkıntı falan olmasın yarın öbür gün diye...
kadın,babası,abisi gittilerdi bugün işte notere...kadın ne olduysa yolda çek sağa ineceğim ben notere gitmem demiş :52:
o halde nikah iptal olur demiş ama babası mı dedi abisi mi bilmem...
abisi diyormuş ki benimkine...kadının ağzının içine bakıyor bizimki bizden gizli nikahlanabilir yarın diye :52:
o değil kadın da yabancı uyruklu...bu kayınpeder de hiç akıl yok ayol....

adacım gelmiş gitmiş
özledik ne güzel buralardaydın şimdik grşmyz yahuu

anaa k.peder evleniyo muu
nerden bulmuş yabancıuyrukluyu beeeeeee
harbi film:1::1::1:

gunaydın kızlarrr

adacım ne güzel evleniyormuş kayınpeder size cici anne geliyormuş:1:
çok güldüm yaaa neyse hayırlısı neyse o olsun cnm..Başka kısmetlere artık:)Belki kayınpeder evlenince görümcede bunalırda oda evlenir:1:

iyi akşamlar kızlar...
okul çıkışı annem ve karşı komşusu ablayla buluştuk...bir sürü bebek yünü aldılar,kapüşonlu hırka,yelek ve battaniye öreceklermiş...bana da renklerini seçtirdiler...
cam göbeği yeşili...
oradan pazara geçtik...hamsi aldık 2 kg :))) eve geldik temizle temizle canımız çıktı...bir de küçükmüş amannn büyük balık iyi oluyor be bunlar resmen eziyet...

kayınpederin yarın nikahı vardı az evvel eşim aradı...nikah iptal olmuş diye niye dedim...
notere gideceklerdi nikahtan önce hani bizim ev bile babasının üzerine ya krediye sebep...bir sıkıntı falan olmasın yarın öbür gün diye...
kadın,babası,abisi gittilerdi bugün işte notere...kadın ne olduysa yolda çek sağa ineceğim ben notere gitmem demiş :52:
abisi diyormuş ki benimkine...kadının ağzının içine bakıyor bizimki bizden gizli nikahlanabilir yarın diye :52:
günaydın kuzumm
oyy ciciler örülmeye başlandı demek..
annem saolsun bitirdi bile örme işini :1:

k.peder evlenio muu
anaa geç kaldıı işte erkek milleti..
yabancı uyruklu hatunu da nerden bulmuş :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:ssz::ssz::ssz:
günaydın böceem yine dertlenmişinn
günaydınlarrrrrrr güzellerrrrrr:3::3::3::3:
günaydın alyacmm
gunaydın kızlarrr

adacım ne güzel evleniyormuş kayınpeder size cici anne geliyormuş:1:
çok güldüm yaaa neyse hayırlısı neyse o olsun cnm..Başka kısmetlere artık:)Belki kayınpeder evlenince görümcede bunalırda oda evlenir:1:

günaydn kuzuuuu

günaydın kızzzzlaarrrr.dualarınıza çok ihtiyacım var.bir iki dknızı ayırıp yarabbimin nevgül için hayırlısı neyse o olsun diye ellerinizi açıp dua edermisiniz.:16:

iyi akşamlar kızlar...
cam göbeği yeşili...

ada gelmiş gitmiş
bebişe ciciler örülecek demek ne güzel yaaa
güle güle giysin inşallah
kayınpeder evleniyodu demek
iyide yabancı uyruklu kadını nerden bulmuş yaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:ssz::ssz::ssz:

günaydınlarrrrrrr güzellerrrrrr:3::3::3::3:

günaydın canlar:16::16::16:

günaydın kızzzzlaarrrr.dualarınıza çok ihtiyacım var.bir iki dknızı ayırıp yarabbimin nevgül için hayırlısı neyse o olsun diye ellerinizi açıp dua edermisiniz.:16:

günaydın canım ettim duamı hayırlısı olur inşallah:38::38::38:

herkse slm buaradaaa

hoşgeldin canım:38:

nevgülcüm valla o kadar içten ettimki, ardına başka dualarda ekledim:23::23:

slm kızlarr.....

ayy ne yesek diye düşünüyoruzz... bulamıyoruzz:(((

nevgülcüm valla o kadar içten ettimki, ardına başka dualarda ekledim:23::23:

slm kızlarr.....

ayy ne yesek diye düşünüyoruzz... bulamıyoruzz:(((

a.slm kuzumm
inş doğumla ilgili dualarda vardır da nasipleniriz :)

bizim yemek geldi bilmem ne bugün ki menü :)
fazla aç kalmadan karar verin ama olur mu

a.slm kuzumm
inş doğumla ilgili dualarda vardır da nasipleniriz :)

bizim yemek geldi bilmem ne bugün ki menü :)
fazla aç kalmadan karar verin ama olur mu

merak etme canım, hepinizi çıkardım aradan:)

size afiyet olsun, açız amaa canımız ne istiyor bilmiyozz:((

Son düzenleme:
patroncuum eleman bulmuuş..
dün burdaki arkadaşa demiş
ama zaten casperin işten çıkmasına çook var diyomuş :1: doğum çantamı masamın kenarına koycam :1::1:

Back
X