Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar,
topic sinek avlıyo gene, niye kimseler yok acaba, balkızda gelmemiş.

böcük ehliyet alıcakmışsın hadi hayırlısı, benimde yarın direksiyon sınavım var, geçersem inşallah alcam ehliyeti.
yazılı sınavdada geçmiş yılların sorularına bak, yarısından çoğu aynıları geliyor.

aaa niye kimseler yok,bak şimdi balkızı da merak ettim arayayım bari..

ben hamile iç çamaşırları aldım rahat edemiyorum artık diye ama bilemedim hiç bedenleri rahat olsun diye L beden aldım,bebekten önce S giyiyordum şuan M heralde dedim sonlara doğru ilerler neyse beğenmezsem iade ederim napalım...

2 adet emzirme atleti aldım ,südynli hem ayrıca südyeni takmaya gerek kalmıcak,
2 adet hamile kliodu
sonrası ve şimdi için toparlayıcı südyen aldım,

biricik almıştı sanırım toparlayıcı işe yaradı mı kız biricik :) sağımlık inek gibim dolaşmıyalım ortada ::37: ne pahalı hamile denince hemen fiyatllar yukarı çıkıyor sadece çamaşırlar 80 tl gibi tuttu..pis fırsatçıkar :P

onların fotolarını ekleyemicem,birde bunları aldım,

elbise penye olduğundan evde ve yazlıkta rahat ediyorum diye aldım,terletmiyor seviyorum..
birde bu ceketi hep beğeniyordum alayım dedim..
Vip dükkanda 20 tl üzeri yine kargo bedava...

$85cfa961-a0a5-4c19-9f65-d35f1a05ab5d.webp $887fb0cf-c69b-4c16-ba0f-b43ef6eaa129.webp
$fcc8ba24-b6fe-4659-80c0-2a38a168b197.webp $f51e427a-00d3-4939-bdfe-8217417f12a7.webp

Son düzenleme:
güzel günlerde giy patikçim aldıklarını.
ben hep emzirme sütyeni aldım, hep dediğimde 3 tane, çok çirkin oluyolar ya insanın alası gelmiyor zaten, yada benim baktıklarım öyleydi bilmiyorum.
atlet normaldede giymediğimden almadım.
beli yüksek çamaşırlar sezaryen sonrası çok iyi oluyor, dikiş yerine lastik gelmemesi lazım çünkü.

aaa niye kimseler yok,bak şimdi balkızı da merak ettim arayayım bari..

ben hamile iç çamaşırları aldım rahat edemiyorum artık diye ama bilemedim hiç bedenleri rahat olsun diye L beden aldım,bebekten önce S giyiyordum şuan M heralde dedim sonlara doğru ilerler neyse beğenmezsem iade ederim napalım...

2 adet emzirme atleti aldım ,südynli hem ayrıca südyeni takmaya gerek kalmıcak,
2 adet hamile kliodu
sonrası ve şimdi için toparlayıcı südyen aldım,

biricik almıştı sanırım toparlayıcı işe yaradı mı kız biricik :) sağımlık inek gibim dolaşmıyalım ortada ::37: ne pahalı hamile denince hemen fiyatllar yukarı çıkıyor sadece çamaşırlar 80 tl gibi tuttu..pis fırsatçıkar :P

onların fotolarını ekleyemicem,birde bunları aldım,

elbise penye olduğundan evde ve yazlıkta rahat ediyorum diye aldım,terletmiyor seviyorum..
birde bu ceketi hep beğeniyordum alayım dedim..
Vip dükkanda 20 tl üzeri yine kargo bedava...

Eki Görüntüle 479134 Eki Görüntüle 479135
Eki Görüntüle 479136 Eki Görüntüle 479137

patik cnm çok güzeller güle güle kullannn
valla benimkiler dahada büyüdüler cnm:1:toparlayıcının kenarından bile taşıyo gibi:52:
bende emzirme atleti istiyorum kaçtan aldın?
kilot almadım hamilelik için ben çünkü kullanabiliyorum rahatım böyle

ahanda şimdi oturuyorum desem inanır mısınız bilmem...ama sabahın 07.00 de tosunumun üzerime ve halıma mıçmasıyla başlayan maceramız,öğle saatlerinde artan ağlama seansıyla devam edip an itibariyle mola vermiştir...

en son dayanamayıp annemi aradım,gel bunu ne yapıyorsan yap diye...hemen geldi kadın sağ olsun...banyosunu yaptırdıktan sonra uykuya daldı ben de hemen makine takıp silip süpürdüm evi...fırsat bu fırsattır diye...annem de mutfakta şimdi,yemeğe girişti o da :1:

sizler napıysınız,heyoooo :3:

edı ıle büdü kaldık dsene:1:
ee naıslın cnm oruç nasıl gıdıoo

susadımm çokkk bide acıktım netten iftar menülerine bakıyorummm:2:

ahanda şimdi oturuyorum desem inanır mısınız bilmem...ama sabahın 07.00 de tosunumun üzerime ve halıma mıçmasıyla başlayan maceramız,öğle saatlerinde artan ağlama seansıyla devam edip an itibariyle mola vermiştir...

en son dayanamayıp annemi aradım,gel bunu ne yapıyorsan yap diye...hemen geldi kadın sağ olsun...banyosunu yaptırdıktan sonra uykuya daldı ben de hemen makine takıp silip süpürdüm evi...fırsat bu fırsattır diye...annem de mutfakta şimdi,yemeğe girişti o da :1:

sizler napıysınız,heyoooo :3:

senin tecrübenden bende de var kızım 5-6 aylıkken baktım bezinde kakası var bitmiştir diye alayım dedim bezini açmamla üstüme kakasını fişkırtması bir oldu :1: bide üzerimi yeni giyinmiştim üstümün battığına mı yanarsın yerlerin battığına mı yanarsın ona kıyıpda kızamadığına mı yanarsın artık sen düşün :emir_bebek:

güzel günlerde giy patikçim aldıklarını.
ben hep emzirme sütyeni aldım, hep dediğimde 3 tane, çok çirkin oluyolar ya insanın alası gelmiyor zaten, yada benim baktıklarım öyleydi bilmiyorum.
atlet normaldede giymediğimden almadım.
beli yüksek çamaşırlar sezaryen sonrası çok iyi oluyor, dikiş yerine lastik gelmemesi lazım çünkü.
ay bak iyiki almışım ,normal düşünüyorum ama son zamanlarda sağlık durumumuz ne olur bilinmez,belki sezaryen de olur..
ben üzülüyorum yaa kasığımda çizgi oluyor sank izararı olcakmış gibi geliyo ehehhe :)
patik cnm çok güzeller güle güle kullannn
valla benimkiler dahada büyüdüler cnm:1:toparlayıcının kenarından bile taşıyo gibi:52:
bende emzirme atleti istiyorum kaçtan aldın?
kilot almadım hamilelik için ben çünkü kullanabiliyorum rahatım böyle

ayy napalım neyse toparlayıcı pek pahalı değildi 10 tl.. 2 beden büyük aldım cnm onuda..hepsi şuan büyük gelicek neyse 1 ay sonra iyi gelir sanırım :)

atletten 2 tane aldım cnm değiştirmelik,aslında daha lazım ama kıyamadım yıkar değiştiririm napayım artık..
emzirme atletin 2 adeti 38 tl cnm..böle südyenli gibi bişi..üstten açılıyo..vip te var bakıver oradan şekline..

Son düzenleme:
bu arada balkızı aradım açmadı :44: merak ettim doğrusu :26:

sonra lame yi aradım,cimcimeni kokla dedim benim içinde :) iyilermiş,şükür..

Back
X