- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
selammm
heyoo direksiyon sınavındanda geçtiim yehuuu
tebrıkler cnmm
darısı başımaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammm
selammm
slm kızlarrrr
contur gözün aydın cnm
patik akşam kuzenimde senin tefalden vardı pattis yaptı tadı çok güzel çok hoşuma gitti çok sağlıklı yaa
speedy cnm kendini dövdürmüşsün
gerçekmi onnaarrrr
evet canım hepsi gerçek![]()
güle güle kullan cnmm cesaretliymişsin ben yaptıramazdım acır die sanırım
bide abdest olayını araştırdınmı cnm?
bende korktum başta ama bi tek parmağımda acısını hissettim. yoksa hiç acı falan yoktu.
abdesti de araştırdım kendimce ama herkesin fikri ayrı oluyor tabi..![]()
evet herkes farklı şeyler söylüyor..
bacağındaki çok hoş hoşuma gitti yaa.ama az daha aşağıdan olabilirdi bilekten doğru
bende yazın tatillerde hint kınasıyla yaptırıyodum:)
ama ben gerçek dövme yaptıramam sanırım takıntılı biriyim zamanla sıkılırım![]()
asena h geldın cnmm bayadır yoktun sende
benım patron pc yanıma taşıdı pek gıremıyorum tatlım
nasılsın
nasıl gıdıoo
dövme tam bir hastalık zaten 1 tane ile kalınmıyor.
mutlaka dur bide şunu deneyim diyip dövme modeli bakıyorum..
sürekli görmediğin bi yer olursa sıkılmıyorsun. benim 1,5 sene oldu daha hiç keşke demedim bende sıkıntılıyımdır normalde..
canım demek sen dövmeyi seviyorsun. varya özellikle omuz kısmına küçük şekiller yapıyorlar, çok beğeniyorum ama asla yaptırmayacaklardanım bende, seninki hayırlı olsun
evet canım 3 tane dövmem var, ama yeni değiller 1,5 yada 2 sene olmuştur tahmini![]()
bende artık regl olmak istiyorum ya :2: bu ay hala olamadımgeçen ay 3 ünde oldum
![]()
ayın 7 si canım, 4 gün geçmiş yaneeacaba yoksa :) hani 2-3 hafta önce de konuştuyduk bebekten fln
bende regl olmayayım diye gün sayarken birkaç gün öncesinden olacağımın işareti geliyor![]()
:2: yok canım ben gecikmesine alıştım izne çıktığımda dr gidicem bunun için sebebi ne diyehamile olma olasılığım % 20 onu da hiç sanmam
![]()
senin yerine ben olsaydım ya ne güzel ,olana kadar bi uğraşıyorum olduktan sonra da keşke olmasam sırf bunun için hamile kalcam diye konuşuyorum
git canım git, ihmal etme. bilmiyordum düzensizlik olduğunu, ozaman normal tabi. ama %20 oranıda hiç az değil yaneehayırlısı canımm
hamile kalınca düzene mi girecekmiş regl dönemin? çünkü öyle derler de.
evet gidicem inş. salladım he oranı yok öyle bişey yahu ne hamileliği ne bebeği![]()
benim evlenmedn önce çok düzenliydi sonra bozuldu dediğin gibi belki yine düzelir![]()
genelde evlenince düzelir derler ama senin tam tersi olmuş, inş düzelir canım
selam hatunlar nasılsınız ne var ne yok havadısler varmııııııııııııııııı