Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende işte o mantıkla hareket eden bı ınsanım dedımkı bu önyargımdan uzaklaşmam lazım
bı kez aldım
aman almaz olaydım
belkı bıraz eskı kafa gelcek şimdiki zamana göre ama kıyafette dokunmadan denemeden alma derım en mantıklısı bu gelıo bana
ben aslında netten alışveriş eden bı ınsan deılımdır belkıde ondan ılla dokuncamalışma sende
sonra zengun olcek onlar sen fakir fukura
yok ben hıc dızı ızlemem zaten hıc öle bı huyum yok ama bak BARIŞ ısmınıde cok sevıom
olmayan cocuğa don biçmek bızmkı ama olsun
aras ısmınıde bı cenaze sırasından oğluna seslenen anneden duydum cok hoşuma gtmıştı
sonra eşimde cok beğendı hatta aynı anda brbırımıze baktık düşünceler aynıymış tabı ya yiğit yada mertte ıstym başa![]()
slm kızlar..
brc aras güzel bence.. eğer oğlum olsaydı ege koycaktım:))
ege de güzel isim. bizim oğlumuz olursa eşim kılıçhan koycakmış, başındada babasının ismi tabi. kılıçhan büyükdedesinin ismiymiş, ama bende sevdim oyüzden bişi demiyorum. kızımız olursa ön isim annesinin, ikinci isminide ece veya ela istiyorum
Melabalarrrr![]()
KIZLAR çok iyiyim alya kuzum biraz huysuz meme alma konusunda annem kafa tutuyo ben zorla ağzına sokuyom tutamayınca sinirleniyo çok inat bi bebek ama pek tatlııı
40 ı çıksın eklicem cnm babası kıskanıyo ekleme sakın dedi bi görseniz şimdiden babaya aşık o konuşuyooo nasıl dinliyo ben konuşunca basıyo çığlığı .....
sizler iyisiniz değil mi ?
KIZLAR çok iyiyim alya kuzum biraz huysuz meme alma konusunda annem kafa tutuyo ben zorla ağzına sokuyom tutamayınca sinirleniyo çok inat bi bebek ama pek tatlııı
40 ı çıksın eklicem cnm babası kıskanıyo ekleme sakın dedi bi görseniz şimdiden babaya aşık o konuşuyooo nasıl dinliyo ben konuşunca basıyo çığlığı .....
sizler iyisiniz değil mi ?
kılıçhan banada ağır bi isim gibi geldi hani anlamı yokmuş pek gibi geldi cnm.
minik bi bebekte düşünemedim..söylenişide zor gibi
kılıçhan sanki çok ağır bir isim gibi geldi bana canım yaa... isim konusu çok önemli, iyi düşünmek lazım..
bu anne baba isimlerinin konulması konusunda neden bu kadar ısrarcıki eşin...
böcük nen hep benim isimleri çalıyonn..elayıda gittin yeğenine koydunPPP
şimdi arasla kuzeye takmış
brck ben isim anası olıyım koyda :))
haklısın canım, netten kıyafet alınmamalı aslında, katılıyorum sebeplerine, ama işte mağazada göremediğim değişik şeyler de var
yiğit güzel isim, ablamın oğlunun adı ve tam ismine münhasır bir delikanlı olma yolunda kerata![]()