Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hoş buldum :3: canım
evet gerçekten de en rahat sensin,uyuuuuuuuuuuu,uyuuuuuuuuuuuu ve uyuuuuuuuuuuuuuuuu en çok söyleyeceğim şey budur herhalde şu an hamilelere...
öyle hasretim ki...Rabbim sabrını veriyor şükürler olsun ama...

dün misafirim vardı kızlar,Esk.e tayini çıkan öğrt. arkadaş eşi ve kızıyla oğluşumu görmeye geldiler...tabi onca yol yemekli kabul ettim ben de o her ne kadar olmaz desede...
zeytinyağlı taze fasulye
tavuk pirzola
patates salatası
mısırlı-kuş üzümlü pirinç pilavı

menüm buydu...pilavı tavsiye ederim enfes olmuştu...

gram uyku olmaz mı bir bebenin gözünde yok anam yok işte :(((
sabah 04.00 te uyanıp emip yattı sonra 04.47 de yeniden uyandı...uyanış o uyanış...Rabbim bana acısın ne diyeyim :14:
durmadan da mıçıyor...kucağımda şimdi ve yine nasıl koku geliyor :((( ben değiştireyim en iyisi...nasıl olsa prima sponsorumuz sanılıyor oğluş tarafından...

slm bu arada kızlar...şu moku temizleyem gelirim...

aman sağlıklı olsunlarda mıçsınlar uyumasınlar ....

hiç bilmiyorum bence şaka yapıyo gibi geldi..
kız zaten pc yada telefon olsa o öyle dese nolcak ben hertürlü almak istesem alırım yani netimide:)
Ama sizlerden uzak kalıcam sanırım pc miz yok çünkü:50:
Böyle sıkışık bi zamandada pc ye para veremem
inşallah şakadır cnm
ne zamn izne çıkıcan sen

ya ozmn işler güzeldi bana imkanlar sunduğunda
şimdi çalıştığımız büyük firma imkanları zorlaştırdı ve çalışamaz konuma geldik...
her yerden bukdr iş bulmakta kolay değil..yani tamamen firmanın bizi safdışı bırakmasından kaynaklanıyo :((
hayırlısı ama ne bilimm yapamam ben evde..

brck şimdi duysam bile çok erken cnm kimse beklemez hele kuzun olsun etsinde bende kapının önüne koyulmassam sana haber salarımm

nen bizim oranın erkekleri öle kısıtlama getirmnez şakadır o şakaa

hakkında hayırlısı kuzum rabbim bi kapıyı kapatır birini açaçar meraklanma sen

ADA HOŞGELDİN cnmmmm
oğluşun demek nöbette hep...erkekler bölemi acep casperında aynı senin gibi uyumuyo...

ela en fazla 2,5 saat sonra başlar ağlamaya uyut beni diye...babası gibi swviyo uykuyu..

ben hamişliğimin tadını çıkarmadım hiç uyumadım desem yeridir..şimdide sahur süt sağma yemek derken gene uykusuz kalıyorum :(

brck keşke alsaydın taksit ödeniyo ufak ufak öderdin be cnmm

amin kelebek amin canım...
tek avuntum zaten şükürler olsun sağlıklı olması...
alya kuzu içinde yeniden gözün aydın olsun...yazmıştım ama görmemiş olabilirsin...

bal kızzzzz hakkında hayırlısı canım,yiyecek ekmeğin varsa devam etmeni kimse engelleyemez yoksa da feriştahı gelse kursağından geçiremez...sen kafana takma şimdiden canım...

brck keşke alsaydın taksit ödeniyo ufak ufak öderdin be cnmm

işte borç harç derken hep gereksiz bulmuştum:(
bebeğimi büyütürkende lazım olucak.insan araştırıyo herşeyi çünkü internettende..

ay benim bebeğim bize çekse keşke babasıda bende çok uykucuyuz

AMİN KELEBEĞİMMMMMM....

BEN GİDEM SÜT SAĞAM DOLDU GENE...akşama kaynımdayız iftara elticiğim ne yaptı acep :)) acıktım ve susadımmm

haticecim büyüsün diye gözünün içine bakıyorum boşa desene :(((

balcım erkek bebekler daha huysuz olur derler sanırım doğru :(((

cnm ben çalışabildiğim yere kadar çalışıcam sonra zaten yolluyorlar izin falan yok..
işten çıkıyorum
insafsız insanlarr olsun kuzum sakın üzülme belki bölesi senin için daha ii olur aldığın tazminatından al bi pc nolcak ki :)
amin kelebek amin canım...
tek avuntum zaten şükürler olsun sağlıklı olması...
alya kuzu içinde yeniden gözün aydın olsun...yazmıştım ama görmemiş olabilirsin...

bal kızzzzz hakkında hayırlısı canım,yiyecek ekmeğin varsa devam etmeni kimse engelleyemez yoksa da feriştahı gelse kursağından geçiremez...sen kafana takma şimdiden canım...

pek gelemedim kk ya canım görmemiş olabilir çok saollll rabbim eksiklilerini göstermesin herkese tattırsın bu duyguyu inşallah süper bişeyy
normalde uykuyu çok seven ben şimdilerde 3-4 saat uykuyla ayakta durabiliyorum buna annelik deniliyo sanırımmm:16:

bende dün akşam kavurma makarna yaptım çeşnili oda güzel olmuştu

evet gerçekten de en rahat sensin,uyuuuuuuuuuuu,uyuuuuuuuuuuuu ve uyuuuuuuuuuuuuuuuu en çok söyleyeceğim şey budur herhalde şu an hamilelere...

dün misafirim vardı kızlar,Esk.e tayini çıkan öğrt. arkadaş eşi ve kızıyla oğluşumu görmeye geldiler...tabi onca yol yemekli kabul ettim ben de o her ne kadar olmaz desede...
zeytinyağlı taze fasulye
tavuk pirzola
patates salatası

üff acıktım bennnnn hemde susadımmmmm bunları okudukça ağzım sulanıyor akşama az kaldı demi kızlar :14::14::14:(psikolajk olarak kendimi yatıştırıyorum)

AMİN KELEBEĞİMMMMMM....

BEN GİDEM SÜT SAĞAM DOLDU GENE...akşama kaynımdayız iftara elticiğim ne yaptı acep :)) acıktım ve susadımmm

gitsağ kuzumm bende çıkıyorummm süpürge yapcem bide yemek alya uyumuşkenn halledm onlarııı
süt artırıcı bişey varmı aklında

işte borç harç derken hep gereksiz bulmuştum:(
bebeğimi büyütürkende lazım olucak.insan araştırıyo herşeyi çünkü internettende..

ay benim bebeğim bize çekse keşke babasıda bende çok uykucuyuz

gece elayı sallarken sıkılıyom hop hemen internet...arkadaş gibi bana telefonum walla

işllh cnmmm

insafsız insanlarr olsun kuzum sakın üzülme belki bölesi senin için daha ii olur aldığın tazminatından al bi pc nolcak ki :)
annem vurur beni :1:
evinin borcu var nerelere para harcıyosun die haha:1:
şaka bi yana tazminatıma dokunmak istemiyorum çünkü her ay krediye gidicek tazminatım iş bulana kadar idare eder cnm anca bizi sanırım.

annem vurur beni :1:
evinin borcu var nerelere para harcıyosun die haha:1:
şaka bi yana tazminatıma dokunmak istemiyorum çünkü her ay krediye gidicek tazminatım iş bulana kadar idare eder cnm anca bizi sanırım.

yokmu çevrende eski püskü pc si olan kullanılmayann nete girsin yeterr

bende dün akşam kavurma makarna yaptım çeşnili oda güzel olmuştu

zeytinyağlı taze fasulye
tavuk pirzola
patates salatası

akşama az kaldı demi kızlar az kaldı deyin banaaa:14::14:

haticecim büyüsün diye gözünün içine bakıyorum boşa desene :(((

balcım erkek bebekler daha huysuz olur derler sanırım doğru :(((

belli olmaz cnm allahtan ümit kesilmez çok nadir de olsa bi bakıyorum sabaha kadar bi kere falan kalkmış ama bende deliksiz uyumayı unuttum heleki sabah 10 da 11 de kalkmayı sabah 7 dedi mi ayaktayız her gün:emir_bebek:

pek gelemedim kk ya canım görmemiş olabilir çok saollll rabbim eksiklilerini göstermesin herkese tattırsın bu duyguyu inşallah süper bişeyy
normalde uykuyu çok seven ben şimdilerde 3-4 saat uykuyla ayakta durabiliyorum buna annelik deniliyo sanırımmm:16:

evet şikayet ediyoruz uykuda ama onun güler yüzü herşeye bedel hele bide konuşmaya başlasın siz o zaman görün benim kızım yaşıtlarına göre daha çabuk dillendi :nazar: yaşıtları hatta bikaç ay büyükleri 4-5 kelime konuşabiliyor maşallah benim kızım çoğu kelimeyi söylüyo hatta kısa cümleler bile kurmaya başladı anneciiii dedi mi iş bitiyo zaten kızamıyorsun ki yaptığı yaramazlığada haa bu arada erken konuşmasında ki en büyük pay bence ben o doğmadan önce de doğduktan sonra da sürekli konuştum herşeyi söyledim çok konuşmam diye düşünüyorum

Son düzenleme:
evet işte o duygu annelikmiş :))) ben de duramazdım uykusuz hemen gözümden bir ağrı başlar başıma doğru yayılırdı ama şimdi...sanki dopingli geziniyorum ortalıkta...

kızlar emzk kullanıyormusunuz???hangi markayı ve damaklı damaksız hangisini tercih ediyorsunuz???

Back
X