Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bal hoşgeldin cnmm
geçmiş olsunn
adı ömer cnm yaa kesin ömer oluyo sanırım:)
priju ölüyorum bel ağrısından ağlamaktan öldüm diyor daha ilaç yeni etki gösteriyomuş.allah yardım etsin
sağol cnm ama bugün daha kötüyüm Allahtan ela yok ananede...slm kızlar...
pek gelemiyorum kusuruma bakmayın, benim kız hep kucak hep kucak istiyor maalesef, gündüzleride pek uyumuyor..
bu yüzden de gelmeye vaktim olmuyor..
birazdan organiğimle konuşucam, bu hafta için sözleşmiştik, müsaitse yarın kayramızı görmeye gidicez incimle..
balım... dünde sesin iyi gelmiyordu, aman dikkat et kendine canım.
brck, canım çok az kaldı senin yaaa.... inş. çok rahat bir doğum olur..
slm kızlar...
pek gelemiyorum kusuruma bakmayın, benim kız hep kucak hep kucak istiyor maalesef, gündüzleride pek uyumuyor..
oda yiğit ve eymende kararsızdı cnm son karar ne oldu bilmiyorum:)hadi hayırlısı cnm
herkes aynı ismi koymaya başladı burda
elalar
inciler
ömerler
:))
negüzel adaş oluyolar yaaa
prijuya rabbim kolaylık versin
o ne koycek aceppp
oda yiğit ve eymende kararsızdı cnm son karar ne oldu bilmiyorum:)
ay az önce sancı çeken birinin çığlıkları geliyodu telde konuşurken
prijuda dayanamıcam galiba diyodu inş kolay olur onun için.
saol cnm iyiyiz şükür ,her geçen gün büyüdüğünü hissediyorum çok güzel bir duyguymuşgünaydın cnmmm geldimi goncan:)
buradayım cnmmm nasılsınız paşa ve annesi![]()
güle güle kullan böcük :) çemkirmene fırsat kalmasın diye hediyeye boğmuş adamhıhı geldıbana bi sürü hedıye almışş
yatarken kıtap okuyumm onun için kıtap aydınlatıcı
magnet
kalemlık
uğur böcuklu el yapımı ahşap ayna
gül daha neydı unuttumhe bıde denız kabuğundan kurdanlık kurdan uçlarında nazar boncukları var
cok sevdım hepsını
canım bende kullanıyorum ama her seferinde koyma çamaşırlarını yıpratırsın..mecbur kalınca koyuyoorum ben,ağır kir varsa ya da leke..ben çok memnunum canım özellikle beyaz çamaşırlarda falan harka oluyor
maşallah..iyi haberlerinizi alıyor bizde iyi oluyoruz..selam kızlar nasılsınız hep aklımdasınız ama fırsat olmadı gelmeye bebeğimle evimizdeyiz bugün 17.günümüz şükürler olsun ikimizde iyiyiz sizleri çok özledim öpüyorum....
Rabbim kurtarsın..şu açılma yok olayı varya beni bitiriyor, eskiden kadınlar nasıl normal doğururmuş anlamıyorum ki sezeryan yokmuş evlerde..poff ...Günaydınlar kızlar..
prijuvamız doğuma alınıyor bol bol dua edelim...
açılması yok henüz.açılma için ilaç vermişler..
41.haftadaydı maşallah![]()
gittikçe normal doğumdan korkar oldumm...bal hoşgeldin cnmm
geçmiş olsunn
adı ömer cnm yaa kesin ömer oluyo sanırım:)
priju ölüyorum bel ağrısından ağlamaktan öldüm diyor daha ilaç yeni etki gösteriyomuş.allah yardım etsin
ahhh canım,yerim ben onu kucağa mı alıştı alıştırmıcam derken :) ileride daha zor olur senin için amaslm kızlar...
birazdan organiğimle konuşucam, bu hafta için sözleşmiştik, müsaitse yarın kayramızı görmeye gidicez incimle..
balım... dünde sesin iyi gelmiyordu, aman dikkat et kendine canım.
bana işlememişti o sancııı
akşama kadr bekledik
iyikide işlememiş
çekenleri görünce kötü oluyodum
neyse normal gibisi yok normal olsunda sancı mancı unutulurr
aynen,Rabbim her hamlenin yardımcısı olsun,sen normal mi olmak istiyorsun?bal doğumun her türlüsü zor sanırım cnm yaa rabbim yardım etsin herkese inşallah...
böcük doğurduğunu sanmıyorum cnm en son ağrı çekiyodu:26:
güle güle kullan böcük :) çemkirmene fırsat kalmasın diye hediyeye boğmuş adam
böcük bilenzik takmıyom ben ,sen aldırıp takarsın yavru :) (hep aklıma sen geliyon doğum hediyesi diyince)
saol cnm iyiyiz şükür ,her geçen gün büyüdüğünü hissediyorum çok güzel bir duyguymuş,sen birde hissedebiliyorsun ne güzel..
Rabbim kurtarsın..şu açılma yok olayı varya beni bitiriyor, eskiden kadınlar nasıl normal doğururmuş anlamıyorum ki sezeryan yokmuş evlerde..poff ...
gittikçe normal doğumdan korkar oldumm...
dimi ,bende ısrarla normal diyorum ama bakalım sağlık ne el vericek...
eşime epiduraldan bahsettim kati bir şekilde olmaz dedi,sezeyan olmak durumunda kalırsan komple bayıl,diğeri sakata gelir diyor,iğne yanlış yerden vurursa falan dedi...
aynen,Rabbim her hamlenin yardımcısı olsun,sen normal mi olmak istiyorsun?
Eşim bana bebek hediyesi samsung galax 3 aldıpek mutluyum ,doğurmadan kaptım ediyeyi :)
günaydınlar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabahın 05.07 sinden beri uyanığız...babamızda 07.00 de uyandı...gün bize erken başladı anlayacağınız...
zafer bayramımız da kutlu olsun...birlik ve beraberliğimiz bozulmasın...
prijuvacıkta almış kuzusunu kollarına ya şükürler olsun verene...
briciğim tatlım az kaldı ha gayret sonra o batan ayak-kol kemikciklerine biteceksin bitecek...koklayıp duracaksın...