Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:72::72::72:günaydın kızlarr
zafer bayramımız kutlu olsunnnnn

brck nen o kemikleri nasıl hissediyonus ben hiç elayı hissetmedim kıpraşmıyodu ki...göbüşümün solunda duruyodu hep o taraf daha büyüktü ve hala o taraf daha büyük :)) hatıra kaldı yumurta gibi göbüş...
günaydın cnm
benim oğlan pek oynak cnm kıpır kıpır bi yerlerini batırıyo şişiriyo:1:
içerde canı sıkılıyor heralde:52:
ütülerimiz falanda bitti çok şükür yaa
bi biberonu emziğini falan kaynatıcam öyle yani..

günaydın cnm
benim oğlan pek oynak cnm kıpır kıpır bi yerlerini batırıyo şişiriyo:1:
içerde canı sıkılıyor heralde:52:
ütülerimiz falanda bitti çok şükür yaa
bi biberonu emziğini falan kaynatıcam öyle yani..

bende son 2-3 gün kala biberonları kaynatmıştım..nasıl zevkli bu işler yaaaa
diyodum evin her köşesinde onun izi olucak biberon oyuncak vs...
aynen öyle oldu dış kapıdan bi giriyosun heryerde elanın bişeyi var..
karnaval gibi oluyo bazen ev tutana aşkolsun :))
yürüse naparız bilmem çok yaramaz oldu..
yürüteçle banyoya dalıyo sürekli..kapısı açık olmasın hemen vırt diye oraya koşuyo ne sanıyosa orayı sanırım yıkanmayı sevdiği için orası ayrı bi güzel geliyo ona :))

sizin evde böle olcak şimdi son derli toplu zamanları :)

bende son 2-3 gün kala biberonları kaynatmıştım..nasıl zevkli bu işler yaaaa
diyodum evin her köşesinde onun izi olucak biberon oyuncak vs...
aynen öyle oldu dış kapıdan bi giriyosun heryerde elanın bişeyi var..
karnaval gibi oluyo bazen ev tutana aşkolsun :))
yürüse naparız bilmem çok yaramaz oldu..
yürüteçle banyoya dalıyo sürekli..kapısı açık olmasın hemen vırt diye oraya koşuyo ne sanıyosa orayı sanırım yıkanmayı sevdiği için orası ayrı bi güzel geliyo ona :))

sizin evde böle olcak şimdi son derli toplu zamanları :)
annem biberonların hepsini çıkarma dedi.2 tanesini çıkardım bende cnm
ayy ben oyuncak hiç almadım daha gerek yok şuanda dimi:)
balım ben dağınıklığa hiç gelemem napcam bilmiyorum...oda yapsamda en azından herşeyi orda kalsa onada daha zaman var..
banyodamı yıkıyosun artık cnm?
bu arada ben dantelli nevresimleri çıkarıp yıkamadım daha:9:

böcük geçmiş olsun cnmm

annem biberonların hepsini çıkarma dedi.2 tanesini çıkardım bende cnm
ayy ben oyuncak hiç almadım daha gerek yok şuanda dimi:)
balım ben dağınıklığa hiç gelemem napcam bilmiyorum...oda yapsamda en azından herşeyi orda kalsa onada daha zaman var..
banyodamı yıkıyosun artık cnm?
bu arada ben dantelli nevresimleri çıkarıp yıkamadım daha:9:

böcük geçmiş olsun cnmm

cnm evt lazım oldukça biberonları açarsın..şimdilik elinin altında 2 tane yeter..hem belki şapur şupur emerde onlarada gerek kalmaz...göğüs için çatlak kremini sakın ihmal etme ama şimdiden bulundur..benim resmen kanatana kdr emmişti halada çatlıyo arada sürüyorum..sağınca daha kötü oluyo memişler :))

oyuncak tabisi erken alma şimdiden..dönence alanbilirsin ama belki onun müziğinle uyumaya alışırda rahat edersin..bizimkisi illa ayakta sallıcan..beşiğin sallanması bile kesmiyo çok hızlı salla diyo yani kafasını sağa sola hıpızlı hareket ettiriyo salla diye :))

dağınıklığa bende gelemiyodum hatta yatakta daha sabah kalkmadan şurayı şöle burayı böle toplarım diyodum proje çiziyodum baktım kafayı yemek üzereyim saldım gitti..odasında hiç durmuyokiii..kışa geldiği için yatak odamdan çıkmamıştı en sıcak odam orasıydı ve orayada beşik aldığım için ordaydı..bu yaz odasında yatırcam dedim ama ne bilim kıyamadım odadan ayırmaya :)) ama yatağıma alıştırmadım kendi beşiğinde takılıyo :)) gündüzleride şimdi tv var diye oturma odasında duruyo yere pikesini yayıyorum yuvarlanıyo debeleniyo oyuncak oynuyo sıkılınca yürüteçe atıyorum kucakta hiç tutmuyorum alıştırma sende sakın :))

ne çok yazdım beeee

dantelli çarşaf gözümde yoktu valla ne serdim ne ettim..zaten kendi yatağımda yatamadımki doğru dürüst o aralar..sancım çoktu nerdeyse oturarak uyuyodum...eskidenmiş o kurdela kafaya bağlayıp gelene gidene gözükmek..:))

Bilgiler için sağol cnm benim..

1-2 gün eşimden ayrı yatarım sezeryanlı olursam zaten.içerde anneler yanımda olur.
sonra zaten eşimin yanında yatarım ben ayrı yatmam:50:
ya bende sevmiyorum dantel örtüde çeyizimde bi dünya var bi işe yaramıyor anneler kırılmasın sererim bi tanesini napiyim:50:

SELAMSIZ BÖCÜÜÜ

git serum bağlat bence su kaybın var ilaçla filan kolay toparlıyamassın...ben hamişken olmuştum aynını serumla çözdüler hemen..

kusra bakman hastayım hastaaa:5:selamı falan unuttum
serum yedım hacı kolumda hala morluğu duruyoo öle beter ettıkı serumu takarken manyak dur dıoo damara grmedı herhal dıye sankı çuvala sokar gıbı soktu cıkardı durdu

olmazsa gtcem

Bilgiler için sağol cnm benim..

1-2 gün eşimden ayrı yatarım sezeryanlı olursam zaten.içerde anneler yanımda olur.
sonra zaten eşimin yanında yatarım ben ayrı yatmam:50:
ya bende sevmiyorum dantel örtüde çeyizimde bi dünya var bi işe yaramıyor anneler kırılmasın sererim bi tanesini napiyim:50:

eşini zaten sakın alıştırma ayrı yatmaya...ben hiç müsade etmedim başka odaya kaçmasına..anam nasılkaldırsın indirsin beni o durumda :)) nazlan valla kaçmaya fırsat verme..annem 40 ı çıkana kdr bizdeydi arada eve gidiyodu ama gece hep eşimi kaldırıyodum ilgilensin diye zaten gündüzleri anam yoruluyodu bide gecemi uğraşsın..

evt dantel bendede dünya kdr mutfakta kullanıyorum hala oturma odamda da var 3 parça ama salı,onda filan kullanmadım hiç hazırlar çok güzel evt bende hatır için kullanıyom..ama yatakta onu ütülemek ölüm geliyo bee dantel ütülememek için valla kullanmıyorum :)

patikkkk bu arada telefonunu güle güle kullan cnm..
banada eşim doğumdan önce samsung alıp doğum hediyesi diye kandırdı :))) bende ona babalar gününde galaxi gio aldım...bu son çıkan samsunglar çok kullanışlı ...

böcük bekleme bence git doktora tekrar..garuyu yolaydın nasıl serum bağlamış öyle gıcık oluyom öylelerine..bazılarıda surat yapıyo sanki bedava çalışıyolar gibi..hiç gelemiyom surat asık insanlara...

nen hastayım ama çenem maşllh çok kuvvetli işliyo düştü geneee

patikkkk bu arada telefonunu güle güle kullan cnm..
banada eşim doğumdan önce samsung alıp doğum hediyesi diye kandırdı :))) bende ona babalar gününde galaxi gio aldım...bu son çıkan samsunglar çok kullanışlı ...

böcük bekleme bence git doktora tekrar..garuyu yolaydın nasıl serum bağlamış öyle gıcık oluyom öylelerine..bazılarıda surat yapıyo sanki bedava çalışıyolar gibi..hiç gelemiyom surat asık insanlara...

nen hastayım ama çenem maşllh çok kuvvetli işliyo düştü geneee

garu deıl adamdı ben yolmadan abım fırçayı attıda ınsan olana
bıde acıo cekıom zaten bı iğne acısı eksıktı
ayy bıde test verdım gebelık testı ıle başka test hala gelmışler duduma şey takcaklarmış len dedım verdım ben öle korktumkı bıde mıdeye bakmak için hortum sokuyolar ya ondandan cok korkarım

garu deıl adamdı ben yolmadan abım fırçayı attıda ınsan olana
bıde acıo cekıom zaten bı iğne acısı eksıktı
ayy bıde test verdım gebelık testı ıle başka test hala gelmışler duduma şey takcaklarmış len dedım verdım ben öle korktumkı bıde mıdeye bakmak için hortum sokuyolar ya ondandan cok korkarım

Aadamlar genelde daha ılıman ama sana kötüsü denk gelmiş...
nen sen hamişliktenmi şüphelendin??? dimek sizide Rabbim bazen koruyamıyo :))
ee sonucu aldınmı ne çıktı...

duduya ne takçaklar nen anlamadım:44:

Aadamlar genelde daha ılıman ama sana kötüsü denk gelmiş...
nen sen hamişliktenmi şüphelendin??? dimek sizide Rabbim bazen koruyamıyo :))
ee sonucu aldınmı ne çıktı...

duduya ne takçaklar nen anlamadım:44:

şansımaa:(
yok laa ılaç tedavısı olmadan evlı bayanlara soruyolar dedım o kadar Allah bızı koruyo dıye ınanmadılar
sonra kötü oldummm beklemdıler sonuçları
hamış deılım len tabısı:)

sonta mı ne dıyıler:5:

şansımaa:(
yok laa ılaç tedavısı olmadan evlı bayanlara soruyolar dedım o kadar Allah bızı koruyo dıye ınanmadılar
sonra kötü oldummm beklemdıler sonuçları
hamış deılım len tabısı:)

sonta mı ne dıyıler:5:

nen sana niye taksınlar sondayı :)))

ayy Allah düşmanıma vermesin o sondayı nen berbat bişi doğuma hazılayın doktor dedi garu geldi sonda takmaya takması bi dert kullanması bi dert doğumdan çıktım habire yatağı kontrol ediyom sanıyom yatağa ediyom :)) çok fena bişi be bide yanıyo ettikçe dudu :))

nen sana niye taksınlar sondayı :)))

ayy Allah düşmanıma vermesin o sondayı nen berbat bişi doğuma hazılayın doktor dedi garu geldi sonda takmaya takması bi dert kullanması bi dert doğumdan çıktım habire yatağı kontrol ediyom sanıyom yatağa ediyom :)) çok fena bişi be bide yanıyo ettikçe dudu :))

len dedımyaa test için ılk başta yapamadım gelmedı çişim:)sonra damla damla bırıktrdımm su yokkı vucutta
sonra verdım onlar sanmışkı vermedım
gümbürtüye gtcektım az kala:)
ayy berbat bişidır emınımmm

eşini zaten sakın alıştırma ayrı yatmaya...ben hiç müsade etmedim başka odaya kaçmasına..anam nasılkaldırsın indirsin beni o durumda :)) nazlan valla kaçmaya fırsat verme..annem 40 ı çıkana kdr bizdeydi arada eve gidiyodu ama gece hep eşimi kaldırıyodum ilgilensin diye zaten gündüzleri anam yoruluyodu bide gecemi uğraşsın..

evt dantel bendede dünya kdr mutfakta kullanıyorum hala oturma odamda da var 3 parça ama salı,onda filan kullanmadım hiç hazırlar çok güzel evt bende hatır için kullanıyom..ama yatakta onu ütülemek ölüm geliyo bee dantel ütülememek için valla kullanmıyorum :)

kayganam der belki işe gidicek yazın uyusun falan diyede umruma olmaz valla..
kocamdan ayrılmam onla yatarım
ama bebek ağlayınca odada kaynanam dank die destursuz girer ondan hiç şüphem yok:)yada benim yanımda kalsın der:1:
ben örtü dantel evlendiğimden beri hiç sermedim cnm pullarım var benim onları kullanıyorum.annem mavi çarşaf dantel takımını çıkarmış:)
mevlüt içinde kayınvalidemin verdiğini kullanalım dedik laf etmesin sonra:34:

bizim hastanede sonda takmıyolar çok şükürr:18::18:
altıma ederim daha iyi :1:
bide nie ameliyattan çıkınca yada çıkmadan takmıyolarki onu?baygınken..

len dedımyaa test için ılk başta yapamadım gelmedı çişim:)sonra damla damla bırıktrdımm su yokkı vucutta
sonra verdım onlar sanmışkı vermedım
gümbürtüye gtcektım az kala:)
ayy berbat bişidır emınımmm

ne saçma be ilk defa duyuyorum test için sonda takanları :))
illa yapçan gelince ne acele ediyolar :))

kayganam der belki işe gidicek yazın uyusun falan diyede umruma olmaz valla..
kocamdan ayrılmam onla yatarım
ama bebek ağlayınca odada kaynanam dank die destursuz girer ondan hiç şüphem yok:)yada benim yanımda kalsın der:1:
ben örtü dantel evlendiğimden beri hiç sermedim cnm pullarım var benim onları kullanıyorum.annem mavi çarşaf dantel takımını çıkarmış:)
mevlüt içinde kayınvalidemin verdiğini kullanalım dedik laf etmesin sonra:34:

alıştırma kayganayı sende
ben bakarım hallederim de verme bebeği kucağına filan eşine söyle anasına desin anne biz yaparuk ederük diye
dan diye girilirmi bee

bizim hastanede sonda takmıyolar çok şükürr:18::18:
altıma ederim daha iyi :1:
bide nie ameliyattan çıkınca yada çıkmadan takmıyolarki onu?baygınken..

ya çıkınca kanama oluyo belki o sebeple hiç bilmiyom ..
hatta ben çıkınca takın şimdi takmayın dediğimi bile hatırlıyorum demek var bildikleri..
zaten çıkınca bi kaç saat sonra bezliyolar..

ama bebek yatarken alıverirlerse hep kucaklarına:26:
öyle istdiğinde alınabiliyomu rahatça çekipte:)

ama bebek yatarken alıverirlerse hep kucaklarına:26:
öyle istdiğinde alınabiliyomu rahatça çekipte:)

YA EL KADR BEBEĞİ ALIP NAPÇAKLAR O ZATEN HEP UYUYO OLCAK uyumadığı zmnda emiyo olcak başka gözünü açmıcakki..sen bebeğin üstüne titrer gibi yaparsın ozmn çekinirler..mesela elinizi yıkayın almadan,hasta varsa yaklaşmasın tarzında çok pipirikliymiş gibi yap bak ozmn sokulamazlar :)) ben walla hala diyorum uykusu var vs şimdi ela başladı insan seçmeye bayramdan beri tanımadığı kimseyi istemiyo ve beni görünce al beni diye ağlıyo da rahatladım :)

YA EL KADR BEBEĞİ ALIP NAPÇAKLAR O ZATEN HEP UYUYO OLCAK uyumadığı zmnda emiyo olcak başka gözünü açmıcakki..sen bebeğin üstüne titrer gibi yaparsın ozmn çekinirler..mesela elinizi yıkayın almadan,hasta varsa yaklaşmasın tarzında çok pipirikliymiş gibi yap bak ozmn sokulamazlar :)) ben walla hala diyorum uykusu var vs şimdi ela başladı insan seçmeye bayramdan beri tanımadığı kimseyi istemiyo ve beni görünce al beni diye ağlıyo da rahatladım :)

oda doğru minicik bebeği kucağına alsan sevilmez öpülmez koklanır anca işte.yada izlenir..yatak odama koyarım gündzleri orda uyur..
ama orayada herkes dank die dalar..olmadı diğer küçük odaya koyarım:)

Back
X