Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ah balım sorma neler çekiyorum ellerinden onların yaaa varya gelmiyo gitmiyo diye surat yapıyorlar anlayamadım gitti ya nasıl davranacağımı ebrarın beyazlamış ama çıkan yok daha ne bulsa ağzına götürüyo sürekli ellerini hiç çekmiyo ağzından doktor jel verdi sürüyorum ama banamısın demiyo yaaa çok üzülüyorum öyle gördükçe yavrumu yaaaa

spedydim canım dua edin ne olur kolay ve biran önce çıksın çok ağlıyo çünkü dayanamıyorum ben

tabiki de canım Allah sana da yardım etsn uğraşan sensin sonuçta

amann boşver kendin için yaşa başkası memnun etçem derken olan bize olur...

Işlh kolay çıkar cnm...eskiler taze soğan yaprağı verirmiş ellerine bebeklerin diş çıkarırken vardır bi bildikleri heralde

boşvermeye çalışıyorum canım inşallah kolay çıksın canım annemlerde pırasa ve taze soğanı dediler evde var vereyim bari yaaa

[ı]boşvermeye çalışıyorum canım inşallah kolay çıksın canım annemlerde pırasa ve taze soğanı dediler evde var vereyim bari yaaa[/ı]

verde gözünden ayırma cnm koparır filan boğaza yapışınca çok fena biz bile kötü oluyoruz..ela dişsizken herşeyi ısırıyodu çiğniyodu şimdi 2 dişle canavar kesildi :)

balım,güneşim ve adacığım hoşgeldiniz canlar

balım sen elanın dişleri çıkarken naptın canım ne kullandın nasıl baş ettin banada de ne olur yaaa

cnm sogan ver ama benım oglum hıc sevmemmstgı soganı:) dişligi dolabın alt kısmına koy azck sogusun ver elıne oylede rahatlatrr ... kremde cok fazla olmasada arada surdm ben uyksz geclerde hoşbuldk buarada cnm;)

allah yardımcın olsun ne kaprisli görümcen varmış
yawrunun dilinden senden başkası anlamaz işte bende senin yerinde olsam aynısını yapardım hem aç hem altı değişçek doğru olanı yapmışsın ama karşı taraf anlayışsız..sinir olurum bu tarz şeylere..
Bi defa bende arabada eloşla oturuyorum ama eloş su gibi ter olmuştu görümcem bizi görünce arabaya yöneldi eloşu almak için kapıyı açtı bende çok terli dedim kapıyı açık tutmasın diye hemen bozuldu..çocuk hasta olcak haklı diyen olmadı surat yaptı ama hiçte oralı olmadım öle geçti gitti konu içeri gelip sevsin kışın ortasında hastamı olsaydı kuzum :))

cnm bebişine kavuşmuş çok sevindim ama beni niye face ten engellemiş onu anlamadım..neyse sağlık olsunn

bal cım sadece senı degıl hepımızı engellemıs yada bence engelleme degılde kendı face ını dondurmus olabılr cunku bızde facedn haberlesıyorduk brckle

cnm sogan ver ama benım oglum hıc sevmemmstgı soganı:) dişligi dolabın alt kısmına koy azck sogusun ver elıne oylede rahatlatrr ... Kremde cok fazla olmasada arada surdm ben uyksz geclerde hoşbuldk buarada cnm;)

bal cım sadece senı degıl hepımızı engellemıs yada bence engelleme degılde kendı face ını dondurmus olabılr cunku bızde facedn haberlesıyorduk brckle

hee ozmn doğrudur contur fotosunu görmüş belkide biri fotosunu ekledi o sebeple dondurdu neyse bugün ararım...

nan böcük bi öğrenemedin geldiğim günleri
nasıl 97 alıyon pess
sözlü yapçam haftaya seniii
çarşamba perşembe geliyorummm

hocay tavladım aldımmm:23:
len delüü
gecen gün cuma gelmemış mıydın:26:bak bulurum heeee
getırırım önünee
hakketten geçen hafta yada öncekı hafta cuma gelmemış mıydın perş cuma:26:

tabiki de canım Allah sana da yardım etsn uğraşan sensin sonuçta

amin canım amin inşallah cümlemize yardım etsin

verde gözünden ayırma cnm koparır filan boğaza yapışınca çok fena biz bile kötü oluyoruz..ela dişsizken herşeyi ısırıyodu çiğniyodu şimdi 2 dişle canavar kesildi :)

haklısın canım salatalığı bile veriyorum içini az bişey kopartıyo canım dişler olsa yandık valla

güneşim ebrar da dişliği falan almıyo ama oyuncaklarını ağzına alıyo birde soğan ve pırayı deneyeyim canım

biricik facede engellemişmi herkesi

hee ozmn doğrudur contur fotosunu görmüş belkide biri fotosunu ekledi o sebeple dondurdu neyse bugün ararım...

ya adını yaznca adı cıkıyor sonra tıklaynca yanls yazmıs olabılrsnz falan dıyor bellıkı dondurdu dedım bende...

buarada selam sole bızdende konusrsan...

Back
X