Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]bal çok güzelmiş canım nerden aldın acaba güle güle giy canım allah giydirmek nasip etsin inşallah[/ı]
kız ball sondaki lacivert çok güzelmiş hee güle güle giyinn
güle güle kullan bal hanmm
para var huzur varr
ben uzun etek gıyemım hele gecelıkte cıxx mını mını eteklılerı şortluları gıyyommm
bızımde oraya iççamaşırcı acılmış akşama bakemm kıskandımmm![]()
YAZIN BENDE ÖYLEYİMDE KIŞIN DONAR NAN TOTOM BİDE MALUM GECE KAÇ DEFA KALKIYOZ ELA HANIMI PIŞPIŞLAMAYA VE SICACIK YATAKTAN MİNİ ŞORTLARLA FENA OLURUM SEN BAK ÇOCUKSUZ GARUSUN SANA YAKIŞIR NANppp
PARA NERDE BEEE KİM KAYBETTİ
len kışın bende gymem herhal ama etekler sureklı yukarı sıyrılıyoo rahat değildır dıommm
uzun donları gıyyom kışın
![]()
aman sıyrılsın be yanındaki yabancımı :))
kalpli paçalı donmu alsam altınapp
bendeee kıslık kadıfe bır gecelık almstım hamılykn heveslenp cok tatlı bısıdı ama 1 kere gıymeye kalktım ondada altıma don gıydım hihihih donszz donuyrm oda gorsel olarak baya cırkın oldu hihihih:):)
haha aynen öleeeSEN ANLATTIN YA ADIM ADIM KAFAMDA CANLANDIRDIM :)) ÇOK KOMİK OLDU
NAPAM BENDE ÇOK ATEŞLİ GECELERDE GİYERİMpp
haha aynen öleeesonrasında donu tekrar gecırıp uyursun böhöhöhö:):)
:)) ALEMSİN İLLA GİYDİRCEN O DONU BANA![]()
tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) hatta foto koy ozele bakalım hihihihih nasıl olmus not verelımm herks donlu fotosunu koysun:)
önce sen koy sonra böcük beğenirsem bende koyarımm
hahahaha:d:d once bocuk koysn bır oncu sart böhöhö fıkr benden uygulama sızlerden mujkk![]()
benim donum yok :))
alana kdr idare edin
bak sende varmış test bile etmişsin onu koy :)))
merabalar kızceler
brck salı günü saat 6 da kuzusuna kavuşmuşşş
rabbim analı babalı büyütmesini nasip etsin sağlık mutluluk huzur içinde