Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]günaydın hayırlı sabahlar canlar nasılsınız???
Yorgun,uykusuz,bitkin bi sabah yine benim için[/ı]
ÇOLUK ÇOCUK YOK GARU KİTAP OKUYO..BEBEN OLSUNDA GÖRCEN KİTABIN KAPAĞINIp
gene okurum
işe gelır gıderken otobuste okuyom zatenama o zaman cocuk gelışımı psıkolojı falan okurumm
mutlum h geldın cnmm
uykusuzluk büyük sorun ama sanırım anne olmadan nasıl dayanırım dıyenler anne olunca gayet dayanıklı oluyorlar
mesela brck dayanamam naparımdıyıp duruyordu kesın alışmıştır(ben onu aramayı unuttum yaa![]()
otobüste anca uyuklarsın böcüş hanımm ne kitabıı
öle mı dersın
bakalım yaa nolcek belkıde cok uslu bı bebem olur
ben uykuyu seven bırı değilim pek tabı o zaman bı yorgunlukta olacak onunla bırlıkte haklı olabılırsın
ama normalde ben gece uyanıp bı kaç kez wc ye gıderım yada uyyamam kıtap okurum falan
hatta cok küçükken yeğenlerım bızde kalırdı sık sık uyanıp onlara bakar sabahta okula gıderdımayy ınş bebem uslu olur üzmez annesını
![]()
eski çamlar bardak oluyo cnmmm
yaş ilerledikçe enerji azalıyooo
hee uslu sipraiş ver uslu olurr![]()
orası kesınde cnm 30 da da enejı bıtmezkı
Hee sipariş vercem daha zamanı var öle verırım
yaştan ziyade bebeiş ev işi vs enerjini alıyo cnmm
kitap okumak şöyle dursun karşında açık tv yi gözün görmüyooo
ada hayat senin wallaaa
gez toz ye iç yat :)))
nen annesinin karnındakilerde derken ne demek istedin anlamadım??
hee böcük çok hoşş başına gelsin bakalım ozmnda hoşuna gitçekmiii
halılarım shagy mesela üstüne örtü seriyorum ama örtüyü sıyırıp halının tüylerini yoluyo hatta bazen o iplikleri ağzına sokarken yakaladım..parkeye yuvarlanıp gidiyo parkeyi yalıyo soğuk soğuk iyi geliyo heralde o sebeple her sabah parkeleri siliyorum gözümü kırpmıyım mutlaka yaramazlık yapıyo..dün portmantonun kapısı açık kalmış benim babeti almış oynuyooo..yürüse napçam bu kızla bilmem..ve yaramazlık yaptığının farkında tepki vermessem ıh ıhh diyip gözüme soka soka yapıyoo
bu h sonuda karşıya gtcem
yenı alcam kıtapların listesını yaptımmen cok tavsıye edılen okunan ve benımde şöle bı baktığım kıtapları seçtım
elif şafak AŞK
suzanne collins AÇLIK OYUNLARI(SERİ)
ALACAKARANLIK SERİSİ
namık doymuş ZAFER VAAD ETMEYEN TOPRAKLAR
ATEŞBÖCEĞİ YOLU
AŞKA AĞLAYAN DERVİŞ YUNUS EMRE
kdefonso falcones FATIMANIN ELİ
kdefonso falcones DENİZ KATEDRALİ
imam busiri KASİDE İ BÜRDE![]()
ay bal soğuttun benı![]()
ee napam zaten niyetin yok bahanen olur işte :)))
sanki ısıtsam yapçandaa![]()
günaydın hatunlar.
bal korkutma böcüğü len yapacağı varsada yapmaz.
aynen hee
yok ya ısıt sen belkı yaparım
offf ya nolcek böle
haber ızlıom içim karardı
surıyeye top atışı yapıyok şuansavaş kapıda
tezkere hazırlandı okundu meclıste kavga varnolcek böle yaa nereye gıdıyok bellı değil
günaydın hatunlar.
Bal korkutma böcüğü len yapacağı varsada yapmaz.
vallaa hayırlısı olsun hakkımızda turkıye gaza geldı ıstenılen oldu savas olack gıbı harcadılar nan bızı tovbe yarabbım :)
hoşgeldin büdüşün anası
zaten yapçağı yok garu nasıl korunuyosa yıllık zaar :))
Güneş hoşgeldin cnmm
bazen oluyo evliliklerde bu gibi durumlar merak etme gene canlanır
biraz istersen formül düşün..iş ve ev hayatı okdr uğraştırıyokii dalıp gidiyoruz koşuşturmaya gözümüzün önündekini görmüyoruz..ufak süprizlerle başla bence...
hoşgeldin büdüşün anası
zaten yapçağı yok garu nasıl korunuyosa yıllık zaar :))
zaten bızde işler kesatmaaş alıyoz şükür ama sımdık kımse ödeme yapmaz bı kaç aydır hatta bayadır nakıt ödemelerde hatta çeklerde sorun vardı
bundan sonra dahada kötü olacak sanırım
Rabbım sen bzı koru
savaşa ne meraklı ınsanlar var ya ağalık taslıyorlar kımse mılletı düşünmuyor gıden mılletın cocuğu olacak
neyse dımeyım daha bişi