Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aslında hıc keyfım yok bal yanı uzn zamandr boyle ole suprızlerle olack ıss dııl ıs ınada bındı gıbı bısı kus deılız kavgalı deılızzz ama garıp bişler olyuor işte neyse burda acamıyorum daha fazla:( hayrlısı hakkımzda belkıı toparlarz bızde toparlayamazsak zaten sonu kotu :(

allaah herkesn yardımcısı olsun karsk ortalık valla

CNM DUR HEMEN YAA en son düşünülcek şeyi en baş düşündünnn
madem inada bindi niye ilk adımı sen atmıyasınnnnn....
eğer karşındaki sevdiğin adamsa mücadele etmen lazımmm
hadi güzel bi mesaj attttt
bak hem moralin düzelcek hem aranızzz

sorma hee:ssz:yapmıycam işte yapmıycammmmmmmmmmm:25:
sende bahane ediyon emmaa hayırlısı bakim.allahım istediğin an aratmadan versin inş.
Güneş hoşgeldin cnmm
bazen oluyo evliliklerde bu gibi durumlar merak etme gene canlanır
biraz istersen formül düşün..iş ve ev hayatı okdr uğraştırıyokii dalıp gidiyoruz koşuşturmaya gözümüzün önündekini görmüyoruz..ufak süprizlerle başla bence...

hoşgeldin büdüşün anası

zaten yapçağı yok garu nasıl korunuyosa yıllık zaar :))

hoşbuldum canım.sorma valla :1::1:gines rekorlar kitabına girecek.

Son düzenleme:
güneş olur böyle şeyler kötü düşünme hemen.biz kendimizi çalışmaya ve dünyaya o kadar vermişiz kendimizi bizde eşlerimizi unutmuyor değiliz.bence balın dediği gibi eşine güzel bir mesaj at.herşey düzelsin.

sende bahane ediyon emmaa hayırlısı bakim.allahım istediğin an aratmadan versin inş.

hoşbuldum canım.sorma valla :1::1:gines rekorlar kitabına girecek.

oynayamayan gelın yerım dar dermışmısalı bahanemde hazırlandı bal sayesınde
amın cnmm

yook daha neler:1::1:

güneş nolıy laa
olur böle şeyler dıycemde ne olduğunu sende bılmınkı:37:öle hemen sonu kötü falan deme laa bende dıom ohoo hıc evlı çift kalmıycak böle dersek
düzelır herşey
bak ortalık kötü aılede barı huzur olsun sıkman canınızı daa:38::38:

CNM DUR HEMEN YAA en son düşünülcek şeyi en baş düşündünnn
madem inada bindi niye ilk adımı sen atmıyasınnnnn....
eğer karşındaki sevdiğin adamsa mücadele etmen lazımmm
hadi güzel bi mesaj attttt
bak hem moralin düzelcek hem aranızzz

güneş olur böyle şeyler kötü düşünme hemen.biz kendimizi çalışmaya ve dünyaya o kadar vermişiz kendimizi bizde eşlerimizi unutmuyor değiliz.bence balın dediği gibi eşine güzel bir mesaj at.herşey düzelsin.

ay bılmıyorum ya kızlarr cok kızyrm ısın kotusu kavga gurltu olmadannn ısler ters gıdıyor... hayrlısı bal cım sımdı msj atmymdaaa cunku hazr deılım cok kızyrm ama benm koca eskısı gıbı dııl tavrı falan yogunluktnmdr bılmyrm amaa aman yaa neyse sabah sabah sızıde sıktım bosverın akısına bırktım ztn bırcck karamsarım yanııı

hafta nasıl bitiyor nasıl başlıyor anlayamıyorum :)))
yemek yapsam eve gitmiyor yemeği bozup çöpe döküyoruz yapmasam evimiz de oluyoruz ve acıkıyoruz:)))
tutturamadım hala hele çamaşırlar hiç bitmiyor bazen bir salıyorum çarşamba perşembe cuma günleri için cumartesi içinden çıkamıyorum işlerin Allah tan eşim ev dağınık olsa da bir şey söylemez benimle dibine kadar temizlik yapar tembel olsam da şanslıyım :)))

ay bılmıyorum ya kızlarr cok kızyrm ısın kotusu kavga gurltu olmadannn ısler ters gıdıyor... hayrlısı bal cım sımdı msj atmymdaaa cunku hazr deılım cok kızyrm ama benm koca eskısı gıbı dııl tavrı falan yogunluktnmdr bılmyrm amaa aman yaa neyse sabah sabah sızıde sıktım bosverın akısına bırktım ztn bırcck karamsarım yanııı

bak koca eskisi gibi değil demişsin...eee sen sanki eskisi gibimisin?? hani aşkın canın bidenen???
kızdığın konuyu bilmiyorum ama 3 günlük dünya çokta mühim değilse uzatma olayı cnmm
hadi atıver bi mesaj işte yaaa amma inatçısınnn
eğer o sana adım atmassa ozmn devam edersin bu tavraa

daymod tan corap siparişlerı verdım:6:ay dayanamdım yaa reklamlarında görştm bayıldım
helede o kız ve erkeklı var harıka ıkı rengınıde aldım
leopar aldım
taşlılardanda kurdalelı vardı arkası ve kelebeklı onları aldım
ıstersenız bı bakın derım

pentıdede cok ıyı ındırımler oluyor
bzım çarşıda bı mağazası var özellıkle ılk bahar dönemı kışlık coraplarda baya ındırımler oluyo ben stok yapmıştımm kışın gıyyom sıcacık

daymod tan corap siparişlerı verdım:6:ay dayanamdım yaa reklamlarında görştm bayıldım
helede o kız ve erkeklı var harıka ıkı rengınıde aldım
leopar aldım
taşlılardanda kurdalelı vardı arkası ve kelebeklı onları aldım
ıstersenız bı bakın derım

seksü çamaşırlarınvarya pırlantalı onların altın agiyersin :))

güle güle parala cnmmm

seksü çamaşırlarınvarya pırlantalı onların altın agiyersin :))

güle güle parala cnmmm

bende onları düşünerekten aldım
kocam nıye mıne etek gıymıyon dedıydı hep pantolon hep olmuyomuş azcuk garu gıbım olam dedım:):1:

sağol cnmm:38:

bak koca eskisi gibi değil demişsin...eee sen sanki eskisi gibimisin?? hani aşkın canın bidenen???
kızdığın konuyu bilmiyorum ama 3 günlük dünya çokta mühim değilse uzatma olayı cnmm
hadi atıver bi mesaj işte yaaa amma inatçısınnn
eğer o sana adım atmassa ozmn devam edersin bu tavraa

len güneş öpüşünde barışın laa yapman böleee:23::23::23:

len kandırdınız benı haaaa mesaj attım aksama kemalpaşa yaptır bene dıyeee .. pişkın yaa bısı yok gıbı aşmıerıyorsun aşşşkımmmmm feda olsun sana yazms te allam ztn hep bişi yok gıbı davranıp sonradaa gıck edıyr benı ınss aksama yıneee problem olmazz...bakalım

buarada bocuk cok sekerler cıdden cocuksu amaaa olabılırrr bende kıslık corap doldurcam evı gecn kıss cok zorlndm elbıselrn altına corap yok almaya kalksn unutyrm fln usenıyorm pefff:D:Dnerden aldın bunlarıı bende bakım cesıtlereee

bal buarada pijamalrı yolladınmı geri

leopar var kelebenk var kurdalelı var:23::23:
Olmadı bunlarla doktorculuk oynarıkkk
ben bulurmbı yol
mazleme var nasılsa:27:

he walla çuval giysen bile malzeme sağlam
sen bilirsin işini :))

len kandırdınız benı haaaa mesaj attım aksama kemalpaşa yaptır bene dıyeee .. Pişkın yaa bısı yok gıbı aşmıerıyorsun aşşşkımmmmm feda olsun sana yazms te allam ztn hep bişi yok gıbı davranıp sonradaa gıck edıyr benı ınss aksama yıneee problem olmazz...bakalım

buarada bocuk cok sekerler cıdden cocuksu amaaa olabılırrr bende kıslık corap doldurcam evı gecn kıss cok zorlndm elbıselrn altına corap yok almaya kalksn unutyrm fln usenıyorm pefff:d:dnerden aldın bunlarıı bende bakım cesıtlereee

nan güneş walla nasıl sevindim anlatamam iyiki attın mesajı bak adamda balta değil güzelcene cevap vermiş
sopa istiyonuz rahat batıyoo zaar
akşamada eski konuları açma yiyin kemalpaşanızı gidin parise bakem
bidahada görmiyim böle siziii

nan güneş walla nasıl sevindim anlatamam iyiki attın mesajı bak adamda balta değil güzelcene cevap vermiş

bal cnmya ınsss ama ıste bole bısı yokkn bıandaa konusmuyorz hanı kavga gurltu olur ozmn anlrm bagrstk cagrıstk derım yok oyle bişi kızyrm cok kendımızı ıse guce cocuga verdık kendımıze daır hıc ozl bişey yapamıyoruz yapmak ısteskde cocugu bırkmak ıstemyrz falan ıs guc yordu benıyaaa sen nasıl dayanıyorsn yanıı calısmak zor gelmıyor evdede istesem oturamam calısmadan amaaa hep kosusturmaca bızı yıpratıyor sanırmmm... neyse hayrlısı bakalım pariste ztn ayd 1 anca oda olursa hahaha:D:26::27:

len kandırdınız benı haaaa mesaj attım aksama kemalpaşa yaptır bene dıyeee .. pişkın yaa bısı yok gıbı aşmıerıyorsun aşşşkımmmmm feda olsun sana yazms te allam ztn hep bişi yok gıbı davranıp sonradaa gıck edıyr benı ınss aksama yıneee problem olmazz...bakalım

buarada bocuk cok sekerler cıdden cocuksu amaaa olabılırrr bende kıslık corap doldurcam evı gecn kıss cok zorlndm elbıselrn altına corap yok almaya kalksn unutyrm fln usenıyorm pefff:D:Dnerden aldın bunlarıı bende bakım cesıtlereee

aferımlen 3 gunluk dunyada değmez zatı
bugun dızı günü edek mı:23::23:benım herıf evde
balda olcak ama lıstede:27:olmazsa o gtmem bende:63:

bende cocuk gıbıyım aman seksılerıde aldım
ay dur adını unuttum daymod hee buldum daymod çorap yaz reklam çoraplarına bak harıkalar var ben bakcem kalıtelı ıse taşlılardan falan alcem daha
taşlılardan arkası kurdalelı ve yanı kelebeklı olan aldım hoş duruyoo

ahaa leopar tam benlıkk hahahaha :):)
:23:

herhalde ne sandınnn
:23::23:

len ne pıjaması ne yollaması:37:beğenmedın mı
ben baktımda ya bedenlerı yok yada beğendıklerım cok pahalı vazgectımmm dışardan alırm dedım

ohh bendede pudıng var:23:tam gıder

Back
X