Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iyiyiz canım çok şükür... İncim de büyüyor teyzesi:))

senin prenses nasıl??

benim prensesde iyi işe başlama gibi bi kararım var olursa onuda krese vericem bakalım uzun zaman evde olunca nasıl ayrılırım diye düşünmüyor değilim

ama benim içinde iyi rahat bir iş

benim prensesde iyi işe başlama gibi bi kararım var olursa onuda krese vericem bakalım uzun zaman evde olunca nasıl ayrılırım diye düşünmüyor değilim

ama benim içinde iyi rahat bir iş

hayırlısı olsun canım...
bırakmak çok zormuş, azra tam evde olmana alışmışken yine ayrılacak, sizin içinde çok zor olcakk

Patigim yaa hem çok mutluyum hem o kadar gerginimki nasıl olacak diye.
Söyledımmı bilmiyorum tütü yaptım kızıma ama uzerıne badi bulamıyorum. Böyle giderse başka bır elbıse alıcam hazırlardan. Bugün bana elbıse aldık. Kuzuma hedıye künye aldık. Yıllar sonra bakar 1. Yaşgünü hedıyesıne o gunlerı anarız ınsallah :).
tütü yapmışsın malzemen artmıştır,elinde düz badiye işleyiver canım,lamenin dediği gibi 1 yapabilirsin, ya da kalp işle tülden süper olur..yakın olsak ben sana işlerdim :) yolla badiyi işliyim canım..badi almayı beceremem ben beden tutmaz..
tütü sü ne renk ?

kızlar herkese merhaba...
18 eylülde sezeryan doğumla oğluşumu kucağıma aldım..bugün 21 günlüğüz...
ben çok iyiyim...oğluşumda çok iyi maşallah...ama bebek büyütmek çok zorrrrr....
uyumayı özledim...
oğlum 3.220 50 cnm doğdu
bende 57 le hamile kaldım 63 le doğuma girdim 55-56 lara düştümmmm eridim bitttiimmmm
sizide özlüyorummm
enee taze anne kilolar gitmiş süper,göbeğin ne durumda ?

sağlıcakla devam edin inşallah,iyi olmanıza çok sevindim...

slm kızlar...

pınarım... ayy ne çabuk geldi doğumgünüsü yaaa.. zaman çok çabuk geçiyor.. canım arkadaşım kırmısı tütü yapmıştı üzerine oda birşey bulamayınca siyah tişört üzerine uğur böceği yaptırmıştı terziye.. resmini bulabilirsem mail atarım sanaa canım.. hatta fikir olur masadaki hazrılıkları...

patiğim... çok özledim ben seni yaaaaaa:((

alyacım.. hoşgeldin..

brck.. valla ben değilim arkandan konuşan:))

böcük :3:

bende çok özledim canım benim :(( eşim burundan ameliyat oldu şimdi onun telaşındayız :(
telaşlar hiç bitmiyor..

hayırlısı olsun canım...
bırakmak çok zormuş, azra tam evde olmana alışmışken yine ayrılacak, sizin içinde çok zor olcakk

evt cnm hayırlısı
azra için zor olucak 6 aydır evdeyim
ama okula gitmek çok istiyor belkide zorlanmam

inci kaç aylık oldu cnm

bende çok özledim canım benim :(( eşim burundan ameliyat oldu şimdi onun telaşındayız :(
telaşlar hiç bitmiyor..

ahh canım geçmiş olsun... umarım daha iyidir şimdii..

evt cnm hayırlısı
azra için zor olucak 6 aydır evdeyim
ama okula gitmek çok istiyor belkide zorlanmam

inci kaç aylık oldu cnm
hmm istekliyse sorun olmaz inş. canım..
İnci 11 inde 4. ayını bitiriyor teyzesi..
Azranın doğum günümü??

ahh canım geçmiş olsun... umarım daha iyidir şimdii..

hmm istekliyse sorun olmaz inş. canım..
İnci 11 inde 4. ayını bitiriyor teyzesi..
Azranın doğum günümü??

maşallah inci kuzuya
yok cnm azranın doğumgünü geçti 23 agustostaydı

patikçimm sende hamişsin hayırlı olsun tatlım oğlusunmu geliyooo
hamişlik nasıl gidiyor cnm

eşinede geçmiş olsunn

tütülere baktım ne hoşlaryaa
keşke kızım olsa dıommmm:1:zorla doğurttcak bı cıcıler bana:17:harıka şeyler var bu kızlar için yaaa

dün annem babam döndü memleketten karşıdaydım
allam nasıl mutlu nasıl kalabalık aılem var benım yaa:69:
yeğenlerım merdıvenden koşup üstüme atlıyoo taşıyamıyorum artık onlar büydü ben yaşlandım:)
hele bı erkek yeğenım var 4 yaşına grdı hala tam konuşamıoo
ala dıo bana ama herşeyı anlatıyo tabe
o el hareketlerı benı bıtırıyooo yaa
bu cocuklar bu kadar tatlı olmak zorunda mı sankı:emir_bebek:

tütü yapmışsın malzemen artmıştır,elinde düz badiye işleyiver canım,lamenin dediği gibi 1 yapabilirsin, ya da kalp işle tülden süper olur..yakın olsak ben sana işlerdim :) yolla badiyi işliyim canım..badi almayı beceremem ben beden tutmaz..
tütü sü ne renk ?

enee taze anne kilolar gitmiş süper,göbeğin ne durumda ?

sağlıcakla devam edin inşallah,iyi olmanıza çok sevindim...

telaşlar hiç bitmiyor..
ayy canım benim ya yapmış kadar oldun sağolasın.
eşinede geçmiş olsun.
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

teşekkür ederim kızlar,izin alamadım yanında olamadım çok üzüldüm..kimse bnm kadar iyi bakamazdı hastanede, ki öylede oldu :( keşke herşeyi bırakıp nolursa olsun gitseydim..şehir dışında oldu da tanıdıkdı doktor..

ayy canım benim ya yapmış kadar oldun sağolasın.
eşinede geçmiş olsun.
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

cidden canım doğru söylüyorum..adresimi yazarım istersen özelden..yaparım kuzuya nolucak..
hamişlik iyi gidiyor şükür..yatarken sırt ağrılarımda olmasa..boyun fıtığımdan sebep düz yatsam iyi geliyordu ama malum düz yatmak imkansız..katlanıcaz napalım :)

teşekkür ederim kızlar,izin alamadım yanında olamadım çok üzüldüm..kimse bnm kadar iyi bakamazdı hastanede, ki öylede oldu :( keşke herşeyi bırakıp nolursa olsun gitseydim..şehir dışında oldu da tanıdıkdı doktor..

cidden canım doğru söylüyorum..adresimi yazarım istersen özelden..yaparım kuzuya nolucak..
hamişlik iyi gidiyor şükür..yatarken sırt ağrılarımda olmasa..boyun fıtığımdan sebep düz yatsam iyi geliyordu ama malum düz yatmak imkansız..katlanıcaz napalım :)

çok teşekkürler canım benim sağol hamile halinle seni yormak istemem ama gerçekten yapmış kadar oldun teşekkür ederim. ben biraz araştırıcam, lamemlede konuştuk kumaş yapıştırıcaları varmış onlardan bakınıcam . en olmadı bi bayanla görüşme halindeyim o yapacak.

çok teşekkürler canım benim sağol hamile halinle seni yormak istemem ama gerçekten yapmış kadar oldun teşekkür ederim. ben biraz araştırıcam, lamemlede konuştuk kumaş yapıştırıcaları varmış onlardan bakınıcam . en olmadı bi bayanla görüşme halindeyim o yapacak.

LaCheen: Pembe Kalpli Tshirt Süsleme

bak canım,boncuk boya çok rahat olur senin için...

çağan paşa yanımda yattığı yerden kendi kendine sevinç çığlıkları atıp oyalanırken size bakayım dedim...bir slm verem ve geçmişe bakam...

Back
X