Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

linklerini ekleyem sen gör :)))

beşiği
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

yatağı
yatak < VYSSA VACKERT | IKEA Türkiye

alt değiştirme minderi ve kılıfı
kılıf < GULLUNGE | IKEA Türkiye
bakım minderi < GULLUNGE | IKEA Türkiye

nev. takımı
nevresim takımı < VANDRING | IKEA Türkiye

yorganı ( yastık-yastık kılıfı ve lastikli çarşafı da bu LEN grubundan)
bebek yorganı < LEN | IKEA Türkiye

duvar cep i (ama ben beşiğine asacağım)
duvara asılan cep < KUSINER | IKEA Türkiye

askı (büyüklerin eşyaları da sığıyor)
elbise askısı < HANGA | IKEA Türkiye

gardrop
gardırop < HENSVIK | IKEA Türkiye

şifonyer
3 çekmeceli şifonyer < HEMNES | IKEA Türkiye

tavan abajuru
tavan lambası abajuru < VATE | IKEA Türkiye

birde duvara monteli rafı var şifonyerin hemen üzerinde ama onun linkini bulamadım...
hepsi çok güzel güle güle kullanın ,bende yatağını bu model beğenmiştim, gardolabımız var beyaz yine ikeadan çalışma odasına aldım2 tane birini bebeğe transvr edeyim diyorum bakalım ne nereye uygun olacak eğer çalışma odama sığarsam yeni evimde aynen bu dolabı alırım..
ikea ürünleri benim çok hoşuma gidiyor,sade olması bakımından..evimde de bol bol kullandım zaten :) koltuklarımdan tut tüm aksesurlara kadar :)
günaydınlar canlar nasılsınız herkes iyidir umarım
bizim buralara kış geldi artık evlerimiz soğuk elektrikli soba yakıyorum kızım üşümesin diye
büyük temizliğe kalktım ara ara yavaş yavaş yapıyorum

patikçiğim geçmiş olsun canım eşine

saol canım..kış mı geldi orada aman Allahım ,biz hala pike örtünüyoruz..akşam ilk defa ince polar battaniye attım pike üzerine..

balcım buralardasın ses yok ,hu huuu

selam kızlar
pc donuyo doğru düzgün ne okudum ne çalıştım öğlen olmuş

contur tatlı telaşa başlamışsın cnmmm ayy ben şimdiden başlıyım anca hazırlanırım
aynı sen gibi gerilirim napsam diyee

patiğim eşine geçmiş olsun,yatak konusunda hem fikiriz bende öle düşündüm hatta karyolası sert sünger ama sepette yatıyo hala benim kuzu yatak odamda ve bu kışıda sanırım orda geçircek çünkü kendi odası niyese kışın buz gibi oluyo kıyamammm sepetlere görede bu şekilde set yatak yok sanırım zaten oval olduğu içinn ölçüde uymaz :(((

adaaa mşllh haftada 2 buysa normale dönünce haftada kaç merak ettim..hep bu konuda benii şoke ediyosun yawru ne enerjı var sizde neyle besleniyonuz?? kışta geliyo üşüyüp hasta olmayın :))
bu arada tek tek ekliceğine odayı çeksene görelim beee

brck garusu gelmiş gitmiş..arkandan konuşmadım bee acaba beni engelledimi ulaşamıyom diye düşünürken garulardan biride aynını yaşamış sonra tahmin ettiğim gibi kısa bi süre kapatmışsın face iii hemen de demiş arkamdan konuşan filan dettt biber sürerimmm

diğer garular öptüm muhasebeci geliyo akşama kdr beynimi yer halim kalırsa uğrarımmm

böcük nen parise uçmuşsun bravooo :)

ayy patik bu arada çamaşır kurutma makinan hakkında bilgi verirmisin memnunmusun vs...
markası bideee
eşim ikna olmuşken almak istiyorum bıktım çamaşır as topla hele kışın çok zor...
siemenste herkes hem fikir sanki ütüye bile gerek kalmıyomuş???

bızde ölee
ayy kalabalık gıbısı yok

ben ıyyım cnm sen:38:
ne temızlığı aman salla:)baharda yapardınn

bende iyiyim canım aslında yorgun ve uykusuzum ama alıştım artık bunlara
baharı falan bekleyemem doğumdan bu tarafa büyük bir temizlik yapmadım daha canım evi götürüyo yani
anlayacağın

hepsi çok güzel güle güle kullanın ,bende yatağını bu model beğenmiştim, gardolabımız var beyaz yine ikeadan çalışma odasına aldım2 tane birini bebeğe transvr edeyim diyorum bakalım ne nereye uygun olacak eğer çalışma odama sığarsam yeni evimde aynen bu dolabı alırım..
ikea ürünleri benim çok hoşuma gidiyor,sade olması bakımından..evimde de bol bol kullandım zaten :) koltuklarımdan tut tüm aksesurlara kadar :)

saol canım..kış mı geldi orada aman Allahım ,biz hala pike örtünüyoruz..akşam ilk defa ince polar battaniye attım pike üzerine..

balcım buralardasın ses yok ,hu huuu

evet patikciğim kış geldi valla biz yorgan örtünüyoruz canım kızıma da uyku tulumu giydiriyorum öyle yatırıyorum canım

ayy patik bu arada çamaşır kurutma makinan hakkında bilgi verirmisin memnunmusun vs...
markası bideee
eşim ikna olmuşken almak istiyorum bıktım çamaşır as topla hele kışın çok zor...
siemenste herkes hem fikir sanki ütüye bile gerek kalmıyomuş???

bencede en iyisini edersiniz yavru,ben memnunum çok hele ki bornoz yıkamak bir kabus olmaktan çıktı :) o ağır şeyleri as kaldır çamaşırlık devrilir çekilcek iş değil..

bnm ki bu tatlım bu marka ithal diye aldım,siemens de ithaldir ama bak..ikisini düşün derim bende..
Electrolux EDC67550W 7 Kg. Kurutma Makinesi - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

sadece kazakları kurutmuyorum (merserize tarzı ise yine kurutuyorum,yün gibi olanları kurutmam) yorgan yıkarsan kurutulmuyor bir de ,zati yorgan yılda kaç kez yıkanıyor ki :)

bu kadar diğer ne bulduysam atıyorum,yumuşacık çıkıyor..içinde bırakma ama bitince hemen çıkar..

mutlu hep olan şeyler cnm alışmışsındır sende sorun yokk enerjıkım dıye dıye devam et artık ne kadar edebılırsen:)
pasaklu senı:1:

patık h geldın cnm ahh yerım olsada ben alsam ama alacak zamanda değil yerde yok :ssz:

bal h geldın annem
koceyı buldum mu ucuom valla kımse tutamaz:)
ada az yapıyo bencede arttırmalı:27:

dün vip dukkan da kargo ücretsizdi.. bunları kendime
$8dc1510f-a993-4e3a-b579-728dddd36794.webp$205a6b36-d850-43be-963e-514c34f42a6d.webp$487f49dd-b62e-4190-8821-06d70ff3912d.webp

bunları sevdiceğime

$34c7c8c2-59ff-4857-96f6-f256764ae5f5.webp$k1.webp

bunları da e-bebekten minik kuzuma aldım,emzirme haftası olduğundan emzirme ürünleri indirimde,tabi diğerleride indirimde (indirilmeden almam :D )
masterkarta kargo ücretsiz
$lCHI-6600332_1.webp$lNUK-33274_1.webp$lLSI-96166_1.webp$avent.webp

bu arada yavruceğzime baby mozart dinletiyom uyuyo,türkçe rock ta coşuyo :52:
rock çu olcak sanırsam :129:

bencede en iyisini edersiniz yavru,ben memnunum çok hele ki bornoz yıkamak bir kabus olmaktan çıktı :) o ağır şeyleri as kaldır çamaşırlık devrilir çekilcek iş değil..

Bnm ki bu tatlım bu marka ithal diye aldım,siemens de ithaldir ama bak..ikisini düşün derim bende..
electrolux edc67550w 7 kg. Kurutma makinesi - beyaz eşya / mutfak - hepsiburada.com

sadece kazakları kurutmuyorum (merserize tarzı ise yine kurutuyorum,yün gibi olanları kurutmam) yorgan yıkarsan kurutulmuyor bir de ,zati yorgan yılda kaç kez yıkanıyor ki :)

bu kadar diğer ne bulduysam atıyorum,yumuşacık çıkıyor..içinde bırakma ama bitince hemen çıkar..

cnm benim okuduğum yorumlarda
nevresim filan ütülemeye gerek kalmıyomuş hatta tişörtler bile gömleklerede çok hafif ütülesen yetiyomuşşş
ayrıca bunların tanklısımı ne varmış su oraya birikiyomuş bazıları tahliye borusu oluyomuş ama ben boru moru istemem...ayrıca kıyafetlerin tozu kılı vs biyere toplanıyomuş seninde öylemi cnm???

Aldıklarını güle güle kullan bende tayt istiyorum şöyle kalıncana evde giymek içinnn

mutlu hep olan şeyler cnm alışmışsındır sende sorun yokk enerjıkım dıye dıye devam et artık ne kadar edebılırsen:)
pasaklu senı:1:

Patık h geldın cnm ahh yerım olsada ben alsam ama alacak zamanda değil yerde yok :ssz:

Bal h geldın annem
koceyı buldum mu ucuom valla kımse tutamaz:)
ada az yapıyo bencede arttırmalı:27:

böcük nan siz ne yiyonuz sizin enerci kaynağı neee
nan sallıyonnnn okdr sık yapıp kaza yapmaman mucize:1:

cnm benim okuduğum yorumlarda
nevresim filan ütülemeye gerek kalmıyomuş hatta tişörtler bile gömleklerede çok hafif ütülesen yetiyomuşşş
ayrıca bunların tanklısımı ne varmış su oraya birikiyomuş bazıları tahliye borusu oluyomuş ama ben boru moru istemem...ayrıca kıyafetlerin tozu kılı vs biyere toplanıyomuş seninde öylemi cnm???

Aldıklarını güle güle kullan bende tayt istiyorum şöyle kalıncana evde giymek içinnn

yok canım tanklı,giderli iyi olmaz tabiki,hiç görmedim ben giderli çok eski model mi ki onlar acep.. he canım en güzel yönüde o çamaşırlardan çıkan tozlara inanamıcaksın,filresine doluyo hepsi her kurutmada temizliyon(alerjisi olanlara doktorlar öneriyor zaten ,tozu alıyo diye) ,çamaşırı yumuşattığı için yumuşatıcıya bile gerek yok aslında ama koksun diye kullanıyom işte...su tankında biriken suyuda her seferinde boşaltıyom annem gördü inanamadı bu kadar sumu çıkar diyo :D
çamaşırı kırıştıran zaten yıkama makinesi,kurutma onu açmaya çalışıyo anca açıyo ütülemiyo sonuçta çamaşırı ama açıyo kırışıklıkları...kırıştırıyo diyenlere yıkama makinenden ütülümü çıkıyor diyesim geliyor...
he canım bende tayt seviyom rahat oluyo siyahı vardıda vizon alıyım didim değişik..bak vipe hala kalmıştır belkim..
e şimdi eloş ne zaman odasına geçebilcek soğuksa bu kış yaşını tamamlar sizin odada ..niye soğuk ki içtende mi izolasyon yapsanız acaba...kendi eviniz sonuçta ileri yaşlara kadar hep sizin oda da kalamazki..çocuk her daim çocuk ,5 yaşında da olsa kıyamazsın..

Son düzenleme:

yoğurt süt peynır:)fındık cevız flan ondanmı acep:52:
yok olm ne sallıycam alla alla:ssz:
Rabbım yüzümüzü kara cıkarmıoo

patık güle güle kullan cnm ama en cok bebe ürünlerını beğendımmm:1:o tarak setlerınden hep göruom ınan almamak için zor tutuyom kendımı cokşekrler yaa en sondakı ne anlamadım

yoğurt süt peynır:)fındık cevız flan ondanmı acep:52:
yok olm ne sallıycam alla alla:ssz:
Rabbım yüzümüzü kara cıkarmıoo

patık güle güle kullan cnm ama en cok bebe ürünlerını beğendımmm:1:o tarak setlerınden hep göruom ınan almamak için zor tutuyom kendımı cokşekrler yaa en sondakı ne anlamadım

saol canım bende bayılıyom ondan daha erteleyemedim aldım he he :1:

en sondaki kıymetlülerüm için :92:emziriken yara oluyo ya koruması için canım bunlar,hava alınca yaralar çabuk geçer malum..birde süt biriktiriliyomuş..birçok anneler mutlaka alın diye bastırıyor çoğu yerde ..

yok canım tanklı,giderli iyi olmaz tabiki,hiç görmedim ben giderli çok eski model mi ki onlar acep.. He canım en güzel yönüde o çamaşırlardan çıkan tozlara inanamıcaksın,filresine doluyo hepsi her kurutmada temizliyon(alerjisi olanlara doktorlar öneriyor zaten ,tozu alıyo diye) ,çamaşırı yumuşattığı için yumuşatıcıya bile gerek yok aslında ama koksun diye kullanıyom işte...su tankında biriken suyuda her seferinde boşaltıyom annem gördü inanamadı bu kadar sumu çıkar diyo :d
çamaşırı kırıştıran zaten yıkama makinesi,kurutma onu açmaya çalışıyo anca açıyo ütülemiyo sonuçta çamaşırı ama açıyo kırışıklıkları...kırıştırıyo diyenlere yıkama makinenden ütülümü çıkıyor diyesim geliyor...
He canım bende tayt seviyom rahat oluyo siyahı vardıda vizon alıyım didim değişik..bak vipe hala kalmıştır belkim..
E şimdi eloş ne zaman odasına geçebilcek soğuksa bu kış yaşını tamamlar sizin odada ..niye soğuk ki içtende mi izolasyon yapsanız acaba...kendi eviniz sonuçta ileri yaşlara kadar hep sizin oda da kalamazki..çocuk her daim çocuk ,5 yaşında da olsa kıyamazsın..

sırf o tozlar için alabilirim ya asarken silk toplarken silk...yumuşatıcı artık kullanmıcam zaten o koku resmen kansere davetiyemiş..almak için bi sebep daha yaniii

tayta değilde trikolara baktım hep standart kalmış kızdım kapadım :))

yalıtım var ama yetmiyo cnm cepheden sanırımm

En sondaki kıymetlülerüm için :92:emziriken yara oluyo ya koruması için canım bunlar,hava alınca yaralar çabuk geçer malum..birde süt biriktiriliyomuş..birçok anneler mutlaka alın diye bastırıyor çoğu yerde ..

cnm ben kullandım o kalkandan şiddetle tavsiye ederim..hem yara olmuyo hem olsada çamaşırına sürtüp acı vermiyo hem sütün çamaşıra akıp pasaklı gibi gezmiyon :)) ve akşama kdr bir biberon sütün oluyo...sadece uyurken işte kötü

sırf o tozlar için alabilirim ya asarken silk toplarken silk...yumuşatıcı artık kullanmıcam zaten o koku resmen kansere davetiyemiş..almak için bi sebep daha yaniii

tayta değilde trikolara baktım hep standart kalmış kızdım kapadım :))

yalıtım var ama yetmiyo cnm cepheden sanırımm

işte içeriden de mi yapsanız acep..vardır mutlaka yeni ev tabi ama pek kalın yapmamış olabilirler..
dediğim gibi nereye kadar kışları yanınızda kalacak..5 yaşında da olsa soğuk olacak..kaç derece oluyo oda geceleri, kışın yanınca petek ? 21-22 derece iyi ama..daha azsa üşür tabi..

en sondaki kıymetlülerüm için :92:emziriken yara oluyo ya koruması için canım bunlar,hava alınca yaralar çabuk geçer malum..birde süt biriktiriliyomuş..birçok anneler mutlaka alın diye bastırıyor çoğu yerde ..

tahmın etmıştım :)güle güle kullan cnm
ne cabuk geldı valla bravo onlara

cnm ben kullandım o kalkandan şiddetle tavsiye ederim..hem yara olmuyo hem olsada çamaşırına sürtüp acı vermiyo hem sütün çamaşıra akıp pasaklı gibi gezmiyon :)) ve akşama kdr bir biberon sütün oluyo...sadece uyurken işte kötü

bir anne tavsiyesi daha,iyi ki almışım :)

işte içeriden de mi yapsanız acep..vardır mutlaka yeni ev tabi ama pek kalın yapmamış olabilirler..
dediğim gibi nereye kadar kışları yanınızda kalacak..5 yaşında da olsa soğuk olacak..kaç derece oluyo oda geceleri, kışın yanınca petek ? 21-22 derece iyi ama..daha azsa üşür tabi..

CNM GÜYA BU YAZ ODASINDA UYUTUP ALIŞTIRCAKTIMMM
AMA NE BİLİMM gece okdr sık ağlıyoki salla diye ordan oraya birazda üşendim..
şimdide soğuk diye bahanemmm
orayı hiç ölçmedim cnm kışın yatırmadığım için..bu kış bakıyım arada belki yatırırım nede olsa bebek telsizi var kalkıcam artık çaresi yokk

tahmın etmıştım :)güle güle kullan cnm
ne cabuk geldı valla bravo onlara

böcük o yediklerinin 10 katını yiyorum...sen yesen demek marsa çıkıcan :))

nerdesin nan alya nerde çabuk getir onu

Back
X