Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

meleğim bugün gözünü açıcakmış diyor takvim ,kıyamam :69:
parmağını emiyo zati..karşınızda Poyraz bebek

$20121002_150715.webp

senın yedıklerın bebene gıdıo hep sana kalmıo bişi:p
bıde ınsanın içinden gelcek cnmm

kelebek h geldın

yumuşatıcılara nolmş kaçırdım

slm garular...
napıysiniz...
nan dedim bunlar ne diyor,bir baktım ki parise konuşuyormuşunuz onca lafı...göze getirdiniz diyecem :))) 1 yazacağıma 2 yazmışım hamişlikteki günlere kafam gitmiş...şimdi 1 olursa öpüp başıma koyuyom :)))
anlayacağınız kalmadı bizde bir numara :1: bakalım bundan sonra düzeltirsek işte...

yarın öğrt. arkadaşlar okul çıkışı gelceklermiş...13:30 gibi bende olurlar...ne etsem ki???
Çağan paşa olmasa hiç düşünmem de,o kucak isteyince elim kolum bağlanır...akşamdan bir şeyler yapsam...
bir de az evvel koce için poğaça yapmıştım,soğuyunca buzluğa atsam yarın fırına versem sıcacık olur,yeni pişmiş gibi mis olmaz mı???
patates haşlasam akşam,salatasını yaparım...
kek yaparım sabahın bir köründe :1:
akşam da damla sakızlı un kurabiyesi etsem...yetmez mi ya...çocuklu garuyum...

patik aldıklarının hepsi çok kullanacağın malzemeler,güle güle kullanın,kullansın kuzun...
bu arada sarı haline alışamadım niye olaki...kahve saç dahamı güzeldi ne...bu bir fikir tabisi...
balll bir tarif neyim ver yahu...

alya o kadar yaramaz bi bbek ki bırak buraya gelmeyi wc ye bile zor gidiyommm kızlarr

uyumak bilmiyom gece 4 de yattı sabah 7 de kalktı 9 da zor yatırdım 10 da kalktı hala uyucak :(

böcük garusu devlet sırrı gibin demedin demedin sırrınızı...böyle uygun yöntem aramaktan biçare oldum :1: söyleme bakalım sen 1.yi edene kadar ben 2.yi etcem o olcek...

patik...ya ne duygulandım şimdi...şu an yanımda poposunu bir o yana bir bu yana döndüren sıpamın böyle fotoları vardı...çok duygusal anlar yaşıyorum bak...öyle güzel heyecanlar ki..doya doya yaşa içindeki, varlığı,dışarı çıkınca anca altını değiştirirken tekme neyim yiyeceksin :1:
maşallah ayrıca...

kelebek h geldın

zararlıya malum durulama suyuna karışıyo,durulanmıyo o bakımdan..kimyasal sonuçta..
slm garular...
napıysiniz...
nan dedim bunlar ne diyor,bir baktım ki parise konuşuyormuşunuz onca lafı...göze getirdiniz diyecem :))) 1 yazacağıma 2 yazmışım hamişlikteki günlere kafam gitmiş...şimdi 1 olursa öpüp başıma koyuyom :)))
anlayacağınız kalmadı bizde bir numara :1: bakalım bundan sonra düzeltirsek işte...

yarın öğrt. arkadaşlar okul çıkışı gelceklermiş...13:30 gibi bende olurlar...ne etsem ki???
Çağan paşa olmasa hiç düşünmem de,o kucak isteyince elim kolum bağlanır...akşamdan bir şeyler yapsam...
bir de az evvel koce için poğaça yapmıştım,soğuyunca buzluğa atsam yarın fırına versem sıcacık olur,yeni pişmiş gibi mis olmaz mı???
patates haşlasam akşam,salatasını yaparım...
kek yaparım sabahın bir köründe :1:
akşam da damla sakızlı un kurabiyesi etsem...yetmez mi ya...çocuklu garuyum...

patik aldıklarının hepsi çok kullanacağın malzemeler,güle güle kullanın,kullansın kuzun...
bu arada sarı haline alışamadım niye olaki...kahve saç dahamı güzeldi ne...bu bir fikir tabisi...

yeter tabiki,fırına poğçayı nasıl koyuyonuz,tepsisiyle mi,nasıl sığıyo..boş yer bulmak lazım eğer öylese ne bieyim ıvız zıvır doluyo sanki..hamur sonuçta tepsiyle girer di mi ?

saçlar beyazladı artık malum ,sarı şart oldu :)

kırmızı halini görseydin photoshop değil o orjinal...siyah kullandım ben hep en çok yakışan siyahtı bence ama ben çok alıştım şimdi sarı da çok beğeniyım sosyete oluyo :P
beyazı en iyi örten sarı,bu sebeple karar kıldım sarı kalcak..en az böyle boyanıyo az boya en iyisi...

Son düzenleme:
meleğim bugün gözünü açıcakmış diyor takvim ,kıyamam :69:
Parmağını emiyo zati..karşınızda poyraz bebek

Eki Görüntüle 529626

yawrummmm
zamanı gelcek ordan annciğinin kucağına geçicekkk
ne tatlılar nasıl bir mucize demiii
rabbime inanmıyanın vay halineee
çok obur olcek bence parmak emiyoo
renklide gördünüzmü cnm???

kelebek h geldın

yok nen bebeme gitsede bana kalanda var baksana kilolar duruyooo
hee içimizde yokkk

ada
ytmez tabee bahanende hazır cocuklu garuyum:63:yapcenn daha fazlasını beklıyoz senden
tabsı şaka yaa daha nolsun kurabıye banada yolla:)

kelebek cok mu yaramas bacum senınkı nıye düzene gırmedıkı uykusu
sen çalışcan mı

patıkkk:nazar::nazar::nazar::nazar:

yawrummmm
zamanı gelcek ordan annciğinin kucağına geçicekkk
ne tatlılar nasıl bir mucize demiii
rabbime inanmıyanın vay halineee
çok obur olcek bence parmak emiyoo
renklide gördünüzmü cnm???

yok nen bebeme gitsede bana kalanda var baksana kilolar duruyooo
hee içimizde yokkk

yok canım detaylı ultrasona girmedim,doktorum her seferinde çok detaylı bakıyo bayaa iyi ultrasonda..diğer topikteki kızlar girdiler bnm kadar detay öğrenen yok,sadece fotoğrafı kalsın diye 350 tl gibi rakamlar vermek istemedim..

yeter tabiki,fırına poğçayı nasıl koyuyonuz,tepsisiyle mi,nasıl sığıyo..boş yer bulmak lazım eğer öylese ne bieyim ıvız zıvır doluyo sanki..hamur sonuçta tepsiyle girer di mi ?

saçlar beyazladı artık malum ,sarı şart oldu :)

kırmızı halini görseydin photoshop değil o orjinal...siyah kullandım ben hep en çok yakışan siyahtı bence ama ben çok alıştım şimdi sarı da çok beğeniip sosyete oluyo :P
beyazı en iyi örten sarı,bu sebeple karar kıldım sarı kalcak..en az böyle boyanıyo az boya en iyisi...

buzluğa demek istedin dimi??? pişiriyorum sonra soğuyunca buzdolabı pışetine koyup buzdolabının dondurucu kısmına koyuyorum...misafirler gelmeden çıkarıp 10 dk. 150-160 derece ısılı fırında tutuyorum...yeni pişmiş gibi oluyorlar...
kırmızı haliini biliyom yaaaa,cıx sevmemiştim en iyisi siyahtı...ama beyaz diyorsan bacım haklısın yap sarı gitsin...

hoş geldin kelebek,alya seni bayağı yoruyormuş belli...paşam da aynı aslında hep kucak hep kucak...şimdi bir elim sürekli onda üzerindeki battaniyesini örttürmek istemiyor mesela...Rabbim kolaylık versin bizlere ne diyim...

slm garular...
Napıysiniz...
Nan dedim bunlar ne diyor,bir baktım ki parise konuşuyormuşunuz onca lafı...göze getirdiniz diyecem :))) 1 yazacağıma 2 yazmışım hamişlikteki günlere kafam gitmiş...şimdi 1 olursa öpüp başıma koyuyom :)))
anlayacağınız kalmadı bizde bir numara :1: Bakalım bundan sonra düzeltirsek işte...

Yarın öğrt. Arkadaşlar okul çıkışı gelceklermiş...13:30 gibi bende olurlar...ne etsem ki???
çağan paşa olmasa hiç düşünmem de,o kucak isteyince elim kolum bağlanır...akşamdan bir şeyler yapsam...
Bir de az evvel koce için poğaça yapmıştım,soğuyunca buzluğa atsam yarın fırına versem sıcacık olur,yeni pişmiş gibi mis olmaz mı???
Patates haşlasam akşam,salatasını yaparım...
Kek yaparım sabahın bir köründe :1:
Akşam da damla sakızlı un kurabiyesi etsem...yetmez mi ya...çocuklu garuyum...

Bu arada sarı haline alışamadım niye olaki...kahve saç dahamı güzeldi ne...bu bir fikir tabisi...

ada nazar deycek diye 1 e düşürdü
heç yakışmadı ada sana bu durum
sen ki hamişken bile parisin yolunu aşındırıyodun :))

tarif bende ne gezer hem yeter bence daha ne olsunn
evi topladığıma şükür etsin gelenler ..salata dersen meşhur makarna salatası hem pratik hem lezzetli cnmm
pazar günü benimde2 erkek kuzenim geldi walla anca evi temizledim
mutfak kısmında eşim halletti sağolsun..böyle olunca misafir ağırlamak çok güzelll

alya o kadar yaramaz bi bbek ki bırak buraya gelmeyi wc ye bile zor gidiyommm kızlarr

uyumak bilmiyom gece 4 de yattı sabah 7 de kalktı 9 da zor yatırdım 10 da kalktı hala uyucak :(

rabbim yardımcı olsun cnmm
zor ya uyumayan bebekk
allahtan ela kuzu en fazla 3 saat dayanıyo uykusuzluğa
4.saat gözler başka bakıyooo elinde ne varsa fırlatıyooo
hala anne uyutmuyosa ciyak ciyak bağrıyooo

zararlıya malum durulama suyuna karışıyo,durulanmıyo o bakımdan..kimyasal sonuçta..

Yeter tabiki,fırına poğçayı nasıl koyuyonuz,tepsisiyle mi,nasıl sığıyo..boş yer bulmak lazım eğer öylese ne bieyim ıvız zıvır doluyo sanki..hamur sonuçta tepsiyle girer di mi ?

Saçlar beyazladı artık malum ,sarı şart oldu :)

kırmızı halini görseydin photoshop değil o orjinal...siyah kullandım ben hep en çok yakışan siyahtı bence ama ben çok alıştım şimdi sarı da çok beğeniyım sosyete oluyo :p

model güzel olunca her renk yakışıyooo
ama bende sarıyı beğendim cnmmm

hiç uyku namına bişey yokkk hiçde düzene girmedi dr 3 aydan sonra girer diyo ama biliyomm
gündüz değilde gece kötü oluyoo en erken 4 de uyuyo
ağlıyoooo çok ağlıyoo aç değil altı temiz gazı çıkıyo ama çok ağlıyo

ada nazar deycek diye 1 e düşürdü
heç yakışmadı ada sana bu durum
sen ki hamişken bile parisin yolunu aşındırıyodun :))

tarif bende ne gezer hem yeter bence daha ne olsunn
evi topladığıma şükür etsin gelenler ..salata dersen meşhur makarna salatası hem pratik hem lezzetli cnmm
pazar günü benimde2 erkek kuzenim geldi walla anca evi temizledim
mutfak kısmında eşim halletti sağolsun..böyle olunca misafir ağırlamak çok güzelll

yok yavrum hamişken rahattım ağladı,ağlayacak derdim yoktu ohhh temiz iş haftada 2 amma şimdi nerdeeeee 1 olsun öp başa koy cinsten :1: olsun paşamın sevgisi her şeyden önemliymiş,ayda 1 olsa da razıyım ben :))) çocuksuzlara bıraktım 1.liği :1:

peynirlipoğaça
kek
pattis (böcük böyle yazıyo ya çok hoşuma gidiyo ) salatası
damla sakızlı kurbiş

yeter nan...istemiyom tarif tamam...ama kocene tebrik koydum,benimki etmez...en fazla çağana bakar..yarım saat sonra da seslenir annesi bu seni istiyor diye...

hiç uyku namına bişey yokkk hiçde düzene girmedi dr 3 aydan sonra girer diyo ama biliyomm
gündüz değilde gece kötü oluyoo en erken 4 de uyuyo
ağlıyoooo çok ağlıyoo aç değil altı temiz gazı çıkıyo ama çok ağlıyo

canım yaaa çok kötü bir durum işte...ilk 1,5 ay biz böyleydik...meğer kuzumun idrar yolu iltihabı varmış...iltihab huzursuz ediyo çocuğuuyutmuyo isterseniz bir tahlil yaptırın...

evet , dondurucuyu dicektim,fırın demişim :1: hmm piştikten sonra.. bende çiğden koyuluyo sandım..bazı tarfilerde çiğ hamur dolapta bekletilirya oradan mı çağrıştırdım fikri acaba nedir :)
deneyeyim o zmn bende bazen canım nasıl ev poğaçası çekiyo üşeniyorum, çıkarıp ısıtırım bari..

Keleboş allah yardımcın olsun..

yok yavrum hamişken rahattım ağladı,ağlayacak derdim yoktu ohhh temiz iş haftada 2 amma şimdi nerdeeeee 1 olsun öp başa koy cinsten :1: olsun paşamın sevgisi her şeyden önemliymiş,ayda 1 olsa da razıyım ben :))) çocuksuzlara bıraktım 1.liği :1:

peynirlipoğaça
kek
pattis (böcük böyle yazıyo ya çok hoşuma gidiyo ) salatası
damla sakızlı kurbiş

yeter nan...istemiyom tarif tamam...ama kocene tebrik koydum,benimki etmez...en fazla çağana bakar..yarım saat sonra da seslenir annesi bu seni istiyor diye...

canım yaaa çok kötü bir durum işte...ilk 1,5 ay biz böyleydik...meğer kuzumun idrar yolu iltihabı varmış...iltihab huzursuz ediyo çocuğuuyutmuyo isterseniz bir tahlil yaptırın...

bu laflara bıtıym yaa:60:enıştemde abımlerde hep aynı cümleyı kullanırdı
annesı bu senı ıstıyor
nasılda anlıyorlar cocuk dilinden
ancak sevmelık hıc bakmıyolar :19:

Back
X