Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni çok iyi anladım aynı tipler bende var , akrabam oluyorlar ve kızı tekstilde çalışıyordu ve aldığı para ne kadar olabilir sen düşün ama kız annesine altınlar alıyordu evlerini baştan full dayadı döşedi, bunları da tekstilden kazandığı parayla yapıyormuş bizde yedik kızını tekstilin kapısından lüks arabalar alıyormuş hangi yolda ve hangi parayla aldığı bariz belli, mahallede aynı şekilde tekstilde çalışan arkadaşım ben zor yetiriyorum parayı o nasıl altın alabiliyor felan diyordu, lakin annesi gelip kızım bana şunu aldı bunu aldı diye hava atması yokmu işte insan ozaman çileden çıkıyor, şeytan diyo söyle herşeyi dayanamıyosun çünkü sahtekarlığına olay kıskanmak değil onu kim kıskanır helal parayla yapsa onları neyse bizene diyoruz geçiyoruz boşver sende :)
Varsın öyle sansınlar ya varya elinde son model telefonla hava atıyor benim ki ama inan insan acıyor o haline ya , yazık senin ki yine arkadaşın mış benimki akrabam agzımızdan kötü bişey çıkıcak diye diken üstündeyiz çok fazla muhattap olmamaya çalışıyoruz sizde öyle yapın.aynen iste benim konuda buna cok benziyor herkes o isten o kadar para kazanmicani biliyor bari sus kendini rezil etme demi bide kendini övüyor ne halt olduklarını yuzune söylemedgmz icin kendilerini mükemmel sanıyorlar
Siz böyle günah aldığınız sürece işleriniz yolunda gitmez bence. Annem bir kadınla bir erkeği aynı yatakta görseniz bile aralarında bir kılıç girecek kadar boşluk varsa günahını almayın der. Şu an hiç tanımadığımız bir insanı bize kötülüyor dedikodusunu yapıyorsunuz. Bir de karşı taraftan dinlemek lazım, o sizin için neler söyler acaba?
Yazdıklarımdan bunu mu anladınız. Tebrik edyorum sizi..![]()
Tanımadığımız dedim tanımadığınız değil. Siz okuduğunuzu anlamayı deneyin isterseniz.
bence siz benim yazdığımı biraz daha irdeleyin.
mesela ben size desem ki "dün ayşe'yle yemek yemişsiniz", eğer gerçekten ayşe'yle yemek yememiş bile olsanız, bu söylediğim sizin günahınızı almak mı olur? hayır. sadece bir sanrı olur. önemi yoktur.
işte size "dün jonathan'la sevişmişsiniz" demem de aynı ayarda bir şey. sevişmişseniz sevişmişsinizdir, sevişmemişseniz sevişmemişsinizdir. o kadar mühim bir şey değil=) bu işi tabu, yasak, günah mertebesinde kodlamaktan çıkarmak lazım.
senin şu son 3 gündür çektiğin nedir sephora, zılgıt yiyorsun sürekli![]()
Sorma yavrum ya şamar oğlanına döndük
Tabi "tüü terbiyesiz kız, bak ne haltlar yemiş görüyor musun, yanına kalmasın herkese yay" deseydik "haklısın cnm " diye cevap alırdık. Ben aranıyorum muhalefet olarak.
haklısın cnm demicm.Agzına saglık bacımmm diyorumSorma yavrum ya şamar oğlanına döndük
Tabi "tüü terbiyesiz kız, bak ne haltlar yemiş görüyor musun, yanına kalmasın herkese yay" deseydik "haklısın cnm " diye cevap alırdık. Ben aranıyorum muhalefet olarak.
gercektn kiskanmk değil sadce duzgun yoldan bu hallere gelse tmm kiskandm derim bulmus evli zengin adami bide herkesi küçük görüyor. ben su an calismiyorm ortak arkdasmza ayy kemkum evde koca mi beklio die arkamdn konusuorms benim sinir oldgm bu yaptigi rezilligi kimse yüzüne vurmuor diye kendini bi halt sanıyor
Sevişmeyen insanları sevişmiş gibi göstermek, anlatmak, dedikodusnu yapmak, adını çıkarmak günah almaktır hanımefendiciğim.
Milletçek zinanın günahını düşünmeye harcadığımız vakti, gıybetin günahına kafa yormaya harcasak ne güzel olur.
İşalla, Yareppim,Sübaneke, İşalla Dinimiz Amin.
şeytan diyor git adamin karısıni bul anlat herseyi. bide karsisindaki insanları küçümsemesi beni sinir ediyor. kafaya takmayaym diyorm ama ondn bi haber alnca moralim bozuluyor. sizce bu kızın sonu ne olur ? hem böyle seyler yapip mutlu rahat olmasi normal mi ?
Burasi %99'u Müslüman bir ülke!!! Beğenmiyorsan Amerikaya git!!!Dini yorum yasak![]()
Kızın geleceği parlak ne diyelim, bu hacı kızın göbeğine muska yazmış olmasınkızlar merhaba, aksam aksam canım sıkıldı insanlarn ahlaksiz şeyler yapıp bide binbesyuz havalari var ya beni deli ediyor. benimle ayni yasta olan 24 okul zaminndan cok iyi oldgm bir arkadsm vardi. lise sonda benden hoşlann cocugu bana kotuleyip yok bu tipsiz buna mi kaldin deyip snra gitti cocugu kendine ayarladi ve ben o zman arkadaslgmi bitirdim. ailelerde tanisiyordu falan bu hocalari araya sokarak aramizi duzeltmeye çalışti neyse barstk ama eskisi gibi degildim. lise bitti kendisi araba kiralayan bi firmada ise basladi. sonra ortak arkadaslardn duydum ki o is yerinin sahibi ile birlikteymis adam nerdeyse babasi yaşında kisa boylu gobekli bi tip anlicaniz kroyum ama para bende tiplerndn. adam evli çocuğu var. bildgm kadarylada karısı tesettürlu adamda haciya gitmiş bi adam. neyse snra adamn karısı bizim bu kizdn hic hoslanmams suphelenmis işten cikartms. adam bunu emlak ofisi gibi bi yere işe yerlestrmis. ve ailesi ile gelip gidioruz ama biz konusmuorz kızla. adam bunlarin evini yaptrms. gecen yil kiza araba almis annesigil gelmiş saolsn eski patronu yardim etti bize diyor anneside biliyor galiba kızının evli adamla oldugunu ama parayi seven bi tip ondan bisi demiyor ve her bize geldiğinde kızını övüyor yok kızım su kadar para verdi yok borçlarımizi ödedi yok evi yaptrdi yok araba aldi yok kardeşini okutuyor. bide utanmdan övüyor sürekli kac kere agzima geldi bende zengin evli adamin metresi olsam bende bunları yapardım diye ama sustum hadi dedm bana ne . simdide kiz bi otelde calismaya baslams direk otel müdürü olarak geçiş yapmis o adamin ortak oldugu bi otelmis ama anneside gelms kizim müdür oldu diye hava atıyor. ister istemez canim sıkılıyor. insanlar bu kadar sonradan görme olup bide boyle yaptklari terbiyesizlkleri nasil ove ove anlatıyorlar anlamıyorum ayni durumda bn olsam dusnuorm kimsenn suratina bakamam . o kizda şimdi lisedeki arkadaslrdn kimi görse selam verip konusmuomus hanımefendi. şeytan diyor git adamin karısıni bul anlat herseyi. bide karsisindaki insanları küçümsemesi beni sinir ediyor. kafaya takmayaym diyorm ama ondn bi haber alnca moralim bozuluyor. sizce bu kızın sonu ne olur ? hem böyle seyler yapip mutlu rahat olmasi normal mi ?