hem kırılıyorum hemde kırıyorum. .nolacak halim :(

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar
canım o kadar sıkkın ki kimseye derdimi anlatamıyorum kimseye güvenip derdimi açamıyorum...
4 yıllık evliyim bir yıldır da bebek istiyoruz ama eşimde Varikosel sorunu çıktı ameliyatını oldu şuan bekleme süresindeyiz..
eşimde Varikosel olduğunu bi allah bilir bir ben bir eşim ailemiz bile bilmiyor bebek deneyip de sorun olduğunu soranlara istemiyoruz diyoruz. ..

bayram da arabalara gittik bayram görüşüne bi kadın var eşimin akrabası bıktım artik bebek sormaktan bikmadi kadın her gördüğün de soruyor çok yoruldum artık bu kadar baskı yapilmazki. ..
bayramda yine sordu bende dayanamadim çok kötü kırdım çok Üzgünüm dayanamıyorum artık yeter. ..
kadına. .yeter artık sorup durma sanane benim bebdgimden olsa mutlu mu olacaksın yoksa olmasa mi mutlu olacaksın yeter artık niye bu kadar baskı yapıyorsun niye benim bebeğim seni bu kadar alakadar ediyor yaa diye çıkıştımm. .. bide demedinmi ay yoksa 40 yaşında mi bebek yapican allahım çıldırdımm resmen zor sabrettim. ..
ya insanlar neden böyle zaten her adet dönemin de agliyorum üzülüyorum olmuyor diye çok yiprandim bide insanlar la ugrasmak çok zoruma gidiyor napicam ben yaa piskolojim çok bozuluyor ne cevap verecegimi şaşırıyorum insanlar a...
biri sorar korunmayi biraktinmi biri sorar neyi bekloyorsun. . biri der bende 4 tane var sen bitane beceremedin ben napayimmm ne allahimmm bana sabır ver hem üzülüyorum hemde üzüyorum insanları kırmaya başladım artık. .. :(

6 yıllık evliyim eşimde sorun var ve çocuğumuzun olması yüzde sıfır kimse eşimden olduğunu bilmiyor sorulardan bende bıktım ama üzülme kısmını gelince artik alistim eskisi gibi üzülmüyorum Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

off gercekten bu hayatta bazi insanlarin tek ovundugu basarisi anne olmak.. ama keske insan olmayi becerebilseler once...

Merhaba arkadaşlar
canım o kadar sıkkın ki kimseye derdimi anlatamıyorum kimseye güvenip derdimi açamıyorum...
4 yıllık evliyim bir yıldır da bebek istiyoruz ama eşimde Varikosel sorunu çıktı ameliyatını oldu şuan bekleme süresindeyiz..
eşimde Varikosel olduğunu bi allah bilir bir ben bir eşim ailemiz bile bilmiyor bebek deneyip de sorun olduğunu soranlara istemiyoruz diyoruz. ..

bayram da arabalara gittik bayram görüşüne bi kadın var eşimin akrabası bıktım artik bebek sormaktan bikmadi kadın her gördüğün de soruyor çok yoruldum artık bu kadar baskı yapilmazki. ..
bayramda yine sordu bende dayanamadim çok kötü kırdım çok Üzgünüm dayanamıyorum artık yeter. ..
kadına. .yeter artık sorup durma sanane benim bebdgimden olsa mutlu mu olacaksın yoksa olmasa mi mutlu olacaksın yeter artık niye bu kadar baskı yapıyorsun niye benim bebeğim seni bu kadar alakadar ediyor yaa diye çıkıştımm. .. bide demedinmi ay yoksa 40 yaşında mi bebek yapican allahım çıldırdımm resmen zor sabrettim. ..
ya insanlar neden böyle zaten her adet dönemin de agliyorum üzülüyorum olmuyor diye çok yiprandim bide insanlar la ugrasmak çok zoruma gidiyor napicam ben yaa piskolojim çok bozuluyor ne cevap verecegimi şaşırıyorum insanlar a...
biri sorar korunmayi biraktinmi biri sorar neyi bekloyorsun. . biri der bende 4 tane var sen bitane beceremedin ben napayimmm ne allahimmm bana sabır ver hem üzülüyorum hemde üzüyorum insanları kırmaya başladım artık. .. :KK43:

Bu kirmak degil hadsizlere haddini bildirmek. Ben olsam daha kotu cevap verirdim, gel de bi bak belki bi yerlerde yanlis yapiyor beceremiyoruzdur falan derdim, bel altina vurdukca vururdum herhalde. En nefret ettigim sey bebek mevzusu, zevkimin pesinde misiniz diyin gecin. İsterse uzulsun isterse uzulmesin... Sormaya hakki yok, hadsiz sey. Millet 10 tane yapar ben yapmam, kime ne? Bana ne onlarin kac tane yaptigindan? Marifet mi yani

Bir daha da sormaz işte boşversene millet birbirinin nöbetçiliğini yapıyor

Canim bizim insanimiz bos bos konusmayi cok sever herseyden önce insanlarin söylediklerini önemsememeye calis Rabbim gönlünüze göre versin insAllah herseyin bir vakti var ne diyelim:110:

6 yıllık evliyim eşimde sorun var ve çocuğumuzun olması yüzde sıfır kimse eşimden olduğunu bilmiyor sorulardan bende bıktım ama üzülme kısmını gelince artik alistim eskisi gibi üzülmüyorum Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

allah hepimize sabır versin alan allah veren allah. . kendi yaptığını sanan aciz insan allah ol demeden olmazdı haberi bile yok kendi yapmış kendi başarmış yazık çok yazık. .. Allah ıslah etsin..
herkesin sınavı ayrı. ..

Cok zor bi durumm.benimde cocugum yok 3 senedir Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Acimizi yasayamadan bide insanların sacma sapan laflarını cekmek.zorunda kaliyoruZ iyi yapmışsın. Hakediyo bazı insanlar

Bir daha da sormaz işte boşversene millet birbirinin nöbetçiliğini yapıyor

yok yine soruyor bıktım usandim bu kadından senden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu yok anam bu 40 da doğuracak diye dalga geçiyor benle çok kötü oluyorum. .çok zor insanlarla ugrasmak çok zor. ..

Yapicagin 2 sey var, Allaha cokcok dua etmek insAllah tez zamanda hamile olursun. Sen ve isteyen hetkez. 2ci sey ise soran herkeze laf sokan herkese agzinin payini vermek. Kime ne ya senin cocugundan.

ay takmayın şu insanları bizi de yediler evlendiğimizde en son "hayırdır biz cins atızda yavrularımızdan mı almayı planlıyorsunuz?" dedim şakayla karışık bir daha kimse sormadı. çok biliyorlar onlar allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. canınızı sıkmayın hamilenin duası kabul olur der annem şu mübarek bayram gününde allahım size de hayırlısıyla evlat versin inşallah. gülün geçin gerekirse bozun milletin uçkuru da dert oluyor artık insanlara :KK11:

O da bisey mi, iki sene cocugum olmadi.. Esimin akrabasindan adamin birisi siz hic yapmiyormusunuz? Diye sordu onun yerine ben yerin dibine gectim. . Cok ciddi diorum milleti anlamak zor arkadas herkes isine baksin..

Merhaba arkadaşlar

biri sorar korunmayi biraktinmi biri sorar neyi bekloyorsun. . biri der bende 4 tane var sen bitane beceremedin ben napayimmm ne allahimmm bana sabır ver hem üzülüyorum hemde üzüyorum insanları kırmaya başladım artık. .. :KK43:

bu gereksiz insanlarla görüşme bence, kaldıki gerçekten çocuk istemeyebilirsiniz, böyle çiftlerde var artık, işin yoksa herkese dert anlat, herkeste yerini bilsin, lafını bilsinde konuşsun, bi de üstelemiş 40 yaşında olur mu diye boş ver, vicdan yapma, dolmuş dolmuş patlamışsın işte insanlık hali...

Çocuklara hakaret etmeniz güzel olmamış
Çocuklara hakaret etmiyorum. Bu devirde yetişen çocukların çoğunun bomboş olduğu bir gerçek. Bizim sokakta oynadığımız ya da birlikte ders çalıştığımız yaşlarda sosyal medya, dedikodu, moda ve sözde "havalı" olmak hatta seks ile ilgilenir oldular. Anne babalarının ilgisizliği ve cehaleti yüzünden hepsi. Bacak kadar çocukta son model telefon, tablet, marka kıyafetler.

Çocuklara hakaret etmiyorum. Bu devirde yetişen çocukların çoğunun bomboş olduğu bir gerçek. Bizim sokakta oynadığımız ya da birlikte ders çalıştığımız yaşlarda sosyal medya, dedikodu, moda ve sözde "havalı" olmak hatta seks ile ilgilenir oldular. Anne babalarının ilgisizliği ve cehaleti yüzünden hepsi. Bacak kadar çocukta son model telefon, tablet, marka kıyafetler.
bunda çocukların suçu yok 60 70 yasindaki dede ve ninelerde gencler gibi takiliyor malesef evet anne baba önemli ama bir yere kadar müdahale edebiliyorsun malesef

bunda çocukların suçu yok 60 70 yasindaki dede ve ninelerde gencler gibi takiliyor malesef evet anne baba önemli ama bir yere kadar müdahale edebiliyorsun malesef
Çevresel etki konusunda haklısınız. Ama aileler işi sıkı tutsa çocuklar daha az etkilenirdi. 4 yaşındaki çocuğa tablet vermek yerine puzzle gibi zeka geliştirici şeyler verseler, hatta ellerindeki telefonu bırakıp çocuklarıyla birlikte oynayıp teşvik etseler daha farklı olurdu.

Back
X