hem kocayla sevisip, hem erken ise gitmek :(

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
108
kizlar, allah askina, hem kocanizla sevisip hem sabahin korunde ise nasil gidiyorsunuz ??
belki yontemler ureten ablalarim, kardeslerim vardir. Danismak istedim. Ben seviyorum kocami, zaten hic kirmak istemem, kendimde gonullu olurum cogu zaman, ama resmen psikolojik bunalim oldu.. artik oyle eski zamanlardaki gibi erken yatilmiyor zaten, yemek yemesi, dizisi filan derken, gec oluyor, bu kez sevisme fasli, ondan sonra bir de banyo yapmak gerekiyor.. Benim saclar hem cok gur hem cok uzun (buarada kestirmeme de musade yok) zaten kurutabilmem cok zor, kivircik nasil sekillendircem fln derken 1 saat.. saat oluyor gecenin bir vakti, sabah surunerek ise kalkiyorum.
e haliyle bu kez sevisme gunlerini haftasonuna denk getirme manyaklagi basliyor, halbuki askin zamani mi olur..
ya bnm gibi dusunenleriniz yok mu? siz napiyorsunuz?

edit: kizlar, dizi derken once dizi izlemem lazim manasinda demedim, deli misiniz yahu :) rutin aksam akisindan bahsediyorum, TEMSILI. saat gec oluyor filan diye..

Son düzenleme:

az sevişin

ben gece 3.30 da yatıp sabah 7 de işe gidenlerdenim. hem de bebek var.
yani işe çare bulamadım ..

Yemekle dizi arasında sevişin?Zaten iki saat özet var, o arada yapın

Bn ıse gtmyorum ama cocuklarrım ufak oldugundan mecburen erken kalkıyorum ama kocamla bıseyler paylasmak bana keyıf verıyo hıc zorlanmıyorum

Hepsi aynı anda olmuyor işte. Olursa bir dizilerde olur..

Sen hem güzel güzel dizini izle, meyveni ye, bilmem neyini yap.. Sonra aşka vakit yok de..

Birinden fedakarlık edeceksin. Bir de ileride bunlara çocuk eklenecek. O zaman hangi yöntem söker sana?

Benim dikkatimi çeken konu aşkın zamanı olmaz diyor ama dizi bitince sevişiyor

o nasıl olacak

Yatma saatini beklemeyin, koltukta saldirin, o devam tv keyfi yaparkende siz banyonuzu falan yaparsiniz, sonrada beraber yatip uyursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…