kizlar, allah askina, hem kocanizla sevisip hem sabahin korunde ise nasil gidiyorsunuz ??
belki yontemler ureten ablalarim, kardeslerim vardir. Danismak istedim. Ben seviyorum kocami, zaten hic kirmak istemem, kendimde gonullu olurum cogu zaman, ama resmen psikolojik bunalim oldu.. artik oyle eski zamanlardaki gibi erken yatilmiyor zaten, yemek yemesi, dizisi filan derken, gec oluyor, bu kez sevisme fasli, ondan sonra bir de banyo yapmak gerekiyor.. Benim saclar hem cok gur hem cok uzun (buarada kestirmeme de musade yok)zaten kurutabilmem cok zor, kivircik nasil sekillendircem fln derken 1 saat.. saat oluyor gecenin bir vakti, sabah surunerek ise kalkiyorum .
e haliyle bu kez sevisme gunlerini haftasonuna denk getirme manyaklagi basliyor, halbuki askin zamani mi olur..
ya bnm gibi dusunenleriniz yok mu? siz napiyorsunuz?
haha güldürdün beni..
Yemekle dizi arasında sevişin?Zaten iki saat özet var, o arada yapınkizlar, allah askina, hem kocanizla sevisip hem sabahin korunde ise nasil gidiyorsunuz ??
belki yontemler ureten ablalarim, kardeslerim vardir. Danismak istedim. Ben seviyorum kocami, zaten hic kirmak istemem, kendimde gonullu olurum cogu zaman, ama resmen psikolojik bunalim oldu.. artik oyle eski zamanlardaki gibi erken yatilmiyor zaten, yemek yemesi, dizisi filan derken, gec oluyor, bu kez sevisme fasli, ondan sonra bir de banyo yapmak gerekiyor.. Benim saclar hem cok gur hem cok uzun (buarada kestirmeme de musade yok)zaten kurutabilmem cok zor, kivircik nasil sekillendircem fln derken 1 saat.. saat oluyor gecenin bir vakti, sabah surunerek ise kalkiyorum .
e haliyle bu kez sevisme gunlerini haftasonuna denk getirme manyaklagi basliyor, halbuki askin zamani mi olur..
ya bnm gibi dusunenleriniz yok mu? siz napiyorsunuz?
bunyeniz nasil kaldiriyor.. bir de cocuk olsa bunalima girerim valla..ben gece 3.30 da yatıp sabah 7 de işe gidenlerdenim. hem de bebek var.
yani işe çare bulamadım ..
Yemekle dizi arasında sevişin?Zaten iki saat özet var, o arada yapın
Aynen katiliyorum zamani da olmaz yontemi de ama dediginiz durum benim icin guzel bisey. Ben zaten her sabah dus alirim. tek fark birazcik erken kalkip kocayi uyandirmak o kadaryöntem derken
aşkın zamanı yoksa yöntemi nasıl olur ki acep
Onu da biz mi yapakBelki insanlara o zaman şevk gelmiyor yahuu
Yemekle dizi arasında sevişin?Zaten iki saat özet var, o arada yapın
yok dizi cok elzem degil, misalen soyluyorum, aksam 9 da gidip sevismek istesen diziyi kimse dusunmez ztn :)dizi izlemeyin canım çok mu elzem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?