• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem kocayla sevisip, hem erken ise gitmek :(

kizlar, allah askina, hem kocanizla sevisip hem sabahin korunde ise nasil gidiyorsunuz ??
belki yontemler ureten ablalarim, kardeslerim vardir. Danismak istedim. Ben seviyorum kocami, zaten hic kirmak istemem, kendimde gonullu olurum cogu zaman, ama resmen psikolojik bunalim oldu.. artik oyle eski zamanlardaki gibi erken yatilmiyor zaten, yemek yemesi, dizisi filan derken, gec oluyor, bu kez sevisme fasli, ondan sonra bir de banyo yapmak gerekiyor.. Benim saclar hem cok gur hem cok uzun (buarada kestirmeme de musade yok) :stop: zaten kurutabilmem cok zor, kivircik nasil sekillendircem fln derken 1 saat.. saat oluyor gecenin bir vakti, sabah surunerek ise kalkiyorum:mad:.
e haliyle bu kez sevisme gunlerini haftasonuna denk getirme manyaklagi basliyor, halbuki askin zamani mi olur..
ya bnm gibi dusunenleriniz yok mu? siz napiyorsunuz? :KK31:

Ahh şekerim dert dediğin bu olsun yaa ..
:KK48:

Dizi dediği nedir, bir hafta sonra bölümün kendisi gibi özeti veriliyor nasıl olsa :)

Bir hafta geriden takip ediverin diziyi :-)

Hem illa yatağa mı gitmek lazım canım, ne o öyle görev gibi :-):-):-)

arkadaslar, biraz geyik muhabbeti olsun dedim yanii :) dizi ye takildiniz, bu sene takip ettigim dizi bile yok dogru duzgun.. genel olarak diyorum ki, gec saate filan kaliyor, cok zor olmuyor mu, guleriz biraz diye konu actim :))

Gece uyumak için yatağa girdiğinizde sevisin diye bir kaidemi var :KK53: Dizi saatlerinizden, tv saatlerinizden biraz kisip da yapabilirsiniz bu isi. Uyuma noktasina kadar beklerseniz calisan bir insan olarak tabiki zulume doner :KK59:

Is, iki cocuk ve es olunca, insan acayip pratik oluyor, ama ne yalan söylyeyim bazen üseniyorum ve diyorumda hristiyan olsam günde üc ögün :KK53: ama yok elimizdekiyle yetincez...:KK14:
Ahahaha doğru valla. En zor kısmı banyosu.

derdin güzelliğine bak ahahha televizyon saattinden kısın biraz :)

Derde bak.
Nasıl yöntemler sunalım sana şimdi?
Yemekten sonra atla üstüne bitir işi. diziden sonraya kalmasın.
Saçlarına da brezilya fönü yap...Üstüste 2 kere yaparsan banyodan sonra bir kurutman yeterli olur.

Sunabileceğim yöntemler bunlar.

Kapıdan girer girmez banyoya koşulur, adamda sürüklenerek duşa çekilir :)
Takribi 1 saat 15 dk. sonra hayat normale döner (banyo sırasını kapmak kaydıyla:)
Bu sırada yemek saati gecikmiştir, aşkım bu saatten sonra ağır yemek yenmez deyip, çayın yanına hafif bir şeyler koyulur
Ortalama saat 10 olmuştur televizyonda seyredilir, saç da kurutulur arada yemek faslından da yırtılmış olunur En Büyük KK

Back
X