hem kocayla sevisip, hem erken ise gitmek :(

Ahh şekerim dert dediğin bu olsun yaa ..

Dizi dediği nedir, bir hafta sonra bölümün kendisi gibi özeti veriliyor nasıl olsa :)

Bir hafta geriden takip ediverin diziyi

Hem illa yatağa mı gitmek lazım canım, ne o öyle görev gibi

arkadaslar, biraz geyik muhabbeti olsun dedim yanii :) dizi ye takildiniz, bu sene takip ettigim dizi bile yok dogru duzgun.. genel olarak diyorum ki, gec saate filan kaliyor, cok zor olmuyor mu, guleriz biraz diye konu actim :))

Gece uyumak için yatağa girdiğinizde sevisin diye bir kaidemi var Dizi saatlerinizden, tv saatlerinizden biraz kisip da yapabilirsiniz bu isi. Uyuma noktasina kadar beklerseniz calisan bir insan olarak tabiki zulume doner

Is, iki cocuk ve es olunca, insan acayip pratik oluyor, ama ne yalan söylyeyim bazen üseniyorum ve diyorumda hristiyan olsam günde üc ögün ama yok elimizdekiyle yetincez...
Ahahaha doğru valla. En zor kısmı banyosu.

derdin güzelliğine bak ahahha televizyon saattinden kısın biraz :)

Derde bak.
Nasıl yöntemler sunalım sana şimdi?
Yemekten sonra atla üstüne bitir işi. diziden sonraya kalmasın.
Saçlarına da brezilya fönü yap...Üstüste 2 kere yaparsan banyodan sonra bir kurutman yeterli olur.

Sunabileceğim yöntemler bunlar.

bu konu gerçekmiki?

Kapıdan girer girmez banyoya koşulur, adamda sürüklenerek duşa çekilir :)
Takribi 1 saat 15 dk. sonra hayat normale döner (banyo sırasını kapmak kaydıyla:)
Bu sırada yemek saati gecikmiştir, aşkım bu saatten sonra ağır yemek yenmez deyip, çayın yanına hafif bir şeyler koyulur
Ortalama saat 10 olmuştur televizyonda seyredilir, saç da kurutulur arada yemek faslından da yırtılmış olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…