• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem kocayla sevisip, hem erken ise gitmek :(

Yemekle dizi arasında sevişin?Zaten iki saat özet var, o arada yapın:KK53:

Aynen katılıyorum illa gece olacak diye bir kural yok valla şahsen benim gece o saatte uykum geliyor eşimin de öyle o yüzden genelde ya eve gelir gelmez yemek yemeden ya da yemekten sonra diziler başlamadan oluyor ama haftanın her günü de dizim yok yani birkaç günün eşimle baş başa geçiriyoruz yani ilişki olmasa bile film izliyoruz beraber. Bir de zaman bulamayacak kadar çok uzun süren bir eylemde değil zaten. :KK45:

O degilde bide bu isi yapmadan önce dusa girenler var, he bide is bitince... Ooohhooo sanslisiniz yine:KK66:

şimdi sorun degıl bu asıl bebek olunca sorun......
anca bebiş uyuyacak ondan sonra olacak...ee programlı olduktan sonrada ıstek olmuyo ınsanda.bıde bebiş uyanır dıye cabuk olucak:oops: eee ne anladım ben....
aslında sorununu anlıyorum ben....çok yakın bi arkadasım dmeıştıkı bana bı gece uyanmış gecenın ucunde eşiyle bırlıkte olmak ıstemış olmuşlar ve sabahın korunde işe gelmişti....:KK57: benı gecenın körunde kımse uykumdan edemez mesela....bunye meselesımı ne anlamadım yemışım aşkı uyku dururken:KK70:

Ben de bisey sorucam ama konuyla alakali degil. Banyoyu illa sevistikten hemen sonra mi yapmak gerekiyo, mesela biz aksamdan sevissek ertesi gun sabah banyo yapiyoruz bazen de hafta sonu mesela sabah yapip kahvaltiya geciyoruz sonra yine sonra biraz daha oyalanip yine. O aralarda hep banyo mu yapmam gerekiyo.:KK42:

Sicak bir memlekette yasasaydiniz, banyo, sac, bas hic dert olmaz;pratiklik kazanirdiniz galiba :)
Yazin cehennem sicaklarinda gunde 2 bazen 3 defa dus aldigimiz icin, kısın da bunye aliskin oluyor. Saclar sadece 2 gun yaglanmadan kalabilir.

Ben de bisey sorucam ama konuyla alakali degil. Banyoyu illa sevistikten hemen sonra mi yapmak gerekiyo, mesela biz aksamdan sevissek ertesi gun sabah banyo yapiyoruz bazen de hafta sonu mesela sabah yapip kahvaltiya geciyoruz sonra yine sonra biraz daha oyalanip yine. O aralarda hep banyo mu yapmam gerekiyo.:KK42:
tavşanlar bir siz iki diyorum yok hepsi bittikten sonra tek banyo yeterli de bittiğini nerden anlayacaksın o da var

ay ne kadar ciddiye alan arkadaslar oldu, masallah dovecekler smdi :)
hatunlar, sakalasin, espriler yapin filan diye actik konuyu.. sonucta hepimizn hayatindaki bir surunmece durumu..
son yazan arkadaslar, tesekkur ederim, ne guzel herkes derdini dilendiriyor, kimisi banyo diyor, kimisi sac diyor, oje diyor, he soyle olun yahu :) sevgiler hepinize…

iyi tahmin etmişimki bdv den taşımışım konuyu :)

Back
X