- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
yani kocişini 2. plana atma :)yok tatlim, bir cok yerde soyledim ama tabi aralarda okunmuyor, dizi yi misalen soyledim, "yemek" gibi, ona bakarsan yemek kocaya tercih edilir mi :) koca baldan tatliss![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani kocişini 2. plana atma :)yok tatlim, bir cok yerde soyledim ama tabi aralarda okunmuyor, dizi yi misalen soyledim, "yemek" gibi, ona bakarsan yemek kocaya tercih edilir mi :) koca baldan tatliss![]()
Yemekle dizi arasında sevişin?Zaten iki saat özet var, o arada yapın![]()
Sevişmeye bile üşenen insanlarız.
Sen sevişmezsen, ben sevişmezsem, kim sevişcek?
Boşverin diziyi.
Şükretsin.çok uzun sürüyorsa kız ne yapsın![]()
Ama oje ayri bi hava katiyor, hele kirmizi uuuuoje sürmeyin kokoşlar sizi![]()
Ben sewişirim.Sevişmeye bile üşenen insanlarız.
Sen sevişmezsen, ben sevişmezsem, kim sevişcek?
Boşverin diziyi.
ayy yeminle oje surmuyorum. sirf bu sebepten!oje sürmeyin kokoşlar sizi![]()
tavşanlar bir siz iki diyorum yok hepsi bittikten sonra tek banyo yeterli de bittiğini nerden anlayacaksın o da varBen de bisey sorucam ama konuyla alakali degil. Banyoyu illa sevistikten hemen sonra mi yapmak gerekiyo, mesela biz aksamdan sevissek ertesi gun sabah banyo yapiyoruz bazen de hafta sonu mesela sabah yapip kahvaltiya geciyoruz sonra yine sonra biraz daha oyalanip yine. O aralarda hep banyo mu yapmam gerekiyo.![]()
Bu benim işte, kafadan 3 saati bloke etmek lazım.O degilde bide bu isi yapmadan önce dusa girenler var, he bide is bitince... Ooohhooo sanslisiniz yine![]()
ay ne kadar ciddiye alan arkadaslar oldu, masallah dovecekler smdi :)
hatunlar, sakalasin, espriler yapin filan diye actik konuyu.. sonucta hepimizn hayatindaki bir surunmece durumu..
son yazan arkadaslar, tesekkur ederim, ne guzel herkes derdini dilendiriyor, kimisi banyo diyor, kimisi sac diyor, oje diyor, he soyle olun yahu :) sevgiler hepinize…
Yandi eniste deseneSevişecek birini bulayım hergün başının etini yicem kanka![]()
Yaniii öyle böyle değilllYandi eniste desene![]()