Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah bide oje cikartmasi, sonra yine yenilemesi yokmu zulum zulum... Dertlimisim bende baya yaaaa hahaha...![]()
Niye gece yatağa gitmeyi bekliyorsunuz ki sevişmek için?kizlar, allah askina, hem kocanizla sevisip hem sabahin korunde ise nasil gidiyorsunuz ??
belki yontemler ureten ablalarim, kardeslerim vardir. Danismak istedim. Ben seviyorum kocami, zaten hic kirmak istemem, kendimde gonullu olurum cogu zaman, ama resmen psikolojik bunalim oldu.. artik oyle eski zamanlardaki gibi erken yatilmiyor zaten, yemek yemesi, dizisi filan derken, gec oluyor, bu kez sevisme fasli, ondan sonra bir de banyo yapmak gerekiyor.. Benim saclar hem cok gur hem cok uzun (buarada kestirmeme de musade yok)zaten kurutabilmem cok zor, kivircik nasil sekillendircem fln derken 1 saat.. saat oluyor gecenin bir vakti, sabah surunerek ise kalkiyorum
.
e haliyle bu kez sevisme gunlerini haftasonuna denk getirme manyaklagi basliyor, halbuki askin zamani mi olur..
ya bnm gibi dusunenleriniz yok mu? siz napiyorsunuz?![]()
kizlar, allah askina, hem kocanizla sevisip hem sabahin korunde ise nasil gidiyorsunuz ??
belki yontemler ureten ablalarim, kardeslerim vardir. Danismak istedim. Ben seviyorum kocami, zaten hic kirmak istemem, kendimde gonullu olurum cogu zaman, ama resmen psikolojik bunalim oldu.. artik oyle eski zamanlardaki gibi erken yatilmiyor zaten, yemek yemesi, dizisi filan derken, gec oluyor, bu kez sevisme fasli, ondan sonra bir de banyo yapmak gerekiyor.. Benim saclar hem cok gur hem cok uzun (buarada kestirmeme de musade yok)zaten kurutabilmem cok zor, kivircik nasil sekillendircem fln derken 1 saat.. saat oluyor gecenin bir vakti, sabah surunerek ise kalkiyorum
.
e haliyle bu kez sevisme gunlerini haftasonuna denk getirme manyaklagi basliyor, halbuki askin zamani mi olur..
ya bnm gibi dusunenleriniz yok mu? siz napiyorsunuz?![]()
Aynen vallah, heleki nedense hep süper sürdügün zamanlar hemen silmen gerekiyor...Kırmızı oje sürdüğüm günler ağlayasım geliyor. Bir de yeni sürmüşsem![]()
yok tatlim, bir cok yerde soyledim ama tabi aralarda okunmuyor, dizi yi misalen soyledim, "yemek" gibi, ona bakarsan yemek kocaya tercih edilir mi :) koca baldan tatlissha dizi kısmını okumadım anam dızın o kadar onemlıyse demek kocanı pek beğenmyorsun dizi kocaya tercih edilir mi:)
ay ne kadar ciddiye alan arkadaslar oldu, masallah dovecekler smdi :)
hatunlar, sakalasin, espriler yapin filan diye actik konuyu.. sonucta hepimizn hayatindaki bir surunmece durumu..
son yazan arkadaslar, tesekkur ederim, ne guzel herkes derdini dilendiriyor, kimisi banyo diyor, kimisi sac diyor, oje diyor, he soyle olun yahu :) sevgiler hepinize…