• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem kocayla sevisip, hem erken ise gitmek :(

Esas problem bence saç kısmında. Saça zor şekil verildiği için üşenilmesi normal. Saç problemi olmasa 10 dk duş, 15 dk ya yataktasın. Saç kurutma makinen nasıl? Mesela kuaförlerin kullandıkları makinalar çok güçlü daha kısa sürede kurutuyor.

Ay aynı dert bende de var bir de üstelik biz çocuk istiyoruz sürekli bir çalışma hali evde :KK48: ikimiz de çalışıyoruz gece kalkıyorum duş alıyorum saçlarım senin gibi uzun ve gür kıvırcık bir de düzleştirmesi kurutması sabaha a göz kapaklarım açılmıyor vallahi öyle böyle idare ediyoruz napalım :KK48::KK48::KK48:

ha dizi kısmını okumadım anam dızın o kadar onemlıyse demek kocanı pek beğenmyorsun dizi kocaya tercih edilir mi:)

Konu başlığı , içeriği , anlatım şekli çok itici geldi bana
Bu da dert mi yani ne amaçla konu açınız anlamış değilim :110:

ay ne kadar ciddiye alan arkadaslar oldu, masallah dovecekler smdi :)
hatunlar, sakalasin, espriler yapin filan diye actik konuyu.. sonucta hepimizn hayatindaki bir surunmece durumu..
son yazan arkadaslar, tesekkur ederim, ne guzel herkes derdini dilendiriyor, kimisi banyo diyor, kimisi sac diyor, oje diyor, he soyle olun yahu :) sevgiler hepinize…

Hahahahahhaha ilahi ya :) ne güldüm konuyu görünce :KK53: tv izlemeyiverin sizde canım oturup sikilmiyo musunuz zaten tv karşısında bize afakanlar basıyo :KK48: duş almak zor geliyo sana başka bisey değil ama öyle yaklasirsan zaten kendinde sogursun adamı da sogutursun dikkat etmek lazım. Temizlik iyidir usenme :KK48:

kizlar, allah askina, hem kocanizla sevisip hem sabahin korunde ise nasil gidiyorsunuz ??
belki yontemler ureten ablalarim, kardeslerim vardir. Danismak istedim. Ben seviyorum kocami, zaten hic kirmak istemem, kendimde gonullu olurum cogu zaman, ama resmen psikolojik bunalim oldu.. artik oyle eski zamanlardaki gibi erken yatilmiyor zaten, yemek yemesi, dizisi filan derken, gec oluyor, bu kez sevisme fasli, ondan sonra bir de banyo yapmak gerekiyor.. Benim saclar hem cok gur hem cok uzun (buarada kestirmeme de musade yok) :stop: zaten kurutabilmem cok zor, kivircik nasil sekillendircem fln derken 1 saat.. saat oluyor gecenin bir vakti, sabah surunerek ise kalkiyorum:mad:.
e haliyle bu kez sevisme gunlerini haftasonuna denk getirme manyaklagi basliyor, halbuki askin zamani mi olur..
ya bnm gibi dusunenleriniz yok mu? siz napiyorsunuz? :KK31:
Niye gece yatağa gitmeyi bekliyorsunuz ki sevişmek için?

kizlar, allah askina, hem kocanizla sevisip hem sabahin korunde ise nasil gidiyorsunuz ??
belki yontemler ureten ablalarim, kardeslerim vardir. Danismak istedim. Ben seviyorum kocami, zaten hic kirmak istemem, kendimde gonullu olurum cogu zaman, ama resmen psikolojik bunalim oldu.. artik oyle eski zamanlardaki gibi erken yatilmiyor zaten, yemek yemesi, dizisi filan derken, gec oluyor, bu kez sevisme fasli, ondan sonra bir de banyo yapmak gerekiyor.. Benim saclar hem cok gur hem cok uzun (buarada kestirmeme de musade yok) :stop: zaten kurutabilmem cok zor, kivircik nasil sekillendircem fln derken 1 saat.. saat oluyor gecenin bir vakti, sabah surunerek ise kalkiyorum:mad:.
e haliyle bu kez sevisme gunlerini haftasonuna denk getirme manyaklagi basliyor, halbuki askin zamani mi olur..
ya bnm gibi dusunenleriniz yok mu? siz napiyorsunuz? :KK31:

Yalnız değilsin el salla :KK5::KK66:

Bu mu dert ettiğiniz şey. Öncelikle işten kaçta geliyorsunuz bilmem ama haftsonundan yemeklerinizi yapın en azından hafta ortasına kadar yetecek şekilde, dizileri en son anına kadar izlemeyin zaten öbür hafta özet veriyor görürsün ya da 1-2 dizinden feragat et. Saçını yıkasanda gecenin bir vakti şekil vermek zorunda değilsin ayrıca haftanın her günü birlikte olmuyorsunuz herhalde ya da saatlerce sürmüyordur ki ilişkiniz. Yani dert edilesi birşey göremedim tek çalışan ve tek kocasıyla birlikte olan siz değilsiniz söylediğin şekilde gayette çözüm bulabilirsiniz.

ha dizi kısmını okumadım anam dızın o kadar onemlıyse demek kocanı pek beğenmyorsun dizi kocaya tercih edilir mi:)
yok tatlim, bir cok yerde soyledim ama tabi aralarda okunmuyor, dizi yi misalen soyledim, "yemek" gibi, ona bakarsan yemek kocaya tercih edilir mi :) koca baldan tatliss :KK36:

ay ne kadar ciddiye alan arkadaslar oldu, masallah dovecekler smdi :)
hatunlar, sakalasin, espriler yapin filan diye actik konuyu.. sonucta hepimizn hayatindaki bir surunmece durumu..
son yazan arkadaslar, tesekkur ederim, ne guzel herkes derdini dilendiriyor, kimisi banyo diyor, kimisi sac diyor, oje diyor, he soyle olun yahu :) sevgiler hepinize…

niye geyiğe açmadın o vakit burası yeri mi:KK53:

burada dertler konuşulur:KK70:

Back
X