hem kurutan hem yıkama özelliği olan makıneden alan varmı?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
selam arkadaşlar,:3:

bılıyorsunuz artık mekanlar küçüldü.Özelliklede istanbulda yaşayanla ıyı bılırler balkon ya yoktur, yada ufaktır.şimdiiii çamaşır yıkayan ama aynı zamandada kurutan makıne varmış ikisi bıarada:) kullanan arkadaşlar varsa artıları ve eksilerıyle yazarsanız sevınırım.Bırde fıyat olarak şu an ne kadar acaba?
:31:

selam arkadaşlar,:3:

bılıyorsunuz artık mekanlar küçüldü.Özelliklede istanbulda yaşayanla ıyı bılırler balkon ya yoktur, yada ufaktır.şimdiiii çamaşır yıkayan ama aynı zamandada kurutan makıne varmış ikisi bıarada:) kullanan arkadaşlar varsa artıları ve eksilerıyle yazarsanız sevınırım.Bırde fıyat olarak şu an ne kadar acaba?
:31:

ilk yorum benden boschda vardı ama biz kendimiz sattığımız halde müşterilere tavsiye etmiyoduk bir iki tane diğer mağazada satılmış şikayet gelmiş bozulma olasılığı çok daha fazlaymış o yüzden her makine kendi görevini yaptığı zaman elverişli oluyo bende çokk heveslenmiştim ama sonra duyunca vazgeçtim.. ayrıca boschdaki 7 kg yıkıyo 4 kg mını kurutuyo iki kere kurutma işlemi yapmış olucaksın.. ama kullananlar varsa yazsınlar her zamanki gibi en iyi kullanan anlatır inş. olumlu yorumlar alırsın :16:

evet haklısın canım:)
ikisi bırarada olunca bozulma olasılığı yüksek.Ben empati yapıyorum ,ben makıne olsaydım bende bozulurdum.:9:
ama dediğim gibi yer dar olunca napıcak bayanlar bılmıyorum.:34:

evet haklısın canım:)
ikisi bırarada olunca bozulma olasılığı yüksek.Ben empati yapıyorum ,ben makıne olsaydım bende bozulurdum.:9:
ama dediğim gibi yer dar olunca napıcak bayanlar bılmıyorum.:34:

doğru gerçekten :1:
mecbur oturma odasında yada yatak odasında falan kurutursunuz bakalım benim şansımda nasıl bir ev var :16:

Back
X