Kavga ettiğimizde tam bir gerizekalı olduğunu düşünüyorum,keşke bu insan olmasaydı hayatımda başka biri beni anlardı diyorum,nasıl böyle kalas olabilir diyorum,onada diyorumki senin içinde canavar var ve ben o canavardan nefret ediyorum:mymeka:
benim gibi hissedenleri görmek negüzel bende tek ben böleyim snaıyorudm:gitme: bazen öle delirtiyoki beni öldüresim geliyo ama 2 dk sonra 2 güzel lafla geçiriveriyo işini bilen sevgilicağazımakannehir
kanmayıncada ben suçlu oluyorum be cnm romantik olmayınca olmuyon dersin oluncada istemiyon diyekaydirigubbakcemile
ben bu durumu çoğu zaman yaşıyorum
bende mi bi tuhaflık var acaba diye düşünüyordum
ama görüyorum ki biçok kişi aynıymış:roflol:
bazen öyle sinir ediyo ki yüzüne söylüyorum gıcık diye
oda inadına sırıtıyo daha çok sinirleniyorum bir kaşık suda boğasımgeliyoklava::roflol:
aynı beni anlatıyo
sinirden boğasım geliyo onu
hepside sevgimin çokluğundan . kimseyi bu kadar fazla kafama takmam
sevgimin çokluğundan denince aklıma geldi asla çok sevme o az severse üzülürsün ve genellikle o az sever...
bunu hayatıma geçiremedim gitti.petrol kuyusu gibi sevdikçe sevessim geliyo:lepi:
sevgimin çokluğundan denince aklıma geldi asla çok sevme o az severse üzülürsün ve genellikle o az sever...
bunu hayatıma geçiremedim gitti.petrol kuyusu gibi sevdikçe sevessim geliyo:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?