Hem sevmek hem boğmak isteyenler...

ben kesinlikle ben
bazen öldürmek istiorum ama kıyamıorum bu huyumdanda nefret edıorum

bazen kendi kendime konuşuyorum yalnızken senden nefret ediyorum niye çekiyorum seni böyle diye....sonra bi an geliyor onu içime sokasım geliyor işe gidince bile özlüyorum...benim gibi düşünenler vardır heralde...tipik türk kadınıyız işte...ne onunla ne onsuz olamıyoruz..

ewt tek değiliz çoğumuz böyleyiz...

hepimiz sorunluyuz ha.. :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile2

kan ve gül ,gülle diken, aşkım ve sennn... lülülülülülü :teytey:

Şeytan diyo şöle elinin tersiyle bi çarp
Allahın patavatsızı ... klava:

Bi gün bende boğucaammm

Kizlar,benden size tavsiye... elinizdeki sevgililerin degerini bilin, onlari bogmak yerine bol bol sevin...zemuszemus

can arkadaslar ben saniyodumki bu duygu sirf bende bacilarimda var neyseki herkeste varmis ve cokkkta merak ediyoduk bizki mesela ayse fatmada böyle duygu yasiyormu diye...bir an geliyor yemin ederim o an bosanma kagitini getirse hicccc düsünmeden imza atarim anindaaa bosanirim...bitiyo yaa resmen bitiyo o an hersey,,,bazi zamanlardaaa tabiki sükür edip ne güzel esim var akilli temiz huylu diye :))

yaşanmaz mı canım hepimizde azda olsa çokta olsa var tabi. gün geliyo çok seviyorsun gün geliyor bunla nasıl birlikteyim diyorsun.aklinialirimsmile

klava:aa başlığım çok gerilere gitmiş. belki bugun boğmak isteyenler vardırÇok üzgünüm çoook

bennnnnn :mymeka: kötükedihüso klava:
beni deli ediyor deli Çok üzgünüm çoook şuan yanımda olsa boğardım kesin kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…