Hem sevmek hem boğmak isteyenler...

çok seviyorum Allahı var şimdi
ama bazen o kadar sinir oluyorum ki..yanımda olsa zaten direkt tırnaklarımı eline geçiririm sinirden
mideme sancılar giriyo bazen sinirimden öldüresim geliyo onu :mymeka:
ama bazen de ham yapasım geliyo o ayrı :asigim:

çok seviyorum Allahı var şimdi
ama bazen o kadar sinir oluyorum ki..yanımda olsa zaten direkt tırnaklarımı eline geçiririm sinirden
mideme sancılar giriyo bazen sinirimden öldüresim geliyo onu :mymeka:
ama bazen de ham yapasım geliyo o ayrı :asigim:

kaydirigubbakcemile5

çok seviyorum ki onuu :kedi: ama tartıştıgımız zamanda tırnaklarımla onu yolup oklavayla dövesim çok gelıyo :oklava: başıma agrılar gırıyor onun yuzunden uyku uyuyamıyorum oda aksine ters cevaplar verınce daha da bi sınırlenıyorum buluştgumuz zamanda hemen kolunu ısırıyorum :mymeka: uyuz eşegim o benım genede:nazar:

benimde bu aralar hep sevesim geliyor bebegimiiiii, alip böyle deli gibi sarilmak istiyorum sIktirmak istiyorum nefes alamicak kadar :D ay ne bileyim askim benim yaaaaaaaa hastayim resmen ona :asigim: :nazar: :nazar: :nazar:

bende çok uzun bi zamandır boğmak ve hatta üstüne uykularını kaçırmak istiyorum.bakalım nasıl oluyomuş gecelerce tavana bakıp işin içinden çıkamamak.

sevmem için özel bişey yapmasına gerek yok.sebepsizce seviyorum.ama ona uzuuuuuuuunca bişey anlatıp da sence de öyle değil mi? dediğimde 'hı?ne?'diye tepki verince boğasım geliyo.söylediğim halde ilerki safhalarda kendinden emin bi şekilde itiraz edip:'haaaayır,bööle bişey demedin!'dediğinde köpürüyom,o zaman kafasını ısırarak koparasım bile geliyo!

ben insanüstü gibi sevenlerdenim. yani böyle hırpalayasım gelir. parçalamak hatta. ama kıyamam da. nemenem bişidir bu sevmek :S

ben insanüstü gibi sevenlerdenim. yani böyle hırpalayasım gelir. parçalamak hatta. ama kıyamam da. nemenem bişidir bu sevmek :S

ewt ewt bende se gibiyim sanırım bi gulsun tamam butun sinirim gider:69:

kızlar keşke yanımda olsada doya doya öpüp koklasam diyorum:(ama daha 153 gün var:(

bende bekliyorum:43:

Back
X