hem sigara içip hem ameliyat olanlar :(

ben ameliyattan bir gece önceye kadar içtim ameliyat sonrası içmedim korktum ki cok pis tiryakiydim sonra nikotin bandı ile 4 ay içmedim sigara cok rahattım mutluydum hatta nasıl içmişim okadar sene ıyy iğrenç diyordum ki 8 kilo alana kadar :D sonra yine başladım bir yıldır içiyorum hiç bişi olmadı :)

5 gün önce ameliyat oldum, sabah 8de olacaktım, doktorum gece 12den sonra hiç bir şey yemiyorsun dedi, ben de 12ye kadar sigaranın dibine vurdum. Ameliyattan sonra 3.günde tamponlar çıkana kadar sadece nefes alabilmeyi diledim sigara aklımın ucundan geçmedi. Tamponlar çıktıktan sonra ise Bol sümüklü bir burun yine sigara isteğimi kesti. Çok nadiren özellikle Yeşil Çaylı içe tea içerken canım çekiyor sadece :)

Merhaba hem sigara içip hem ameliyat olan kişi ben oluyorum :) ameliyattan 1 gün öncesine kadar içtim. 1 gece hastanede kaldım o sürede içemedim ama çıkar çıkmaz içmeye başladım tekrar :) Sigara tiryakisiyim ve gerçekten de narkozdan geç uyandım ben arkadaşlar bilginiz olsun. Yani uyanmam yaklaşık 2 saat sürmüş. Ama sigaradan mi yoksa uykum mu vardı ondan emin değilim çünkü ameliyata girerken inanılmaz uykuluydum. Uykuya cok duskun bir insanimdir ameliyat sabahi 6:30 da kalktigim için ameliyat saatine kadar hastanede çok uykum geldi. Beni ameliyathaneye götürdüler öyle sakindim ki sadece uyumak istiyordum :))

Back
X