Hem suçlu hem güçlü

Arkadaşınızın eşi niye böyle ortalığı karıştırmak istiyor ki. Ben oraya takıldım
Bende anlamadım, saf olamaz. Olayı benim bildiğimi kadına yetiştirme k istedi diye düşündüm ben (Bunu şimdilik dile getirmedim hiç birine, savcılık söz konusu olursa neden söyler ki bir erkek diye soracağım) diğer türlü saf olması lazım

Bende anlamadım, saf olamaz. Olayı benim bildiğimi kadına yetiştirme k istedi diye düşündüm ben (Bunu şimdilik dile getirmedim hiç birine, savcılık söz konusu olursa neden söyler ki bir erkek diye soracağım) diğer türlü saf olması lazım
Bu arkadaşınızn eşi, sizin eşinizin arkadası mı peki? O yüzden mi acaba böyle yapıyo

Benimde öyle. Şok tayim. İnşallah başım yanmaz. Arsız güçlü ... Benim uydurmam deniliyor... Elimde çocuk dışında somut bir şey yok , of Allah im.

Sevgili konu sahibi sen de elimde zina yaptığınıza dair kanıtlarım var. Istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz, de sonra çekirdek aç ve seyret.

Ayrıca hemen kanıt bul ve ispatla, yanlarına kalmasın. Hatta el altından kadının kocasına da duyur. Niye canını sıkıyorsun anlamadım.

Arkadaşım dışında kimseye bahsetmedim. Şikayet etmekten bile korktum. Öyle dişli değilim. Buyusun istemem, hem ben hem kadın için
Bence bunu yapmaya çalışmışlar ve başarmışlarda, istedikleri yere şikayet etsinler iftira olduğunu ispatlasınlar sizde öyle söyleyin, korkmayın!... yanlış hatırlamıyorsam ikiside polisti rezil olacaklar sizi korkutuyolar güçlü durun...

Çocuğunuz o kişinin fotoğrafını görüp onayladı mı ben orayı anlayadım bir tek. Yani şöyle düşünelim bir fotoğraftaki kadına çocuğunuz ve mesajlaştığınız kişi farklı isimler mi söylüyor.

Eğer burada yazıldığı gibi sevgilisi olan kadın evliyse ben şikayet edeceğim de,gör bakalım nasıl ayaklarına kapanıyorlar.
Seni şikayet etseler de hiçbirşey geçmez ellerine hatta adliyedekiler iyi bir azarlar onları,böyle şikayet konusu mu olur diye.

Nasıl yani, sizi neyle suçluyorlar? Kadının ismini öğrenmenizle mi? Yok devenin nalı. Hem suçlular, hem yüzsüzler, hem de kafaları çalışmıyor yani. Umarım sizi bu gerekçeyle dava ederler. Zira rezil olmak dışında bir şey elde edemezler. Yani bu iş o kadar manyakça ki, hakim akli sağlıklarının yerinde olmadığına bile kanaat getirebilir. :confused:

ooo adam senle evli,kadın kocasıyla
tabi bır yerler tutuşunca eder tehtit.
leşlerinde boğulsnunlar.
ve korkma hiç birşey yapamaz.

İsmi ne olursa olsun kendisi metres. Madem o kadar kıymetli bir ismi var evli adamla düşüp kalkarken, kapatması metresi olurken düşünecekti. Eşinizdeki yüzsüzlükte takdire şayan doğrusu. Yediği halttan utanıp, sıkılacağına bide “metresimin adını niye öğrendin” diye peşinize düşmüş. Arkadaşınızın kocasıda gerizekalı mıdır, kötü müdür anlamadım.. Ne diye gidip yetiştirmiş...

Mesajlarla hiçbir şey yapamazlar. İki arkadaşın konuşmasını ne yapsın başbakanlık..

Allah kurtarmış sizi, sadaka falan verin...

Back
X