Hem suçlu hem güçlü

Bu arada kadına metres metres denip duruluyor da, adam da metres. Kadın, evli adamla birlikteyse, adam da evli kadınla birlikte. İkisi de aynı mokun laciverdi... Şu konuda bile kadına daha çok giydirilmiş. Adam da aynı ahlaksızlığın ortağı.
Bu lafın sadece kadınlar için kullanılıyor olmasından ötürü TDK'nın ağzının ortasına yapıştırasım var cidden.

Bayanlar merhabalar, öncelikle ayrılmak üzere olduğum eşimin bir bayanla yaşadığını cocugumdan öğrenmiştim. Kadının İsmini farklı biliyordu oğlum, gerçek adını arkadaşımdan öğrendim. Bana kadının gerçek adını söyleyen Arkadaşımın Eşi, arkadaşımın telefonundan mesajları okumuş ve bu durumu asıl adını yeni öğrendiğim kadına anlatmış. Ben ismini arkadaşımdan öğrendim. Ve hep oğlumun kadını anlattığını dile getirdim, bireysel suçlama yapmadım.
Şimdi bu ikisi bosanma davamin olduğu eş ve birlikte olduğunu çocuğumdan öğrendiğim kadın beni savcılık, valilik, bakanlık gibi kurumlara şikayet edeceklerini söylediler. Söyleyen arkadaşım masum, öğrenen ben günah keçisi oldum.
Öğrenmek istediğim bu durumun benim için en kötü sonucu ne olabilir?
Zaten boşanma davasında kullanmak gibi bir derdim olmadı bu durumu. İspatim yok. Çocuğumun söylediklerinden ibaret durum.
Canım çok sıkıldı...
Vay anasına. Aldatılmak her tondan kötü desene şikayetçi değil suçlu oluyorsun:)

Ismini ogrendiniz diyemi sikayet edecekmis hic bisey yapamazlar hem gidip sikayet etseler esinizinde bosanmadan baska kadinla yasadigi ortaya cikar aldatildiginiz kanitlanir tazminat davasi filan acarsiniz sizde oyle soyleyin beraberkendemi varmis o kadin

Bayanlar merhabalar, öncelikle ayrılmak üzere olduğum eşimin bir bayanla yaşadığını cocugumdan öğrenmiştim. Kadının İsmini farklı biliyordu oğlum, gerçek adını arkadaşımdan öğrendim. Bana kadının gerçek adını söyleyen Arkadaşımın Eşi, arkadaşımın telefonundan mesajları okumuş ve bu durumu asıl adını yeni öğrendiğim kadına anlatmış. Ben ismini arkadaşımdan öğrendim. Ve hep oğlumun kadını anlattığını dile getirdim, bireysel suçlama yapmadım.
Şimdi bu ikisi bosanma davamin olduğu eş ve birlikte olduğunu çocuğumdan öğrendiğim kadın beni savcılık, valilik, bakanlık gibi kurumlara şikayet edeceklerini söylediler. Söyleyen arkadaşım masum, öğrenen ben günah keçisi oldum.
Zaten boşanma davasında kullanmak gibi bir derdim olmadı bu durumu. İspatim yok. Çocuğumun söylediklerinden ibaret durum.
Canım çok sıkıldı...

Siz önce kendinize şöyle iyi bir avukat bulun. Bu kuru tehditler karşısında da hiç korkmayın. Ne yapacaklar yani? İstedikleri yerlere şikayet etsinler hiç bir şey çıkmaz.

Sizi sindirmeye çalışıyorlar. Geri adım atmayın sakın. İstedikleri yere şikayet edebileceklerini söyleyin geçin. İyi bir avukatla siz onların üzerine gidin ve her şeyi mahkeme de ortaya dökeceğinizi söyleyin. Dik durun. Sizin korkmadığınızı anladıklarında onlar korkacak merak etmeyin.

hiç bir halt edemezler. gözünü korkutup sindirmeye çalışıyorlar. velev ki şikayet ettiler ne diyecekler? gidin yapın şikayetinizi ama ben de sizi şikayet edicem diyin. ama şikayetten önce kocana anlatıcam deyin. hiç bir şey çıkmazsa da herkesin öğrenmesini sağlayın. meslekleri şaibede kalsın da akılları başlarına gelsin.
şahitiniz evladınız işte. çocuk böyle bir durumda yalan söylemez. hakim de savcı da insan sarrafıdır. napıcak iki kadın arasındaki tel mesajlaşmasını.
ben olsam elinizden geleni ardınıza koymayın ama ben de koymıcam diye haber gönderirim hepsine.

Arkadaşınızın eşi de işin içinde olduğu İçin ve sizden karşı tarafa haber götürdüğü İçin, ben o kadınla arkadaşlığımı keserdim. Belki arkadaşınız da bu oyunun içerisinde, olayı mantıklı düşünmek gerekirse, hadi eşi telefon mesajlarını okudu (o bile mantıksız) karşı tarafa haber vermeden önce eşini uyarmalıydı kadının adını söylediği için. Bence eşinizin arkadaşı karısı ve sevgilisi sizi oyuna getirip, gözünüzü korkutup (başarmışlarda) hiçbir şey talep etmeden boşanmanızı istiyorlar. Yoksa böyle bir durumda size değil arkadaşınıza dava açmaları gerekirdi.

Canım çok sıkıldı...
Keşke bunları düşünmek yerine boşanmadan evladınızın arada kaldığı bu süreci değerlendirseniz.

İsterse pentagona sikayet etsin

Meydanı boş bulmuşlar,edepsizler,
istedikleri gibi at oynatıyorlar.
Arkadaşım bi silkin kendine gel.
Koysana elini beline.
İstediğiniz yere şikayet edin,
hodri meydan,mahkemede görüşürüz,
el mi yaman ben mi?
Fotoğraflarınız elimde,de
bak nasıl pısıp kalıyorlar.
Hiç bir konuya bu kadar sinirlenmemiştim.
Haysiyetsizler.

Evet arkadaşın eşini şahit tutacaklarmis
Aynen , kendilerini temize çekeceklerini zannediyorlar böylelikle

Bir de o kadının ismini size söyleyen arkadaşınız zaten. O bilgiyi size veren o. Çocuk farklı isim biliyor diye güya sizi alt edecekler. Çocuk yüzünü de tanıyor sonuçta. İftira davası açsınlar da görsünler günlerini.

Arkadaşım anlaşamadıklarıni birbirini sevmediklerini söylerdi. Başka bir kadın olduğunu onlarda onayladı, başka biri de.

Acaba size kumpas mı kuruyorlar hep beraber? Arkadaşınız size alakasız bir kadın gösterdi belki de. Çocuğunuza o fotoğrafı göstersenize, belki de gerçekten sizin alakasız birine iftira atmanızı sağlamaya çalışıyorlardır.

Hem bitmemiş bir evliliğe dahil oluyor? Hem de sizi tehdit mi ediyor? Şikayet edeceğim diye. Asıl ben şikayet edip tazminat açacağım deyin. Hiç bir şey yapamaz. Siz özel konuşmaları ifşa etmemişsiniz, bir şey yapmamışsınız sizi sindirmeye çalışıyor. Biraz dişinizi gösterip hakkından gelin, ve davaya kadını da ekleyin. Ona da tazminat açın

Çok az anladım ama, bitmemiş evliliğe dahil olan o arkadaşa hakaret bile etseniz. Bir şey elde edemez.

Canım çok sıkıldı...
Canım siz evlisiniz kocanı takip etmen suç değil telefonunu kurcalaman suç değil mailini karıştırsan telefon sosyal medya hesaplarını kurcalasan vs vs ve bunların sonunda aldatildigini ogrensen dava acsan hakim sana kalkıp sen kocanı takip edemezsin sosyal medya hesaplarını kurcalayamazsin telefoesajlarini okuyamazsin demez . Eşlerin özel hayatları birbirleridir. Eşlerin birbirine sadakat yükümlülüğü vardır bu söylediklerinden daha fazlasını bir bey yapmış ve hakim adamı haklı bulmuş eşi olduğu için. Yani bunlar blöf yapıyor şikayet etse ne dicek terbiyesizler. Siz en kısa sürede delil elde edin hem boşanma hem tazminat davası açın hem de tehdit davası bu terbiyesizlere

Ben iftira atıyormusum evli bir kadına.

Size hiç birşey olmaz korkmayın. Yalnız böyle çekingen korkak kalırsanız sizin üzerinize gelirler. Burada sizin eliniz kuvvetli. Asıl siz onlara eğer üzerinize gelirlerse cümle aleme rezil edeceğinizi söyleyin. Hepsine dava açacağınızı herşeyi herkesin öğreneceğini söyleyin bakın ne oluyor...

Keşke bunları düşünmek yerine boşanmadan evladınızın arada kaldığı bu süreci değerlendirseniz.

İsterse pentagona sikayet etsin
Pedagog desteği alıyorum zaten, çocuğu gece vermemeye karar vermiştim olayı duyunca. İnkar etti. Yanlış mı düşünüyorum diye emniyet fotoğraflarini görünce çocuğa gösterdim . Çocuk da anne bak bunu tanıyorum adı da şu dedi. Bende güvenerek arkadaşa sordum. Tek amacım çocuğumu gece göndermeme konusunda kendimi suçlu hissetmemdi

Back
X