- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Açığım tabikiyalnız Elif seni şu konuda tebrik ediyorum,
burada onca insandan ters tepki aldığın, zıt senin fikrine ultra ters yorumlar almana rağmen kimseye ters cevap vermiyor, kötü birşey söylemiyor alınıp kırılmıyorsun. insanların haklı olup olmaması hiç önemli değil. elbette senin fikrinde olanlarda oluyor. ama her zaman eleştiriye açık olmanı taktir ediyorum..
Açığım tabiki
Bazen tartışmalarda oluyo tabi ama işi hakarete vardıranlar oluyo bazen o yüzden
Gösteriyorum gerçekten öyle ciddi bi durum olmadıkça bağırıp çağırmam ben hep konuşurum düzgünce beni anlamayan kendisi yaniben genel olarak eşinle olan ilişkinde aşırı kıskançlığın ve fazla takıntılı olduğunu düşünüyorum, konularınıda okuyorum. taartışmaya varan konuşmalarda da genellikle çizginden kaymıyorsun. başkalarına olan bu anlayışını eşinede göstersen belki daha farklı olur herşey. söylemeden geçemedim
Sen diliyle konuşma nasıl oluyorAdama sürekli beni de götür, benim istediğim, beni dinle diyorsun. Bak biraz araştırma yap ve eşine sen diliyle konuşmayı ögren nasıl degişir.Bırak gitsin ne olur, sende başka bi plan yap.Arkadaşlarınla çevrende özleyin bir birinizi.
Gösteriyorum gerçekten öyle ciddi bi durum olmadıkça bağırıp çağırmam ben hep konuşurum düzgünce beni anlamayan kendisi yani
Eşiysem götrcekadama bi huzur ver yahuu neden götürsün seni ona baktın buna selam verdin
Eşiysem götrcek
Aynen öyle. Kaldı ki elifin eşi de kıskanç bir adam. Erkekler genelde ben arkadaşlarımla takılırım eşim yapamaz kafasında oluyor.Arkadaşlar insanlar farklıdır. Anlayış göstermek lazım.. Kimi çiftler ikimizin de özel hayatı var bir sınırımız var derler, kimi eşler de yediği içtiği giydiği gezdiği hep bir aradadır. Yani ben de hak veriyorum. Ne oluyorsa bu keyfi erkek erkeğe gezmelerden oluyor. Ah şu erkek muhabbetlerine birbirlerini nasıl kötü yönlendirdiklerine tanık olsanız. Sen kılıbık olmuşsunla başlarlar bir bakarsınız kocanız aslan kesilmiş evde. Hep evde oturuyorsun, karın mı izin vermiyor diye alay ederler. Bir bakarsın işten eve evden işe giden adam geç gelmelere başlar. Sonra aldatmaların büyük bir kısmı da erkeklerin birbirlerine ısrarları ve bunu gurur meselesine dönüştürmesidir. Sen de erkek misin? derler. Bu devirde endişe etmesi doğal değil mi? Ne olmuş eşiyle gitmek istediyse?
Yuh artık ya bu kadar seviyesiz anlayşsz insanlar yorum yapınca konuma çok sinirleniyorumEşisin siyam ikizi değil herkesin arkadaşlarıyla takılmaya kendi başına zsman geçirmeye ihtiyacı var oldu olucak s.çmaya da birlikte gidin
GüzelmişMesela neden ben gelmiyorum yerine, hayatım seninle olmaktan mutlu oluyorum. Nerde kaldın yerine seni özledim merak ettim gibi.Bak internetten bi araştırma yap çok farklı olucak.Üzerine gidip tansiyon yükseltmek yerine önemsediğini merak ettini hissedir.Erkekler farklı sıkma kıskan ama onu bile eşinin hoşuna gecesi sekilde yap.Mesela bensiz olmaz demek yerine seninle o düğüne gitmek için heyecanlandım heveslendim,kıyafetimi bile ayarlanmıştır üzüldüm şimdi desen o zaten mahcup olup açıklama yapacak. Birde sakin konuş eşinle baktın sinirleniyorsun git yanından elini yüzünü yıka sakinleş.
KatılıyorumArkadaşlar insanlar farklıdır. Anlayış göstermek lazım.. Kimi çiftler ikimizin de özel hayatı var bir sınırımız var derler, kimi eşler de yediği içtiği giydiği gezdiği hep bir aradadır. Yani ben de hak veriyorum. Ne oluyorsa bu keyfi erkek erkeğe gezmelerden oluyor. Ah şu erkek muhabbetlerine birbirlerini nasıl kötü yönlendirdiklerine tanık olsanız. Sen kılıbık olmuşsunla başlarlar bir bakarsınız kocanız aslan kesilmiş evde. Hep evde oturuyorsun, karın mı izin vermiyor diye alay ederler. Bir bakarsın işten eve evden işe giden adam geç gelmelere başlar. Sonra aldatmaların büyük bir kısmı da erkeklerin birbirlerine ısrarları ve bunu gurur meselesine dönüştürmesidir. Sen de erkek misin? derler. Bu devirde endişe etmesi doğal değil mi? Ne olmuş eşiyle gitmek istediyse?
Ay evet ya adami kuzeninden bile kiskaniosun seni nie goturmek istesin ki insan yaninda ben bile burdan boguluyorum.ayrica isyerinde ole anlastilarsa erkek erkege gidelim die biri karisini almak zorunda kalirsa bence de hic gitmemk vazgecmek en mantiklisiNeden acaba elif ben olsam bende gotrumem seni.
Yok değilim benceelif ben hala daha kocanın seni sevmediğini düşünüyorum. bilmiyorum ya. bi insan başka türlü karısının sevmediği şeyleri niye sürekli yapar. ya da arkadaşların dediği gibi gerçekten arıza bi tipsin. öyle misin elif kendini anlat bari
Sende ortadan ayrılsanda yorumların canımı sıkamayacakBütün ömrün eşin eve geç geldi acaba ne yaptı,dışarıya arkadaşlarıyla çıktımı acaba birileriyle mi diyerek geçti,geçiyor ve geçecek.Cidden yazık.
Ortadan ikiye ayrılsan da eşin senin istediğin gibi biri hiçbir zaman olamayacak.Bunu kabullenmen de koca ömür sürecek.Duble yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?