- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.576
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
Bence esin arkadaslariyla nikaha gitmeyecekti baska bir kadinla gece gecirecekti sen de geleceğim diye tutturunca plani bozuldu, gitmicem dedi.
Zaten basindan beri bu adamin surekli boyle isler pesinde koştuğunu dusunuyorum, sana guven vermediği gibi bana da vermiyor. senin de bu guvensizliginin ve suphelerinin cok haklı nedenleri var. bosan kurtul bu adamdan.
Aynen öyle erkek düğünü mü bu ya sonuçta orada bayanlar da olacak olmasa tamam dediği doğru olurduDüğüne erkek erkeğe gitme nedir ya? Oturak alemi mi bu karısıyla gidemesin. Bence bu, erkek arkadaş çevresinde dalga geçilecek değil imrenilecek bir şey.
Nikah kadınların katılamayacağı bir organizasyon değil ve eğer eşlerden birinin gitmesine engel yoksa ben çift olarak gidilmesinin uygun olduğunu düşünüyorum. Yalnız gidilmesi kıskançlık sebebi değildir ama eşe değer verilmediğinin, arkadaş ortamından ve muhabbetinden uzak tutulmasının istendiğinin göstergesidir bence ve illa sen gelme denmesi gayet de gocunulacak bir şey.
Eline sağlık tam ifade etmek istediğim şeyleri yamışsınDüğüne , bayrama eşler birlikte gitmeli. Bunun göbek bağıyla ilgisi yok.
Konu sahibinin öncesini bilmiyorum ama kadın doğru söylüyor.
Plan yapmadan once karısına danışmalı.
Hayat arkadaşlığı bu , elbette beraber gidecekler. Bunun "adamı rahat bırak nefes alsın " demekle ne ilgisi var yahu.
Arkadaşları başka araçla gitsin, o da hanımıyla gitsin.
Akşam olduğunda da gidip otelde kalsınlar. Sonra arkadaşlarıyla sabah nereye gitmek istiyorsa gitsin.
Ben buradaki hatunlari anlamiyorum. Adamin nefes alacağı yer dugun degil.
Kızmasın diye yazmadım ama B... olayı hiç yenilir yutulur şey değildi zaten.
Neden acaba elif ben olsam bende gotrumem seni.
Sahi ne oldu o konu ?Ay buna benzer bi konu vardı. 3 aylık evliyken adam trabzona gitmişti adam. bi de eski fanfinisiyle selfie atmıştı.
en son eşi gelip özür dilemişti, kız nişanlı diye kafaya takmazdın demişti. barışmışlardı.Sahi ne oldu o konu ?
Hmm kızın nişanlısı ne düşündü acep ?en son eşi gelip özür dilemişti, kız nişanlı diye kafaya takmazdın demişti. barışmışlardı.
eşimin istanbulda samimi bir arkadaşı var bende tanıyorum yarın nikahı var
Bugün dedi ki biz hoca arkadaşlarla anlaştık bu alşam gider pazar akşamı döneriz ben tepki gösterdim tabi neden beraber gitmiyoruz diye
Onların eşi gelmiyo filan dedi(sanki bi kural var kimse eşimi getirmesin diye)..
Tartıştık tamam gitmiyorum dedi şu an küsüz ama haksızmıyım,
Benimle gitmemek uğruna gitmekten vazgeçebiliyo ben böyle rezillik görmedim ne biçim insan bu ya bana değer verse bu kadar istiyorum diye beraber giderdik bence.
O küstü ben değil zaten o yüzden hem suçlu hem güçlü diye başlık yazdımHem adamı göndermemişsin hem küsmüşsün.Buradaki mantık yanlış.Sana rağmen gitseydi asıl o zaman küsecektin.Senin istediğin olduğu halde neden sen küsüyorsun ?
Bu erkek erkeğe gitmeler bazen gerekli olabiliyor.Hepsi bir arabaya sığacaktır,düğünde erkek masası olacaktır,sen gidersen eşin ayrı masada oturmak zorunda kalacaktır vs...
Burada tek sorun sana geç söylemesi olabilir.Düğün bu yani 1 gün önceden belli olan bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?