Hem yazlık hem asker arkadaşım :)

İkimizde otuzlu yaşlardayız. Ne kadar maaş alıyor astsubaylar? Çok merak ettim :)
Ama bahsettiğiniz şeyler her ailede yaşanmıyor ki. Mesela benim ailemde bana ait bir ev almak istiyorlar, ileride kimseye muhtaç olmayayım derdindeler. Herkes bir değil o konuda.

Aileme ait. Öyle birşey düşünemez:) Zaten dün akşam bu şehirden ev almak istediğini söyledi. Yatırım yapmak istiyormuş.
Valla ben de çok merak ettim maaşlarını. Burdan bir arkadaşın eşi de askermiş, ona sordum şimdi. En sağlam bilgiyi o verir heralde.
Ama astsubayların çok birşey alacağını sanmıyorum.

netten baktım valla ilk başta yüksek deyince de çok da yüksek değil yani

evi almak bir ömür sürer zaten

hem annesine ev hem o şehirden ev nasıl alacakmış

Bu arada kendisi mesleğinden dolayı evlenmeyi düşünmediğini söyledi. Onun için çok zormuş. Ailesine çok değer veriyor. Annesine bir ev almak en büyük hayali. Para biriktirme derdinde şuan.
Koşarak uzaklaşın. Bu adamdan hayır gelmez. O aileye düşkünlük olayı bir ömür bırakmaz yakanızı.

Benim ailem 2 ev aldi bana tabiki her aile bir degil ama genel olarak asker aileleri standart. Zaten ailesine ev almakla bastan belli etmis. Tabiki alsin ailesidir. Ama bu evlenirseniz daha fazlasi sorun olur gibi yani bizimiki uzman dogida 8.500 aliyordu astsubayi sen dusun. Onlar yine aliyodur ayda 10 bin filan belki fazla. Burda arkadaslar duzeltir zaten bilenler

Keyifli vakit geçiriyorsanız takılın gitsin ya boşverin, akışına bırakın. Hem böyle şeyler pek belli olmuyor.
Bir tanıdığım biriyle görüşüyordu. Adam ilk görüşmede ben evlenmeyi düşünmüyorum demiş. Kız da oohooo ben hiç düşünmüyorum demiş maksat kuyruğu dik tutmakSonra adam ısrarcı olmuştu illa evlenelim diye. Belli olmaz yani.

Evlendiler mi sonra? :)

hemen bilgilendirme yapayim: 10 senelik astsubaylar ortalama 6- 7bin TL alıyor su an. Yeni başlayanlar daha düşük oluyor tabi :)
evlilik düşünmüyorsanız takılın ama evlilik düşünüyorsanız biraz düşünün bence. ortamlarını bildigim icin söylüyorum normalin cok ustu flortozler. ha bi de hayati tehlike altında çalışanlar cok cok cok dusuk bir kısmı. ama hepsi öyleymiş gibi konuşup dikkat çekmeyi pek severler:)

Aynen ya, öyle bir konuşuyor ki sanki her an savaş çıkabilir gibi:) Evlilik konusu şuan çok uzak, zaten ayrı şehirlerdeyiz görüşmekte sıkıntı olacak. Haftaya istanbula döneceğim. Bakalım zaman ne gösterecek kısmetse olur zaten:)

Bence en önce bu kişinin görüştüğü biri var mı bunu öğrenmek lazım.. Hatta böyle olup evli çıkanlar bile oluyor maalesef.. Bilmiyorum şimdi çamur atmak istemem ama şüphelenmek lazım.. Eşleri evlendikleri yerde oluyor bunlar görev icabı mecburen gidiyorlar tekrar dönüyorlar falan filan.. Tabi bundan da nasıl emin olabilirsiniz hiç bilemiyorum.. Bir de işimden dolayı evlilik düşünmüyorum muhabbeti yapmış olması bana bu ihtimali daha da kuvvetlendiriyor gibi geldi.. Evlidir demiyorum bilemem tabi ki bunu ama nişanlı da olabilir ya da sevgilisi falan da olabilir.. Böyle konuşan adamlardan uzak durmalı bence.. Madem evlilik düşünmüyorsun neden birileriyle görüşüyorsun..bana saçma geliyor yani sanki hayatında biri var ama başkalarıyla vakit geçirmeye açık biri gibi.. Ya da ben paranoyak bir insanım Takdir sizin..

Cidden olabileceğine inandın yani açık açık söylediği halde yani ne diyelim kendin yaşa ve gör ama inşallah beklemezsin bu adamı ayrı şehirler de olduğunuz halde birde

Birkac ay sonra farkli bir sehire atamam olacak. Su an bir astsubayla flört ediyorum. Ama hiicc umurum değil takılıyorum öyle vakit gecirmelik. Siz de takılın bence ne kaybedersiniz. Maas konusunda hizmet bölgesine göte degisiyormus doğudakiyle karadeniz arası 4bin fark var demişti. Bmwsi var. Giyimi de kaliteli. Ortalama 5-6 yildir astsubay. Ama ciddi iliski düşünüyorsanız uzaklaşın derim. askerler bana pek güven vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…