- Konu Sahibi Maelstrom_
-
Ya şu an bu nedir Allah aşkına bununla bunu mu karsilastiriyorsunuz? Aşk değil bu bir hastalık neden anlamıyorsunuz ki bahsettiğiniz imamı da Allah kahretsin inşallah kerimcan gibileri de kahretsin her türbanlı İslami tam yaşamaz yada her açık bayan imansız değildir bu yazdığınız çok saçma inanın
bak burda yazdığın kadarıyla kızın karaktersiz olduğunu bizler anladık sen yaşayarak anlamadın mı?yok say o nasıl iş dışında ki muhabbetleri kısa kesiyor sen de öyle davran
yazmayım dedim ama dayanamadım yazayım
eşcinsellik yada biseksüellik normal diyen arkadaşlar ensest ilişkiye de normal diyormusunuz ... mesela iki yetişkin öz kardeş evlenmek istese olabilir onların tercihidir mi diyeceksiniz
Ensestle eşcinsellik arasında bir bağlantı yok.Ensest dediğiniz olgu tüm toplumu ilgilendiren, sakat doğumlara hastalıklı bireylerin artmasına sebep olacak bir olgu.Dünyada modern toplumlarda ensestin tanımı ve kimlerin evlilik ilişkisi kuramayacağı yine bilimsel olarak bellidir.bak burda yazdığın kadarıyla kızın karaktersiz olduğunu bizler anladık sen yaşayarak anlamadın mı?yok say o nasıl iş dışında ki muhabbetleri kısa kesiyor sen de öyle davran
yazmayım dedim ama dayanamadım yazayım
eşcinsellik yada biseksüellik normal diyen arkadaşlar ensest ilişkiye de normal diyormusunuz ... mesela iki yetişkin öz kardeş evlenmek istese olabilir onların tercihidir mi diyeceksiniz
Seni anlıyorum bende de gecmiş değil ama sen sürekli ben hemcinsimden hoşlanıyorum dersen ona odaklanırsın kadının yaptığı her hareket sana hoş gelir umursama kafaya takma erkeğe aşık olan bir kadın aynı senin gibi davransaydı erkek umursamıyor ama kadın sarılmak için can atıyor ne derdin degmez benim gururum daha onemli derdin buradakiler de aynı şeyi derdi bide hormon tedavileri oluyor galiba bir test yaptırkeşke benimkide geçici olsaydı ama küçüklüğümden beri bu hislerim var ve cinsellik benim için son aşamada belki bazı insanların önyargılarını kırarım diye söylüyorum sapık diye nitelendiriyorlar bizim gibileri farklı fantezi arıyorlar diye zannediyorlar ama öyle değil yani nasıl bir erkek bir kadını deli gibi severse hiç bir farkı yok hatta daha temiz ve daha saf olduğunun garantisini verebilirim ve ona bir kere olsun sarılmak için servetim olsa verirdim.
Eşcinsellikle ensest ilişkinin ne alakası var?
Eşcinsellik bir hastalık ve tercih değil sonuçta
Doğuştan gelen birşey
Sen nasılbir erkeğe aşık oluyorsan bir kadın bir kadına pek ala aşık olabilir
Ensest bambaşka bir durum
Bana göre aralarında kan bağı (1-2. Derece yakın akrabalar) bulunan iki insan evlenemez.
Beraber büyüyen 2 kardeşin sonradan birbirlerini sevmesi,evlenmesi iğrenç geliyor bana. Tiksindirici yani.
Ama eşcinsellik öyle değil,kendini kontrol edemiyor doğuştan gelen bir duygu,his sonuçta.
Pardon da sizin mesleğiniz nedir, bu konu hakkında yıllarca araştırma yapanlar bunun hastalık olmadığını söylüyor, siz bu hastalık diyorsunuz..Ya şu an bu nedir Allah aşkına bununla bunu mu karsilastiriyorsunuz? Aşk değil bu bir hastalık neden anlamıyorsunuz ki bahsettiğiniz imamı da Allah kahretsin inşallah kerimcan gibileri de kahretsin her türbanlı İslami tam yaşamaz yada her açık bayan imansız değildir bu yazdığınız çok saçma inanın
Yahu ikisi bambaşka şeyleraşk başlı başına kontrol edilemez bir duygu değilmi zaten biri gider kendi cinsini aşık olur kontrol edemez diğeri kardeşine,yiğenine... siz burda ensest ilişkiyi iğrenç bulursunuz başkası eşcinsel ilişkiyi... yanlış hatırlamıyorsam bir avrupa ülkesi enset ilişki serbes bıraktı yada bırakacaktı ,demekki normal gören içten gelen birşey görmüş o adamlarda ... yani demem o ki eşcinsel ilişkiyi ama dini inancı ama kişisel görüşüyle yanlış iğrenç gören insanıda "vay bağnaz örümcek beyinli" demeyelim (siz öyle diyorsunuz demiyorum)
Seni anlıyorum bende de gecmiş değil ama sen sürekli ben hemcinsimden hoşlanıyorum dersen ona odaklanırsın kadının yaptığı her hareket sana hoş gelir umursama kafaya takma erkeğe aşık olan bir kadın aynı senin gibi davransaydı erkek umursamıyor ama kadın sarılmak için can atıyor ne derdin degmez benim gururum daha onemli derdin buradakiler de aynı şeyi derdi bide hormon tedavileri oluyor galiba bir test yaptır
Ensestle eşcinsellik arasında bir bağlantı yok.Ensest dediğiniz olgu tüm toplumu ilgilendiren, sakat doğumlara hastalıklı bireylerin artmasına sebep olacak bir olgu.Dünyada modern toplumlarda ensestin tanımı ve kimlerin evlilik ilişkisi kuramayacağı yine bilimsel olarak bellidir.
Yukarıda yakınlık derecelerini verdim.Ben kişisel fikir olarak mide bulandırıcı buluyorum ki normal insanlarda da evrim mekanizmaları iğrenç bulunması yönünde eklentilerde bulunmuştur.Dünyanın çoğu yerinde yüzde yirmibeş ve onun üzerindeki değerler ensest olarak nitelendirilir, tabu ve yasa dışıdır.
- Tek yumurta ikizleri (klonlar): %100
- Ebeveyn ile yavru: %50
- Öz kardeşler: %50
- 3/4 kardeş (kardeş-kuzenler): %37.5
- Dede/nine ile torun: %25
- Üvey kardeşler: %25
- Amca/Dayı/Hala/Yenge ile Yeğen: %25
- Çifte Kuzenler: %25
- Büyük dede/nine ile torunun torunu: %12.5
- Birinci Derece Kuzen: %12.5
- İkinci Derece Kuzen: %3.13
- Üçüncü Derece Kuzen: %0.78
- Dördündü Derece Kuzen: %0.20
bir tanıdığın başına gelmişti...komşunun oğlu, çalıştığı yerde, bir kızla flört yaşamaya başlıyor...biraz zaman geçince kız oğlana bakire olmadığını, 14 lü yaşlarında bir kızla birliktelik yaşadığını ve bakireliğini kaybettiğini söylüyor..oğlan yinede kabul ediyor, kızın tüm yaşadıklarını, kızla evlenmek istiyor...kız diyorki, seni seviyorum ama, evliyken başka bir kadındandan hoşlanıp, seni aldatabilirim diyor, bi zaman sonra bunlar ayrılıyor...24 yaşındayım, güzel bir çocukluk geçirmedim hemcinsim olan birisine aşığım ve bu ilk değil karşı cinsten hiç sevgilim olmadı bazen karşı cinsten de hoşlansam da baskın olarak kendi cinsim önde geliyor biseksüel olduğumu düşünüyorum ama emin değilim, aşık olduğum insanla üstü kapalı karmaşık bir ilişkimiz vardı o yanardönerdi hem karşı cinsle sevgili olur hem de benimle yakından ilgilenirdi hal böyle olunca onun şefkatiyle onu sevgilim gibi hissederdim benimserdim ama aramız çok kötü bozuldu bir gün yüzüstü bıraktı beni yüzüme bile bakmadı hiçbir suçum yokken, saçma sapan bahanelerle tek bir kalemde sildi beni, defalarca yazdım tamam zaman ver dediğinin ertesi günü yine sildi beni, sevgili desen sevgili değildik arkadaş desen o da değil karışık bir şeydik...dengesiz bir insandı ama seviyordum ben onu.. bir gün tamamen bitince çok zor atlattım bunu aynı iş yerinde çalışıyorduk ve her gün görüyordum onu ama şuan ise kader midir bilmem yer değişikliği sebebiyle beni onun bulunduğu birime verdiler şuan aynı odada çalışıyoruz yan yana oturuyoruz bunu ilk öğrendiğim anda kendime gelemedim, nasıl ondan uzak duracaktım nasıl mesafeli olacaktım?şuan çok çok çok zorlanıyorum konuşuyoruz ama sadece iş konusu bana karşı mesafeli yaklaşmıyor asla ve başkalarıyla daha yakın temas halinde bu beni üzüyor ve elimde olmadan kıskanıyorum yer değiştirmem gibi bir durum söz konusu bile değil burada öyle zorki.. çünkü kendim yer değişikliği talep ettim ve kader de ne hikmetse onun yanına düştüm. Ben daha önceden de hemcinsimle alakalı böyle bir buhran atlattım ama bu ikinciydi artık çok yoruldum, sevmek istemiyorum, bu şekilde acı çekerek yaşamakta istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum dua ediyorum olmuyor, bu duygularımı sadece annem biliyor ve kaldıramıyor bunu onu da üzüyorum kendimi de kavga ediyoruz her gün.. Bilmiyorum insan kalbine nasıl hükmederki., o benim gibi değil ve erkeklerle daha çok ilgileniyor.onun benim sevgimi zerre haketmediğini çok iyi biliyorum beni çok yıprattı çünkü çok nankör bir insan ama hala biraz yumuşak davransa dayanamıyorum 1 buçuk senedir tek bir kelime konuşmamışız 1 buçuk sene sonra iş sebebiyle bir araya geliyoruz..buna dayanmak öyle zorki gözlerine bakmak nötr konuşmaya çalışmak...şuanki durumuma üzülüyorum ve bu yaşadıklarıma dayanamıyorum..Belki kendime üzülüyorum belki onun bana yaşattıklarına..Bu utanç verici bir durum gibi geliyor değişmek istiyorum oda olmuyor başka birileri olsun istiyorum ona odaklanmamak istiyorum, psikoloğa gittim bana içinden geldiği gibi yaşa ve kendini zorlama özgür bırak dedi...elbette bende isterdim bir erkeği bir kadını sevdiğim gibi sevmek ama bugüne kadar çok çok az hissetmişimdir bir erkeğe karşı bir şeyler hiç sevgilim olmadı ama kadınlar daha baskın geliyor ve bu konuda aşk acısını en son haddinde çektim bir heteroseksüele aşık olarak.. bilmiyorum yadırgamayın bunu herkesin başına gelebilir ve bir gün sizin çocuğunuzda bunları yaşayabilir emin olun bizim elimizde değil dışlanmak için buraya yazmadım umarım beni anlarsınız..Çok yoruldum.
Peki bir soru.sakat doğum ve hastalıklı birey sorununu üremeyerek,korunarak atlatabilirler ... nerden baktığımız önemli ... normal yada anormal kavramı malesef kişiden kişiye değişiyor
Belki bir yerlerde yaşayan ablasına aşık bir kız vardır,ama konu acmiyodur. Oda asla çocuk sahibi olamaz ablasından fakat seviyordur aşktır. Kim bilir.annesine babasına, kardeşine yan gözle bakan onlardan hastalıklı sakat çocuklar yapan bireylerle asla çocuk sahibi olamayacağı bile bile hemcinsine aşık olmuş üstelik bu yüzden acı çeken aşkını içinde yaşayan asla belli edemeyen eşcinsellerle bir tutuyorsanız ne söylenebilirki size
Ya kardeşim doğuştan gelen şey nedir dürtü hormon değil mi ben mı yanlış biliyorum neyse ben anlamam burda herkes cahil iyi geceler yardımcı olmaya çalışıyoruz onuda kabul etmiyorsunuz yasa bilim diyorsunuz da şimdiki yasada 18 yaşından küçük olanlarla ilişki yaşarsa pedofili sapık deniliyor bundan 60 sene önce 12 yaşında kız cocukla evlenen dedelerimiz de sapık pedofilihormanlarımda, kadınsallığımda ve konuşmamda hiçbir sıkıntı yok anlamıyorsunuz boşverin
Dürtü hormon değil. Siz nasıl bir erkeği arzuluyor ve bunu kontrol edemiyorsanız eşcinsellikte böyle doğuştan gelen bir durumYa kardeşim doğuştan gelen şey nedir dürtü hormon değil mi ben mı yanlış biliyorum neyse ben anlamam burda herkes cahil iyi geceler yardımcı olmaya çalışıyoruz onuda kabul etmiyorsunuz yasa bilim diyorsunuz da şimdiki yasada 18 yaşından küçük olanlarla ilişki yaşarsa pedofili sapık deniliyor bundan 60 sene önce 12 yaşında kız cocukla evlenen dedelerimiz de sapık pedofili
Peki bir soru.
Erkek kardeşiniz veya babanız ile evlenir miydiniz?
Onunla cinsellik yaşayıp çocuk yapar mıydınız?
Mideniz alır mıydı?
Dogustan gelen şey ne acaba onu soylermisiniz beyin sinyallerimiDürtü hormon değil. Siz nasıl bir erkeği arzuluyor ve bunu kontrol edemiyorsanız eşcinsellikte böyle doğuştan gelen bir durum
Herkes cahil diyeceğinize önce siz bilgilenin lütfen. Birşey bilmeyip burada ahkam kesiyorsunuz.
Ve evet 60 yıl önceki insanlar da sapık pedofiliydi,12 yaşındaki kızla evlenmek ne demek?
sakat doğum ve hastalıklı birey sorununu üremeyerek,korunarak atlatabilirler ... nerden baktığımız önemli ... normal yada anormal kavramı malesef kişiden kişiye değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?