Hemcinse duyulan aşk..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Öğretmensiniz ama açıp eşcinsellikle ilgili tek yazı okumuş değilsiniz.
Dünya Sağlık Örgütü ve dünyadaki en önemli psikiyatri kuruluşlarına göre eşcinsellik "hastalık" kategorisinde değil. Türkiye Psikiyatri Derneği için de hastalık kategorisinde değil.
Siz homofobiyi araştırın bence. Belki siz yardım almak istersiniz.

Keşke dayanıp da yazmasaydınız. Saçmalamışsınız çünkü.Birbirinden çok farklı iki durumu karşılaştırıyorsunuz. Eşcinsellik bir seçim değildir doğuştan gelen bir yönelimdir, rıza veya isteğe bağlı değildir. Ensest ise bir seçim, tercihtir, Rıza ve istek vardır.

Ensestle eşcinsellik arasında bir bağlantı yok.Ensest dediğiniz olgu tüm toplumu ilgilendiren, sakat doğumlara hastalıklı bireylerin artmasına sebep olacak bir olgu.Dünyada modern toplumlarda ensestin tanımı ve kimlerin evlilik ilişkisi kuramayacağı yine bilimsel olarak bellidir.
  • Tek yumurta ikizleri (klonlar): %100
  • Ebeveyn ile yavru: %50
  • Öz kardeşler: %50
  • 3/4 kardeş (kardeş-kuzenler): %37.5
  • Dede/nine ile torun: %25
  • Üvey kardeşler: %25
  • Amca/Dayı/Hala/Yenge ile Yeğen: %25
  • Çifte Kuzenler: %25
  • Büyük dede/nine ile torunun torunu: %12.5
  • Birinci Derece Kuzen: %12.5
  • İkinci Derece Kuzen: %3.13
  • Üçüncü Derece Kuzen: %0.78
  • Dördündü Derece Kuzen: %0.20
Yukarıda yakınlık derecelerini verdim.Ben kişisel fikir olarak mide bulandırıcı buluyorum ki normal insanlarda da evrim mekanizmaları iğrenç bulunması yönünde eklentilerde bulunmuştur.Dünyanın çoğu yerinde yüzde yirmibeş ve onun üzerindeki değerler ensest olarak nitelendirilir, tabu ve yasa dışıdır.

Seni anlıyorum bende de gecmiş değil ama sen sürekli ben hemcinsimden hoşlanıyorum dersen ona odaklanırsın kadının yaptığı her hareket sana hoş gelir umursama kafaya takma erkeğe aşık olan bir kadın aynı senin gibi davransaydı erkek umursamıyor ama kadın sarılmak için can atıyor ne derdin degmez benim gururum daha onemli derdin buradakiler de aynı şeyi derdi bide hormon tedavileri oluyor galiba bir test yaptır

aşk başlı başına kontrol edilemez bir duygu değilmi zaten biri gider kendi cinsini aşık olur kontrol edemez diğeri kardeşine,yiğenine... siz burda ensest ilişkiyi iğrenç bulursunuz başkası eşcinsel ilişkiyi... yanlış hatırlamıyorsam bir avrupa ülkesi enset ilişki serbes bıraktı yada bırakacaktı ,demekki normal gören içten gelen birşey görmüş o adamlarda ... yani demem o ki eşcinsel ilişkiyi ama dini inancı ama kişisel görüşüyle yanlış iğrenç gören insanıda "vay bağnaz örümcek beyinli" demeyelim (siz öyle diyorsunuz demiyorum)

annesine babasına, kardeşine yan gözle bakan onlardan hastalıklı sakat çocuklar yapan bireylerle asla çocuk sahibi olamayacağı bile bile hemcinsine aşık olmuş üstelik bu yüzden acı çeken aşkını içinde yaşayan asla belli edemeyen eşcinsellerle bir tutuyorsanız ne söylenebilirki size

Pardon da sizin mesleğiniz nedir, bu konu hakkında yıllarca araştırma yapanlar bunun hastalık olmadığını söylüyor, siz bu hastalık diyorsunuz..
Neye dayanarak ??
Bunun ilacı yada tedavisi yok hanımefendi, normal bir durum..
Bakın hepimizin çoluğu çocuğu var, hanımefendinin annesi de sizin görüşünüz de belki..
Ama yarın siz yada ben nasıl bir durumla karşılaşırız Allah bilir..
Anlayabiliyorsaniz sayet bu kadar hastalık bu hastalık demeyin..

Merhaba. Ben size psikolojik destek almanızı öneririm. Anladığım kadarıyla kendinizde daha saramadiginiz yaralarınız var ve onlara odaklanmanizi önerirdim. Sevgi, aşk felan bir kenara önceliğiniz bir süre siz olun. Hem kendiniz için daha uygun birini sevmek için bulursunuz o zaman. (Cinsel tercihler istismar veya tecavüz vakalar olmadıktan sonra benim tepki gösterecegim veya beni alakadar eder bir durum değildir, onun için bu konuda bir yorum yapmıyorum)

Yahu ikisi bambaşka şeyler
Üstte arkadaş yazmış
Eşcinsellik doğuştan gelen bir durumdur,rıza veya istek yoktur. İnsanlar durup dururken "aaa bugünde eşcinsel olayım yeeaa" demezler
Ama ensest öyle değil,rıza vardır istek vardır hür iradeleriyle birbirlerine aşık olurlar ve iğrençlerdir.
Ve emin olun bir insan bir insana durup dururken vurulmaz.
Önce birbirlerinden hoşlanırlar beğenirler ondan sonra zamanla aşık olurlar
Bu durumda yine rıza ve istek vardır
Ve ensest kesinlikle iğrenç birşeydir.
Eşcinsel ilişkiyi iğrenç bulabilirler ama hakaret etme hakkına kimse sahip değildir. Bu normal birşeydir.
Ancak aynı insan tutup 2 kardeşin birlikte evlenmesine normal gözüyle bakıyorsa ben o insanın aklında bir problem ararım.

hormanlarımda, kadınsallığımda ve konuşmamda hiçbir sıkıntı yok anlamıyorsunuz boşverin

sakat doğum ve hastalıklı birey sorununu üremeyerek,korunarak atlatabilirler ... nerden baktığımız önemli ... normal yada anormal kavramı malesef kişiden kişiye değişiyor

bir tanıdığın başına gelmişti...komşunun oğlu, çalıştığı yerde, bir kızla flört yaşamaya başlıyor...biraz zaman geçince kız oğlana bakire olmadığını, 14 lü yaşlarında bir kızla birliktelik yaşadığını ve bakireliğini kaybettiğini söylüyor..oğlan yinede kabul ediyor, kızın tüm yaşadıklarını, kızla evlenmek istiyor...kız diyorki, seni seviyorum ama, evliyken başka bir kadındandan hoşlanıp, seni aldatabilirim diyor, bi zaman sonra bunlar ayrılıyor...

sakat doğum ve hastalıklı birey sorununu üremeyerek,korunarak atlatabilirler ... nerden baktığımız önemli ... normal yada anormal kavramı malesef kişiden kişiye değişiyor
Peki bir soru.
Erkek kardeşiniz veya babanız ile evlenir miydiniz?
Onunla cinsellik yaşayıp çocuk yapar mıydınız?
Mideniz alır mıydı?

Belki bir yerlerde yaşayan ablasına aşık bir kız vardır,ama konu acmiyodur. Oda asla çocuk sahibi olamaz ablasından fakat seviyordur aşktır. Kim bilir.

hormanlarımda, kadınsallığımda ve konuşmamda hiçbir sıkıntı yok anlamıyorsunuz boşverin
Ya kardeşim doğuştan gelen şey nedir dürtü hormon değil mi ben mı yanlış biliyorum neyse ben anlamam burda herkes cahil iyi geceler yardımcı olmaya çalışıyoruz onuda kabul etmiyorsunuz yasa bilim diyorsunuz da şimdiki yasada 18 yaşından küçük olanlarla ilişki yaşarsa pedofili sapık deniliyor bundan 60 sene önce 12 yaşında kız cocukla evlenen dedelerimiz de sapık pedofili

Maelstrom_ , bence bu olaya tecrübe olarak bakıp yolunuza devam edin.
Bu sizinle ya da yöneliminizle alakalı bir durum değil.
Nasıl ki ben erkeklerle ilgili aşk acısı çektiysem siz de aynı acıyı çekiyorsunuz. Ve hepimiz gibi, olmayacak bir şeyi düşünmemeye çalışarak yolunuza bakmanız gerekiyor.

Evet aynı ortamda bulunmak zor ama hislerinizi yönlendirebilirsiniz. Kendinizi işinize verin. Başka ortamlara girmeye çalışırsanız iş hayatı ve o kişi çok da gözünüze batmaz. İş dışındaki hayatınızda bol bol sosyalleşmeye çalışın.
Kendinizi sevin, size değer verenleri sevin. Eminim hak ettiğiniz sevgiyi verecek biri çıkacaktır karşınıza.

Dürtü hormon değil. Siz nasıl bir erkeği arzuluyor ve bunu kontrol edemiyorsanız eşcinsellikte böyle doğuştan gelen bir durum
Herkes cahil diyeceğinize önce siz bilgilenin lütfen. Birşey bilmeyip burada ahkam kesiyorsunuz.
Ve evet 60 yıl önceki insanlar da sapık pedofiliydi,12 yaşındaki kızla evlenmek ne demek?

Dogustan gelen şey ne acaba onu soylermisiniz beyin sinyallerimi

içgüdülerimiz bir doğum anormalliği olmaması için yakın akrabaların birbirine cinsel anlamda ilgi duymasını engeller. sanırım bir hormonla ilgiliydi, ismini unuttum. yani bu kişilerde ya içgüdüler doğru düzgün çalışmıyor ya da o hormon doğru salgılanmıyor, ikisinden biri, yanlış olmasın. yani ensest direkt olarak bir bozukluk. ürememeyle alakası yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…