Şunu kastettim,evli ve çocukluyuz derken: sonuçta bekar biri değil... Doğum yapmış vücudu bozulmuş,diyet yapmış ya da belirli yaştan sonra vücudu sarkmış biri olabilirim. Çok kilolu da olabilirim. Ahım şahım değilim hem de etli butluyum demek isterdimYani ikimiz de evli ve cocukluyuz derken neyi kastettin anlayamadim.. Ha bi de madem bu kadar rahatsiz oluyosun soyleyebilirsin o zaman boyle seylere maĞruz kalmazsin
Evet aynen oyle. Hani aynı sınıfta zıt gruplar olur ya,aynı ortamda olduğumuz için öyle geliyor ama aksine iyi biri. Ve de guzel. Her konuda da benden başarılı. Bilemedim.Kesinlikle kıyas, bazı kadınlar kendinin farkında olmuyo daha doğrusu özgüven güzellikle sınırlı değil her anlamda yarışmaya çalışıyo kıyaslıyo falan saçmalık başka bişey değil, çok sinir bozucu insan yanında durmak istemiyo öyle birinin yanında
Yav belki beğendiğinden değil “bu kadın dane biçim giyiniyo döt göbek ortada” diye bakıyodurHissetmiyorsunuzdur. Aha şimdi bakacak diye düşündüğünüz için bakıyormuş gibi geliyordur size. Kadın sizi ve tarzınızı beğenmiş, çok büyütmeye gerek yok bence.
Tayt giyiyor konu sahibi herhalde aklıma o geldi ne diyeyimbikini bölgenize nasıl bakıyor yahu...
O zaman bir şans verin derim benEvet aynen oyle. Hani aynı sınıfta zıt gruplar olur ya,aynı ortamda olduğumuz için öyle geliyor ama aksine iyi biri. Ve de guzel. Her konuda da benden başarılı. Bilemedim.
Konunun içinden onu mu çekip aldinizbikini bölgenize nasıl bakıyor yahu...
Vallahi ben diyecektim. Ben de garip giyinen değişik insanlara bakarım. Yani insanın elinde olmadan oluyor. Güzel kadınlara öyle dikkatli bakmıyorum .Yav belki beğendiğinden değil “bu kadın dane biçim giyiniyo döt göbek ortada” diye bakıyodur
Yani o da bi ihtimal tabi de kadın kıyafetlerimi taklit ediyor kısmına dayandım da yazdım ben.Yav belki beğendiğinden değil “bu kadın dane biçim giyiniyo döt göbek ortada” diye bakıyodur
Konunun içinden onu mu çekip aldinizvücut hatları goz onunde oluyor takdir edersiniz ki
Higigiigig ne kadan komikYav belki beğendiğinden değil “bu kadın dane biçim giyiniyo döt göbek ortada” diye bakıyodur
Maşallah her konuda fikriniz varYani o da bi ihtimal tabi de kadın kıyafetlerimi taklit ediyor kısmına inandım ben.
Olmamalı mı?Maşallah her konuda fikriniz var
Senin yüzünden kahkaha attım burdaValla kukunuzu göz önüne sererseniz hemcinsiniz de bakar karşı cinsiniz de. Uzun bişey giyin üstünüze
Ben nasıl da düşünemedim tüh yaa... Kafa zehir maşallahValla kukunuzu göz önüne sererseniz hemcinsiniz de bakar karşı cinsiniz de. Uzun bişey giyin üstünüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?