Önemli deyil ben hemen adepte olurum. Yanlız herkez dikkatli yazarsa sevinirim çünkü Türkçe konusunda çok hassasımKk türkçemize baya güzide kelimeler kattı bu da onlardan biri..
İimrenti, imrenmek ile eğreti karışımı olsa gerek...imrendiğin şey sende eğreti duracak yani :)))
Bi de "birlik oturuyoruz" var birlik=aynı evde beraber
Ayrıca t harfini kaldırdık burda...Çıkdık, gitdik, satdık diyoruz
Siz de bu yeni kurallara derhal adapte olunuz
Eminmisin ama hahah asıl olayı kaçırıyorsunBakıçem. .. arkanı dön hemen bakıçem
A ha ha ha vallahi buna da sıkı güldüm. Konu bildiğin zıvanadan çıktı şu anÖnemli deyil ben hemen adepte olurum. Yanlız herkez dikkatli yazarsa sevinirim çünkü Türkçe konusunda çok hassasım
Şaka bir yana arkadaşlar kumaş pantolonlar bazı bayanların özel bölgesinin resmen 3 boyutlu modeiini çıkarıyor. Ona dikkat etmek lazım ciddi ciddi .
Ben helal süt emmiş bi dişiyim namehreme bakmam aplaEminmisin ama hahah asıl olayı kaçırıyorsun
Asıl mesele meme hanı hahah oraya çok guvenırım bak
Çok mu hassassınız...? Onomm kıyamam. "Herkes" değil, "herkes" olacakÖnemli deyil ben hemen adepte olurum. Yanlız herkez dikkatli yazarsa sevinirim çünkü Türkçe konusunda çok hassasım
Cidden miiiiÇok mu hassassınız...? Onomm kıyamam. "Herkes" değil, "herkes" olacak
Yok düzgünce fikir verin diye. Dalga konusu yapın diye değil bacmE daha ne diye gelip konu açtınız biz de vay be kadına bak deyip hayran kalalım diye mi? İlginç bir vaka.
Yak bir sigara. Evet!Cidden miiii
Özellikle hepsinde yazım hatası yapmış zaten herkez yanlız deyil adepteÇok mu hassassınız...? Onomm kıyamam. "Herkes" değil, "herkes" olacak
Teşekkür ediyorum. Ben de öyle olduğunu düşünüyorum aslında... Şartlar ve imkanlar ama ne yapalımKesinlikle kıyas, bazı kadınlar kendinin farkında olmuyo daha doğrusu özgüven güzellikle sınırlı değil her anlamda yarışmaya çalışıyo kıyaslıyo falan saçmalık başka bişey değil, çok sinir bozucu insan yanında durmak istemiyo öyle birinin yanında
Ben düzgünce fikir vermiştim aslında ama saldırmayı tercih ettiniz. Sonra baktım herkese saldırıyorsunuz bu da böyle bir modelmiş dedim önemsemedim.Yok düzgünce fikir verin diye. Dalga konusu yapın diye değil bacm
Sadece popomo bakıyor demedim kiHerkes çok beğenmeye yormuş ama ben gozume abuk sabuk gelen, cirkin gelen şeylere de bakiyorum ister istemez. Koccaaaman basenleriyle bembeyaz pantolon giyen kadin oldukca dikkatimi cekiyor ya da dar acik renk tisort, bluz giyip arkadan sutyenle sikistirdigi etlerinin ve bel simitlerinin fiskirmasi insani baktiriyor.
Bunlar olmasa bile baska ilginç gelen birseyler goruyor olabilir ama konusahibi de ustune 1000 katarak anlatiyor, yok arkadan poposunu inceledigini hissetmek filan...
O kuku benim olçek..... Dağılın ulen...kuku var kuku var, kıskançlıktan çatladınız ya. olan var olmayan var. size bakılmıyor diye kadına yükleniyorsunuz
Yani mecburi ortamsa yapcak bişey yok uyarı da anlamaz o tipler pek, yoksa görüşmeyin can sıkmasınlar yok yereTeşekkür ediyorum. Ben de öyle olduğunu düşünüyorum aslında... Şartlar ve imkanlar ama ne yapalım
Sadece popomo bakıyor demedim ki
Kurmam mi? Peki öyle olsun o zaman. Arkadaşlarım da söylüyor deseydim inanacak miydiniz? Yalan söyler bı halim yok. Bı insanın yan tarafınızdan ya da arkanızdan size baktığını hissedebilirsiniz pekala :)Sadece popoma bakiyor dediniz demedim de arkanizdakii insanin butun hatlarinizi, poponuzu suzdugunu" hissetmeniz filan kendi kurmaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?