Hemcinsimden utandım

Aylaaglama

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
178
172
23
35
Markette bayağı sıra vardı. Benim önümde de 20 li yaşlarında genç bi çocuk bekliyo. Kasiyer kız bunun malzemeleri geçiriyo ama suratı bin parça şeklinde. Aldıklarını falan sert sert koyuyo. Neyse para üstünü aldı çocuk iyi günler dedi giderken kız sert bi şekilde allah allah dedi. Çocuk döndü kötü bişey mi dedim dedi. Yok bişey yok bişey diyerekten geçiştirdi. Bana sıra geldi gülümseyerek buyrun hoşgeldiniz ,giderken güle güle.
Eğer bana yapılda saçını yolardım gerçekten orda onun. Ben bile gıcık gittim kızın yaptığına. Yakışıklı değil diye mi yaptı? Yoksa başka bişey mi bilmiyorum.

ama nasıl iyi günler der tanımadığı bir kıza, namusuna göz dikmiş :olamaz:
boşverin her cinsiyette var böyle tipler, benim eşimin amcası da yüzüme bakmıyor, şaka gibi, sanki yüzümde iğrenç bişey var, kadın görünce kafasını ne tarafa çevireceğini şaşırıyor :KK70:

boşverin her cinsiyette var böyle tipler, benim eşimin amcası da yüzüme bakmıyor, şaka gibi, sanki yüzümde iğrenç bişey var, kadın görünce kafasını ne tarafa çevireceğini şaşırıyor :KK70:
Amcanin gunahini almayayimda oyle insanlarin fantazi dunyasi epey genis diye duydum

belki eski sevgilisidir ?
belki telefonda taciz ediyordur?
belki aralarında daha önceden bir problem olmuştur?
"yakışıklı değildi diye mi" derken ithamda bulunmuşsunuz ben de hemcinsim olarak size bu tavrı yakıştıramadım açıkçası...

Amcanin gunahini almayayimda oyle insanlarin fantazi dunyasi epey genis diye duydum

olmaz mı, adam 30 yaşındayken 14 yaşında bir kız çocuğuyla evlenmiş, ondan boyunca 4 çocuğu varken köyden 18 lik bir kız kaçırdı, 2. eş adı altında metres tuttu ev açtı, 2 çocuk da ondan yaptı.
ama kızının oturup kalktığı yere oturmuyor kadının sıcaklığına oturulmazmış diye :KK53:

daha önce aralarında bir tatsızlık geçmiş gibi geldi bana.
durduk yere sırf tipin için neden böyle davransın?
günde yüzlerce insan geliyordur.
hepsine tipine göre muamele edecek değil ya.
"yakışıklı değildi diye mi" derken ithamda bulunmuşsunuz ben de hemcinsim olarak size bu tavrı yakıştıramadım açıkçası...
yakıştıramayacak bişey yok. Ben daha öncede böyle bi durumla karşılaştım. Kız ıyy demişti birine. Ona istinaden söyledim.

+1 Allah'tan mudahil olmamis. Kiz daha da zor duruma dusebilirdi.

Bizim komsu da boyle apartmanda karsilasinca kaciyor resmen ama ben rahatsiz olmuyorum. O kadar cok sapik var ki... Gormezlikten gelsin, kacsin daha iyi. En azindan zarari yok.

Back
X