Hemcinsimden utandım

Öncesini sonrasını bilmem bende sizin gibi düşündüm konu sahibi. Kendini fasulyeden nimet sanmış hasbam,çocuk neler düşünmüştür Allah bilir kuzum benim : (
Yorumlarınızı okudum yukarıdaki yorumumu yapmaz olaydım dedim. Bu ne yaman çelişki anne..

Son düzenleme:
komşu falan idare ediliyor da, adam sabah büyük hanımı, akşam küçük hanımı bayramlaşmaya getiriyor, olduğun odadan kaçıyor falan, koridorda karşılaşıyorsun arkasını duvara dönüp geçmeni bekliyor, ay bayram yaklaştı sinirlerim bozuldu yine :KK70:
Amcanin bakmamis hali buysa birde baksa fiiiiuu neler olurmus :D

Kocadan dayak yiyenler, erkeklere düşman olan kız kuruları,boynuzlananlar üşüşmüşler konuya.
Ne kıza ne erkeğe bişey diyen yok zıplamışlar hemen.
:KK70:
Ay hasbaaam. Kendini anlattın bence. Milletin işine burnunu sokup burdada dedikodu yapan biziz sanki. Yemiştir banı şimdi bu hadi biraz balkona çık bu arada beynine oksijen gitsin.

"Yakisikli degil diye mi öyle davrandi":KK51:
Ne hemen hukum veriyosunuz? Neden oyle davrandigi hakkinda ufacik fikriniz yok belli ki.. Ama cikarimlar hemen hazır.. Cikarim da "yakisiklilik"..
Kendi hayatinizdaki olaylara karsi da hep boyle midir yaklasiminiz?

Başlık sahibinin önceki konuları da bir hayli ilginçmiş. Bunda kasiyerin bakışlarıyla ilgili sıkıntı varmış mesela. Önceki konusunda erkek kardeşi, çevresindeki insanların bakışlarından rahatsız olup arıza çıkartıyormuş. Daha önceki konusunda da bizzat kendisi çevresindeki bakışlardan huylanıyormuş, hatta küçük çocukların bile kendisine garip baktığından bahsediyor.

1. olasılık : Dış görünüşü ile ilgili kompleksli bir yapıya sahip, olası bir fiziksel farklılıktan dolayı diğer insanların kendileri hakkında konuştuklarını kurguluyor olabilir.

2. olasılık : Fiziksel kusur olmasa da ruhsal bazı sıkıntılar var, olabilir tabi hepimiz insanız ama tedavi şart.

3. olasılık : Halisünasyon etkisi veren ilaç veya keyif verici madde kullanımı söz konusu olabilir.

4. seçenek : Bu sene iyi sıcak yaptı. Güneş altında zorunlu kalmadıkça çok dolaşmamak lazım.

Konu hakkında bir yoruma gerek görmüyorum çünkü bence bu olay anlatıldığı şekilde gerçekleşmemiştir. Dayaklı, kız kurulu mesaj itibarıyla ise konu sahibinin ciddi manada psikiyatrik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. (Şaka veya espri değil bu)

Iyide bu olan olay sizi ilgilendirmiyorki ? O kizla cocugun arasinda önceden ne gectigini nefden biliyorsun? Hay bu millet herseye karismasa ne güzel olacak. Herkez kendi isine baksin gerisi kimseyi irgalamaz öf icim sisti

ama nasıl iyi günler der tanımadığı bir kıza, namusuna göz dikmiş :olamaz:
boşverin her cinsiyette var böyle tipler, benim eşimin amcası da yüzüme bakmıyor, şaka gibi, sanki yüzümde iğrenç bişey var, kadın görünce kafasını ne tarafa çevireceğini şaşırıyor :KK70:
Oda birşey mi :) benim kayınbaba oğluyla imam nikahı yapmadan değil bakmak elini bile opturmedi :) bence asıl böyle insanlar in niye î kotu

ama nasıl iyi günler der tanımadığı bir kıza, namusuna göz dikmiş :olamaz:
boşverin her cinsiyette var böyle tipler, benim eşimin amcası da yüzüme bakmıyor, şaka gibi, sanki yüzümde iğrenç bişey var, kadın görünce kafasını ne tarafa çevireceğini şaşırıyor :KK70:
Amcanın çocukluğuna inmek lazım:KK70:

hemcinsinizden utanacak birşey yok. ben de şu an sizden utandım çünkü hiç tanımadığınız bir kız için "yakışıklı değil diye mi öyle yaptı" diyerek nasıl bir ithamda bulunduğunuzun farkında değilsiniz.

kasiyerler zaten 3 kuruşa milletin kahrını çekiyorlar, bir de haklarında sizin gibiler saçma sapan konuşuyor... size ne yani, size nasıl davranıyor önemli olan o.

Eee sorun nerde? Sizinle ilgili bir şey yok.siz neden ondan utanacak oldunuz.belki çocuk öncesinden farklı yaklaşmıştır. Ilginç.

İnsanların size ilgisiz yada kaba davranması size onun saçını başını yolma hakkını vermez. Şiddet en büyük terbiyesizliktir. Nezaketten bahsederek ne kadarda kendinizle çelişmissiniz! Hemcinizden değilde kendinizden utanmalısınız

Bence haklısınız ,birçok kasiyer gördüm,suratsız,beş karış surat,mıy mıy,konuşmayı bilmeyen,ya da başka mağazalarda.
Ben direk şikayet ediyorum valla acımam ,bu iş lafla yapılacak bir iş,masa başı bir devlet kurumda çalışmıyorsun ki mıy mıy konuşasın ,müşteriye "Allah allah" diye bir tepki veresin.(Genelde öyle olur ya )
O kadar ihtiyacı olan,bu işi güzel yapabilecek kişiler varken bu tarz insanlıktan anlamayan kişilerin iş yapması tuhaf

Back
X