Hemcinsime âşık oldum!

Biz kadinlar kadin arkadaslarimizla ilgileniriz ne var bunda?

Size yakinlik gosteren her kadin sizin gibi lezbiyen degildir.

En bastan bunu anlayin ve arkadasinizi rahat birakin bence
Rahatsiz etmiyorum ki rahat birakayim
Bu ne tavir bu kadar bu konulardan rahatsiz oluyorsan yorum yazmazsin. Sen de pek meraklisin ki cevap yaziyorsun.

Ya degildim. Ama onun ilgisi beni ona cekti, ben de ondan etkilenmeye basladim. Sonra da boyle davranmaya basladi iste. Gel de anla.
Biseksüelsin o zaman.Hepimiz arkadaşlarımızla ilgileniriz.Hatta askimli,canimli,cicimli konusuruz ama bunlar arkadasimizdan hoslandigimiz anlamina gelmez.
Siz arkadaşınızın normal samimiyetini yanlış anlamişsiniz üstelik kız da bi erkekten hoslaniyormus uzak durun bence hevestir sizin ki geçer.

Despacito klibindeki kıza hayranım bende ama onu arzulamıyorum.sizde arzu varsa sıkıntı

Ben kizla hic vakit gecirmedim ki benle vakit gecirmekten hoslansin

Her ilgilenene aşık mi olursunuz ?

Benim kizla bir arkadasligim yok

Belli ki kiskandirmaya calisiyor da insan hemcinsini kiskandirir mi ne alaka? Ayrıca ben ona yakinlik falan da gostermedim.
bazi insanlar tuhaf aldirmayin ve unutun bu duygularinizi ve dusuncelerinizi
gercekten lezbiyen olsaydi farkli olurdu yaklasimi ve davranislari , onu anlamamaniz mumkun degil , ben miknatis gibi cekerim nedense pek ilgilerini cekiyorum anlamadigim bir sebepten , geecekten farkli davraniyorlar yani hic oyle erkek arkadastan falan bahsetmezdi sizden hoslansa , uzak durun siz de

Cevap yazmak zorunda değilsin

Yahu benim kiza bir sey yaptigim ya da rahatsizlik verdigim yok ki. Ayrica her benle ilgilenenin lezbiyen oldugunu dusundugumu nerden cikarttiniz? Bu zamana kadar hicbir arkadasimla ilgili boyle bir sey dusunmedim.
. Sirf kiz sana ilgi duydu diye , lezbiyen bir iliski yasayacak kadar genis bir insansin, ama gidip kizla konusamayacak kadar cekingen misin yani?

Sadece palavrasin.

Yani Benimde eski iş yerinde samimi bir kız arkadaşım vardı, her sabah bana kalpli kağıtlar yazıp çizip bırakırdı, aşkım bebeğim derdi, gelip abartıp saçımdan boynumdan falan öperdi, ki o zaman da evliydim.
Zaten kızın hiç benden hoşlandığı tarzında şeyler aklıma bile gelmedi. İlgisinden rahatsız olunca kırmadan az mesafe koydum oldu bitti.
Yani benle ilgili diye bende kıza ilgi duymadım.
Sizin bastırılmış yatkınlığınız varmış bence lezniyen yada biseksüelliğe bilemiyorum artık..
Kızcağız da sadece benimki gibi belki biraz abartılı seven bir arkadaştı, hoşlandığı falan yoktu bence size öyle geldi. Yani anlattığınız kadarıyla öyle görünüyor.

. Sirf kiz sana ilgi duydu diye , lezbiyen bir iliski yasayacak kadar genis bir insansin, ama gidip kizla konusamayacak kadar cekingen misin yani?

Sadece palavrasin.
Algi problemin var bence. Ayrica kimle ne iliski yasayacagim seni ilgilendirmez.

Ilgiden kastin nedir onu bi anlasak derdini dinleyip teselli ettiyse ve sende onu ilişki yasayabiliriz diye dusunduysen yanlış. .

Ama duygusal anlamda ilgiyse bu yani o rengini belli etmisse pasif kalan taraf sizseniz atak bekliyor derim. .

Bunlar nasıl ilişkiler ya.

Hem arkadaş bile değildim diyor hem ilgisi çekti diyor acaba bu sizin hayal dünyanızda yaşanan bir olay da siz gerçeklik algınızı kaybettiğiniz için bunu sanki yaşamış gibi anlatıyor olabilir misiniz çünkü tutarsız hikayeniz

Bence siz kökten lezbiyensiniz ki olabilir bunda yanlış bir şey yok.O kıza da ilgi duymuşsunuz ve onun sizinle olan iletişiminden etkilenmişsiniz. Lakin arkadaş size,sizin ona baktığınız gözle bakmamış.Bence vazgeçin bu sevdadan.

İlk defa,senin bu kadar sert bir cevap yazdığını gördüm

Algi problemin var bence. Ayrica kimle ne iliski yasayacagim seni ilgilendirmez.
Sana her goz kirpanla yat istersen. Hakkaten beni ne ilgilendirir ne umrumda olur.

Ama gelip burda bu kizla yatmak istiyorum, beni mi erkegi mi tercih ediyor diye bize soran senin algin cidden acikmis.

Ya degildim. Ama onun ilgisi beni ona cekti, ben de ondan etkilenmeye basladim. Sonra da boyle davranmaya basladi iste. Gel de anla.
Kimi kadınlar öyle takılmayı severler,lezbiyen gibi.
Ama olmayabilirler.
Yanlış anlamış olabilirsiniz.
Ya da o da diğer bazı ergenler gibi kışkırtarak kıskandırma psikolojisine girmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…