Rahatsiz etmiyorum ki rahat birakayimBiz kadinlar kadin arkadaslarimizla ilgileniriz ne var bunda?
Size yakinlik gosteren her kadin sizin gibi lezbiyen degildir.
En bastan bunu anlayin ve arkadasinizi rahat birakin bence
Biseksüelsin o zaman.Hepimiz arkadaşlarımızla ilgileniriz.Hatta askimli,canimli,cicimli konusuruz ama bunlar arkadasimizdan hoslandigimiz anlamina gelmez.Ya degildim. Ama onun ilgisi beni ona cekti, ben de ondan etkilenmeye basladim. Sonra da boyle davranmaya basladi iste. Gel de anla.
Ben kizla hic vakit gecirmedim ki benle vakit gecirmekten hoslansinBu mesajınızdan benim anladığım şu. Kız sizinle gayet samimi bir arkadaşlık kurmak istemiş , sizinle vakit geçirmekten hoşlanmış ama bu size aşık olduğu anlamına gelmiyor ki.
Sizin tavırlarınızda farklılık oldu bu sebeple size lezbiyen olmadığını göstermek için harekete geçti ve hoşlandığı erkekten bahsetmeye başladı. Yani olay kıskandırmak falan değil tabi ki !
Siz de lezbiyen değilsiniz bence zorlamayın derim...
Benim kizla bir arkadasligim yokBiseksüelsin o zaman.Hepimiz arkadaşlarımızla ilgileniriz.Hatta askimli,canimli,cicimli konusuruz ama bunlar arkadasimizdan hoslandigimiz anlamina gelmez.
Siz arkadaşınızın normal samimiyetini yanlış anlamişsiniz üstelik kız da bi erkekten hoslaniyormus uzak durun bence hevestir sizin ki geçer.
bazi insanlar tuhaf aldirmayin ve unutun bu duygularinizi ve dusunceleriniziBelli ki kiskandirmaya calisiyor da insan hemcinsini kiskandirir mi ne alaka? Ayrıca ben ona yakinlik falan da gostermedim.
E hani kız sana ilgi göstermiş yakınlık kurmuştuBenim kizla bir arkadasligim yok
. Sirf kiz sana ilgi duydu diye , lezbiyen bir iliski yasayacak kadar genis bir insansin, ama gidip kizla konusamayacak kadar cekingen misin yani?Cevap yazmak zorunda değilsin
Yahu benim kiza bir sey yaptigim ya da rahatsizlik verdigim yok ki. Ayrica her benle ilgilenenin lezbiyen oldugunu dusundugumu nerden cikarttiniz? Bu zamana kadar hicbir arkadasimla ilgili boyle bir sey dusunmedim.
Algi problemin var bence. Ayrica kimle ne iliski yasayacagim seni ilgilendirmez.. Sirf kiz sana ilgi duydu diye , lezbiyen bir iliski yasayacak kadar genis bir insansin, ama gidip kizla konusamayacak kadar cekingen misin yani?
Sadece palavrasin.
Ee nasıl aşık oldun o zaman ona bi yakınlığın yoksa hislerin tepeden vahiy yoluyla mi indi?Benim kizla bir arkadasligim yok
Kadınları anlamak zordurYa degildim. Ama onun ilgisi beni ona cekti, ben de ondan etkilenmeye basladim. Sonra da boyle davranmaya basladi iste. Gel de anla.
Bence siz kökten lezbiyensiniz ki olabilir bunda yanlış bir şey yok.O kıza da ilgi duymuşsunuz ve onun sizinle olan iletişiminden etkilenmişsiniz. Lakin arkadaş size,sizin ona baktığınız gözle bakmamış.Bence vazgeçin bu sevdadan.Cinsel egilimi hakkında net bir bilgim yok. Bu konuda onunla hic konusmadim. Ama surekli benimle ilgilenen her yaptigimi inceleyen, benimle olmak isteyen bir hali vardi. Simdi de ben ortama girer girmez 2 aydir birinden hoslaniyorum. Hala niye teklif etmedi , cildircam falan diye arkadasiyla konisuyor ve o sirada konunun bununla alakasi yok. Sirf ben yanlarina geldim diye konuyu buna cekiyor.
İlk defa,senin bu kadar sert bir cevap yazdığını gördümLezbiyen degilsin, ama kiz sana cok ilgili davraniyor diye sen de onunla iliski yasamak istemeye basladin, oyle mi yani?
Madem bu kadar rahat bir tipsin, git kiza sor senin amacin ne diye. Biz burda bu konunun amacini bile anlayamadik, kizin ne dusundugunu sen bilemezken, biz nerden bilelim?
Sana her goz kirpanla yat istersen. Hakkaten beni ne ilgilendirir ne umrumda olur.Algi problemin var bence. Ayrica kimle ne iliski yasayacagim seni ilgilendirmez.
Kimi kadınlar öyle takılmayı severler,lezbiyen gibi.Ya degildim. Ama onun ilgisi beni ona cekti, ben de ondan etkilenmeye basladim. Sonra da boyle davranmaya basladi iste. Gel de anla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?