Algi problemi cok zor ya insallah duzelirsinSana ben kadınlara ilgi duymuyorum diyor
Kendi kendine gelin güvey olmuşsun
Ne mundar bir konu bu ya pff
Bi samimiyetimiz yok zaten. Ayrica ben ona herhangi bir ilgi gostermedim.Senin arkadaşlığını kaybetmemek için direk yüzüne diyemiyor, erkek arkadaş muhabbeti yapıyor.
Uzak durun sizde o da kırılmasın.
Merhabalar, beni surekli izleyen, kimle konussam dinleyen her yaptigimla ilgilenen biri vardi. Ben de ona ilgi duymaya başladım. Hem de bu yasimda kadar boyle bir egilimim olmamasina ragmen. Ama simdi ben yanina gelir gelmez arkadasina hoslandigi cocuktan bahsetmeye basliyor. Neden hala teklif etmedi diyor. Bunlari yaparken de benim yuzume bakiyor. Adeta bana bir erkege asik oldugunu duyurmaya calisiyor. Bu kizin amaci ne? Cildirmak uzereyim...
Sorumun nesi varmis pardon? Kendiniz her turlu pisligi yaparsiniz burada ahlak bekcisi mi kesildiniz.Ayyy tövbe estagfurullah yarabbil alemin evlerden ırak. .. bu nedir bu nasil sorudur bu nasil migdedir yapmayin gozunuzu sevim kamera nerde dicem artik bu nasil bisi yaaa
Valla kuzum ben hemcinsime aşık olmadim yani o gözle bakmadim midem almazSorumun nesi varmis pardon? Kendiniz her turlu pisligi yaparsiniz burada ahlak bekcisi mi kesildiniz.
İlgi göstermeyecek kadar uzak durduğunuz birine karşı nasıl bu kadar radikal şeyler hissedebiliyorsun?Bi samimiyetimiz yok zaten. Ayrica ben ona herhangi bir ilgi gostermedim.
Evet bunu sende biliyorsun hersey olabillir..yani burdan net ve kesin bir cevap alamayacağın belli iken konu açma sebebin nedir o zaman?Valla her sey olabilir
Suana kadar hic kimseyle ilgili boyle bir suphem olmadi. Ama bu kizin hareletleri cok tuhaf cidden yoksa neden durduk yere boyle bir sey dusuneyim.ben sizin kızı yanlış anladığınızı düşünmüyorum
çünkü insan böyle şeyleri kolay kolay yanlış anlamaz
hele ki bir kadının, başka bir kadının kendisine gösterdiği ilgiyi karıştırması çok zordur, normal ilgi mi kıskançlık mı cinsel çekim mi, biraz akıllı olan kadın anlar bence
ha ama, belki sizin bile bilmediğiniz erotomania vb. bir hastalığınız varsa ona bir şey diyemem
bence konu şöyledir, kız gerçekten size sizin anladığınız anlamda ilgi göstermiştir
ama sonra bir şey onu döndürmüştür, ne bileyim başka biri, sürekli aynı ortamda olmak zorundaysanız onun korkusu
hatta bir arkadaşın yazdığı gibi kıskandırma durumları bile olabilir
ben olsam sizin yerinize tamamen ilgimi keserim ama merhabayı kesmem
her gördüğünüzde "soğuk" değil, "içten" bir merhaba deyin, yeter,
onun dışında hiç muhatap olmayın, ancak o gelir konuşur veya bir şey sorarsa konuşursunuz
gerçekten çeşitli sebeplerle abuk sabuk davranıyorsa o düşünsün ne yapıyor bu diye
bu arada, lezbiyen değil biseksüel olabilirsiniz
Bi samimiyetimiz yok zaten. Ayrica ben ona herhangi bir ilgi gostermedim.
Algi probleminden bahseden siz misiniz?Algi problemi cok zor ya insallah duzelirsin
Hayor sadece baska insanlarin da fikrini almakti ama buranin uye profili cidden cok bozulmus. Ne kadar beyinsiz varsa toplanmis. Cinsel hicbir sey yok dediğimde sen onune gelenle yatiyor musun diye yorum yapiyorlar.Evet bunu sende biliyorsun hersey olabillir..yani burdan net ve kesin bir cevap alamayacağın belli iken konu açma sebebin nedir o zaman?
Kafa bulmak mi?
Evet benim. Okudugunu bile anlamaktan cok uzaksin.Algi probleminden bahseden siz misiniz?
Suana kadar hic kimseyle ilgili boyle bir suphem olmadi. Ama bu kizin hareletleri cok tuhaf cidden yoksa neden durduk yere boyle bir sey dusuneyim.
Diger mesajlarimda da yazdim. Ben kizla dogru duzgun konusmadim bile neden benden rahatsiz olsun.Benim gencken bir arkadasima dadanmisti boyle bir kiz. Arkadas bir gun bizde kaldi ertesi gun diger kizla bulustuk anlatiyoruz iste.
Gece soyle oldu biyle oldu diye.
Obur kiz aglayarak gitti. Arkadasa karsi ilgusi varmis.
Kiz sizden rahatsiz olmus erkek arkadasini ortaya atmis besbelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?